sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

DIV福岡


Torstaina tuli käytyä vielä yhdellä hanamille japaninluokan kanssa. Mentiin aamusta 11 aikaan, ostettiin luonasboksit mukaan ja istuskeltiin sakuroitten alla. Pelkäks rentoutumiseks se ei kuitenkaan menny, koska ope laitto meijän puhuu siellä meijän joka viikkosen 1minuutin puheet. Lisäks ampiaiset on alkanu nyt pörrää ja niitä tuolla meni välillä ja mää olin kauhusta jäykkäny, et "vieläkö se on siinä?! Menikö se poies?!" Ihmisiä edelleen riitti hurjasti, kyllä ne japanilaiset vaan rakastaa sakuroitansa,
Ope toi sit mukanaa alkoholitonta olutta ja yritti saada kaikki juomaan sitä, sillä nyt ei voinu juoda alkoholillisia juomia, koska oli vielä 2 tuntia hanamin jälkeen. No minähän, joka inhoon olutta yleensäkkin, en todellakaan sitä juonu ja kyllä ope ehkä vähän otti nokkiinsa :DD onneks en ollu ainoo tosin, yks toinen ei kanssa juonu. Sit kun se toi mukana noita vanukkaita yms. niin kun kieltäydin viä siittä, niin sithän se jo vähän oli että "ootko sää dieetillä?! Ja viä kun mää näin sen vaivan että ostin nää!" Öhh, kuka pyysi ostaan, kiva ele, mutta älä pakota.Sinne oli ilmestyny paljon tollasia pinkkejä puita. Ne ei ollu kyllä sakuroita.

Palattiin sit takasin koululle ja loppupäivä suju sit normisti. Oli ihan sika kuuma ja kun poltin tosiaan edellisellä hanamilla sen nenäni ja päänahkani jakauksen kohdalta, niin nyt sit suojasin itteeni mun kaulahuivilla ja noi nimitti mua sit mummoks ja jokainen varmaan kysy vuorollaan, että "etkö tykkää auringosta?" tmv ja olin et "ei kun ehin jo polttaan itteni.."


Perjantaina mulla oli sit taas vuorossa keikka! Jeee!! K oli onnistunu saamaan ittellensä flunssan edellispäivänä niin oleskelin sit sen luona lähinnä ja naureskelin hetken sen flunssaselle naamalle. Kuumekkin sille nousi jonkun verran ja se lähinnä sit vaan nukku ne pari-kolme päivää siinä. Mää lähin sit keikkailemaan ja K jäi nukkumaan. Kyselin siltä aamulla, että kiinnostaako jos tuon illalla sushia mukanani sushiroosta? Ja se vaan pudisteli päätää huonovointisen näkösenä, että ei, ei. Kattoin sitä hetken aikaa, että sanoko se oikeesti ei? No lähdin sit viimein Tenjiniin päin, 30min myöhemmin kun oli toivonu, mut kävin supermarketissa shoppaamassa K:n jääkaappiin vähän ruokaa niin ei voinu mitään.. Pääsin sit Tenjiniin ja halusin ostaa myyntipöydiltä tavaraa. Taivas alko uhkaavasti pimeneen ja eikös sit alkanu sataan! No eihän mulla mitään sateenvarjoo ollu ja kirosin siinä kohtalooni taas. Sain huivilla suojattua tukkaani, niin ei kastunu kummemmin. Onneks sato vaan ihan hetken ja sit vähän kirkastu. Jono eteni kivasti, mutta kuka ihme laittaa vaan 30min myyntiaikaa myntipöydille?! Se jono oli superpitkä ja mietin, että tää ei kyllä ehkä ikinä riitä tää aika. No alko sit mukavasti sataa ripsottaan uudestaan ja aloin kettuuntua siinä, kun aikaa oli jäljellä 20min ja ne alkaa vasta sit huutelee et "myyntipöydät on pystyssä myös keikan aikana ja jälkeen!! Olkaa ymmrtäväisiä että aika ei nyt riitä kaikille". No niinhän siinä kävi et mun eessä oli ehkä 10 ihmisitä, keiden eestä se jono katkastiin. Olin et voi hele, oisin siis voinu olla jossain lämpimässä suojassa tältä sateelta. No onneks siinä alko sit heti keikkalippujen numeroitten huutelu ja mulla oli onnekkaasti numero 67! Eli tosi aikanen, jes! Pääsin siis suhtnopeesti sisälle ja siinä kun jonotin sisälle sain samalla ostettua, mitä halusinkin. Olipas taas tosi järkevästi tehty juttu.


Sisälle päästyäni menin sit heittään kamppeeni lokerikkoon ja suuntasin alas takasin lavan eteen. Ihmisiä ole melko vähän viä tullu sisälle, niin pääsin superhyvälle paikalle, oli ehkä tyylii 6 rivissä eestä katottuna. Olin vähän et oho. Sit tuli sellanen liian tiedostettu olo itsestä, koska olin kaikkia muita pidempi (enkä oo ees pitkä) ja tiesin, että no minähän siis loistan tonne lavalle myös, oh noes.. No siinä ooteltiin keikan alkua, ja se lähti viimein käyntiin uuden albumin biiseille. Mietin siinä kun keikka eteni, että siis tää keikka on ihan mahtava, jotenkin paljon parempi kun niitten aiempi keikka! Mun mielestä raskaampia furejakin oli nyt paljon enemmän, varmaan settilista oli edelliseen verrattuna vähän erilainen.Olin nii innoissani kun tää biisi alko! Tää on yks suosikeista niitten uudella levyllä.


Myös kun tää biisi alko, olin et oohhhh!!!!


Ne soitti tän biisin viimeksin livessä ja täytyy sanoo, että sillon se oli parempi. Nyt Shogon lauluun oli laitettu aika paljon kaikua tmv niin se ei kuullostanu nii hyvältä. 

Tän biisin mosshu on ehkä ihan paras. Tällä kertaa olin sen verran edessä, että jouduin välttämättäkin mukaan ihan kaikkiin niihin. Tietty mosshussa sit joutuu menee ympäriinsä niin menetin sit keikan lopussa sen hyvän paikkani, jouduin kaks riviä taaksepäin. No onneks näin silti kaikki edelleen.


Välispeakkeja keikan aikana tuli muutama, lähinnä Chisan puolesta. Mitä se nyt halus pitää meidän tunnelmassa ja jotain se myös vähän höpötteli välilläkin. Se muun muassa sano, että koska tää on nyt ensimmäinen keikka niin ollaan vähän kun niitten koekaniineja, et me kokeillaan, nyt kaikkee, ja jos ei onnistu oikein hyvin, nii sit en kokeilla enää ikinä.


Settilistan loppupuolella tuli tää biisi ja tää on se biisi, missä on paljon sinne lavalle päin pomppimista ja biisin venyttämistä ja ne yllyttää meitä sinne päin, et tulkaa ny! No Chobi tuli sit siihen lavan keskelle ja katteli muhun päin ja osotteli et tuus nyt hei sieltä saakeli!! Ja olin vähän että hahahah en tuu!! No sit meni hetken aikaa kun Chobi olikin pompannu yleisön joukkoon ja meni siellä tönien faneja, että lavalle päin, lavalle päin! Ihmettelin vaa et kuis noi nui tollain vetää henkee tossa että "kyahh". Se sit loppujen lopuks löysi tiensä myös sinne mun luo ja hyöri siinä hetken aikaa mut mua se ei onneks töninu taikka mitään millään tavalla vaan sit palas lavalle päin. Se on kyllä lyhyt... No sit biisi jatkuu, edelleen samaa juttuja, ja sit alkaa lentään pulloja yms yleisöön päin ja yhtäkkiä Chobi viskaa sinne yleisöön kaks pulloo, ja toinen menee ihan mun naaman eestä mun viereissä seisovan tytön silmäkulmaan ja vitsi näytti et se sattu! Se tyttökin pitelin ihan kasvojaan ja puhu siin jotain et "vähänkö sattu!" Olin et vähänkö vaarallista jotain muovipulloja heitellä yleisöön kyllä. Se tuli viä ihan täysiä. No biisi jatku sit viä hetken aikaa, se tyttö näytti siittä toipuvan onneks ja ei näkyny et mitään ulkosia haavoja ainakaan tullu, ehkä mustelma myöhemmin..? Aika paha.

Keikan alku puoli sit pääs päättymään ja alko encoren huuto, tai ei huudettu encoreen vaan bändin nimee. Vähän ehkä laiskasta ne huus tällä kertaa. No joka tapauksessa Shogo ja Satoshi tuli lavalle ja Shogo oli et "se aikoo kuulemma puhua" ja kaikki oli et "mitä?!". No Satoshi sit puhu et "Chisallahan oli tässä just synttärit.. se varmaan viä korjaa meikkiään ja ei kuule meitä, mutta.. sit kun se tulee nii mitä jos lauletaan sille yhessä paljon onnea vaan?" Siinä ne sit vähän small talkkas liittyen siihen, tai yritti, Satoshilla tuli hiljasia hetkiä, kunnes Chisa tuli hetken kuluttua lavalle ja se käveli ihan normisti, kunnes alettiin laulaa ja sen naama kyl nii venähti, et "mitä!" Ehkä se aatteli, et ei ne nyt enää laula, kun synttärit meni jo. Chobikin oli ilmestyny siinä vaiheessa lavalle ja ne vähän puhu siinä, että ens kerralla pitäiskö tähdätä 2-days keikka, koska tällä kertaa keikka tässä isommassa keikkapaikassa ja loppuunmyyty! Fanit oli tietenkin et joooo! Sit ne puhu et ois kyl nii hyvä juttu myös sen takia, että sit voidaan syödä enemmän paikallasia herkullisia ruokia, kun ei yhessä päivässä ehdi mihinkään! Kaikki mielenkiintoset paikat jää käymättä.

Encoressa ne soitti sit kolme biisiä.Tuli nämä, mut mikä se biisi, oli mihin ne päätti keikan.. ?! Ei mitään muistikuvaa! Keikan lopuks ne sit heitti plektroja yms saliin ja vitsi yks Shogon plektra lensi ihan mun viereen. Se valo sieltä lavalta loisti sillain, etten nähny yhtään missä menee jotain, jos menee, ja sit vaan huomaan kun viereinen tyttö poimii plektran maasta. PRKL!!


No keikan jälkeen hain sit kamppeeni ja meen ulos jonottamaan chekejä. No yhtäkkiä ulkona onkin kaks jonoo. Kysyin sit mun edessä olevilta tytöiltä, että onko tää cheki jono, ja ne oli et "joo tää on se jono, missä pääset yhteischekiin.." ja olin et wuuut "voiko sen siis kuka tahansa saada..?" "täytyy ollaan se lippu" Olin et miks en oo kuullu tästä mitään?! No menin sit norm cheki jonoon ja kuulin, että sen lipun ois kai saanu, jos ois ostanu jonkun levyn..? Olin et just joo, mistä tästäkin on kerrottu??? En tiiä oliko niitä enää jäljellä ja mua ei suoraan sanottuna kiinnostanu jonottaa yhteischekiä joku yli tunti, koska se jono oli ihan himo pitkä jo. Sillon alkujaan olisin ollu alle puolessa välissä... No ostin sit normi chekit ja sain 5 Shogon chekiä, olin et et oo tosissas?! Onneks sain sit muutaman siinä vaihdettua jäseniin keitä oisin halunnu enemmän., jees! Hyvä tuuri! Siinä jonotellessa lähetin K:lle vielä kerran viestin, että "etkö siis halua sushia kotiin tuotuna?" ja se oli et "haluan!!!! hirvee nälkä!!!!" Johon mää että "noni!! Ja aiemmin olit et ei kiinnosta.. tosin menee viä hetken aikaa sit." Hain sit sushit, ja se myyjä sano, että 40min! Ja olin et oho, aika kauan menee take-awaylle.. no menin sit käymään yhessä kaupassa, kello oli sillon vähän ennen puoli. No tulin myymälään takasin, ja se olikin tarkottanu se myyjä, että 19:40 se sushi olis valmis, ei että 40min kestää. Ei hitto.. :D No onneks en ollu kun 10min myöhässä sit. Pääsin sit viimein lähteen takasin päin. Siinä välissä ehdin taas kastumaan kerran... Pääsin sit Nishijiniin ja piti poiketa dormille ennen kun menisin K:lle ja tietty sit kun lähen dormilta sataa taas?! Viimeinkin pääsen sit K:n kämpille, hirvee nälkä, vaatteet kosteena sateesta, onneks oli vaihtovaatteet mukana. Sushi oli onneks hyvää ja pääsi lämpimään sänkyyn lämmitteleen. K:lla oli edelleen kuumetta niin sekin oli kunnon patteri kyllä siinä tilanteessa.

Tänään sit opiskelin vähän kokeisiin ja jotenkin päädyin siivoon K:n keittiön.. oon kattellu vaan kauan aikaa kun se on niin likanen ja olin et joo.. nyt mää siivoon sen. Ja hitto nauroin sisäisesti kun näin sen mikron!! En ollu ikinä kattonu sen sisälle ja jälkeen päin sanoin, että sää saat muuten ite siivoo sun mikros ja se oli vähän ? kunnes tajus itekkin ja nauresekeli vähän. Ei saakeli.. K:n flunssakin alko näköjään paraneen jo, ihme parinpäivän kuumetauti. Ei tota välttämättä Suomessa flunssaks sanottais?

Oon käyny taas lenkille tässä tän viikon aikana ja nyt täytyy pitää myös tää rytmi! Jos pääsis ees vähän kuntoon takasin, ennen Suomen paluuta. Yritän myös herkutonta huhtikuuta, saas nähä onnistuuko.


Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti