keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Stressiä ole hyvä


Heipparallaa, taas on viikko hurahtanu eteenpäin. Koulua on käyty ja eipä tässä mitään sen kummempaa jänniä juttuja oo tullu tehtyä. Päivät viettäny lähinnä K:n kanssa ja jumittanu sen kämpillä. Koulua siinä samassa, välillä käyty syömässä jossain ulkona.

Löysin noin kuukaus sit käydyssä izakayassa otetun kuvan. Kikattelin paljon sinä iltana. Oli hauskaa.


Käytiin viime viikolla syömässä yhdessä ravintolassa, jota L suositteli. Se paljastukin sit yheks ravintolaks, missä olinkin halunnu käydä, mutta olin vähän unohtanu sen olemassa olon. Sain mielenkiintosia katseita taas kanssa ruokailijoilta. Noh, joka tapauksessa oli hyvää!Lauantai iltana kun olin menossa nukkuun, muistelin, että ihan kun mulla ois pitäny olla tänään jotain ohjelmaa..? Tajusimpa siinä sit et no mullahan oli tänään make-up class yhen perutun tunnin takia, oops.. Siellä ei kuulemma ollu ollu kun 6 tyyppiä. Ja tänä aamuna ois sit ollu normi tunti 9 aamulla, meen koululle ja se onkin peruttu.. aamulla tullu viesti 8 aikaan, jahha.

Yks päivä tässä pyöräilin yhteen läheiseen supermarkettiin, koska sieltä saa edullisesti muroja. Siinä matkalla sit huomasin, että meri on ihan vetäytyä kauheen pitkälle ja tässä joessa ei oo yhtään vettä! Ihmiset vaan poimi siellä kauheesti jotain, ehkä simpukoita..? En tiiä mitä. Kauheesti siellä oli kuitenkin ihmisiä. Laskuvesi sit kait. En oo ikinä aiemmin huomannu.Oon tässä yrittäny kanssa harjottelu hommia vähän miettiä, oon jääny vähän aikataulusta, minkä laitoin ittelleni. Stressaa vaa nii kauheesti. Kyselin tänään kaverilta, tietäiskö se mitää yrityksiä, missä olis kanssa enkkua käytössä. En haluis kokonaan japanilaiseen yritykseen... Sellanen enkku-jpn sekotus ois ihan ok. Viestittelin viä open kanssa, ja koska oon tosiaan muoti- ja vähittäiskauppa suuntauksessa, meijän harjottelupaikka tulis olla suuntautunu jotenkin kaupan alalle. Ope oli heti et kyllähän sieltä paikkoja löytyy ja jos saa muutakin kun myyjän työtä tehdä niin varmasti saa 5kk suoritettua. Jaa-a.. mua ei kauheesti myyjän työ täällä Japanissa niin kyllä kiinnostais. Suurin syy on just kielen takia, kun täällä on käytössä asiakaspalvelussa keigo, joka on siis tällanen kohteliaskieli. Oon niin surkee siinä. Siks ennemmin olis kivempi joku verkkokauppa, sosiaalinen media, markkinointi juttu. Tuntuu et niihin ois ehkä nyt enemmän kiinnostusta. Vaikee vaan sellanenkin paikka löytää. Stressaaaa. Suomessa olis vaikka mitä kivaa vähän väliä tarjolla, kun koulusta päin lähetetään meiliä, että tällasta harjottelupaikkaa ois tarjolla. Voi että oikeesti. Nyt ois kuitenkin opiskelujen aikana hieno mahdollisuus kokee ulkomailla työskentely, niin kyllä ärsyttää jos ei paikkaa löydä. No ite oon kanssa osa syynä, et vaikeempi löytää, kun oon rajannu alueen Fukuokaan. Tokiosta varmasti löytyis helpommin. Tokio on vaan jotenkin nii iso paikka.. Siellä on jo liikaa kaikkee, niin kiire koko ajan. Fukuoka on enemmän kodin tuntunen paikka ja just sellasen kätevän kokonen ja kivan rauhallinen, mutta on silti nähtävää. Stressaa.


Tänään oli sit vuorossa taas vaihteeks baseball-peli! Mietin onkohan se taas tällä kertaa tylsä. Lähettiin A:n kanssa vähän myöhemmin peliin, kun saavuttiin paikan päälle 4 erä oli just päättymässä. Taulu näytti edelleen 0-0 ettei näköjään mitään missattu. Palloon osumiakin oli vaan joku vaivaset 4. Onneks peliin tuli sit vähän menoo jälkipuoliskolla! Tällä kertaa meillä oli myös aika kivat paikat, ainakin paremmat verrattuna viime kertaan.
Ja sit huomasin, että tällä kertaa Matsuda oli kanssa pelaamassa!! Hiiiii♥ Niitten noi promokuvat on yleensä jotenkin ei nii hyvän näkösiä, mutta sitten livenä, hehehehe... se on nii hyvännäkönen kun sillä on vähän partaa klik klik2 klik3 ai ettäViimisellä kierroksella Softbank hawksit onnistu saamaan yhden pisteen ja peli päättyä 2-1 ja me voitettiin, jee! Luvassa oli taas ilotulitus.

Osa porukasta lähti izakayaan istuun pelin jälkeen, mutta mulla on huomenna 3 tuntia, niin en sit viitiny. Ja oli vähän suunnitelmissa, että mentäis juomiskeleen joko huomenna tai perjantaina. Lisäks perjantaina on tiedossa kissakahvila ja mennään syömään johkin ravintolaan! Sunnuntaina sit vähän hermostuttavampaa ohjelmaa... toivottavasti kaikki menee hyvin!! Onneks on vähän jotain kivaakin tässä taas tiedossa. Ens viikosta alkaa tosin taas oleen kokeita pikkuhiljaa, että pitää muistaa niihinkin lukee, oh noes... kohta ne loppukokeet häämöttää jo nurkan takana. Yhhh, en haluu lähtee takas Suomeen( ´•̥̥̥ω•̥̥̥` )


Löysin tällasen kivan kuullosen bändin yks päivä tässä.


Edelleen oon herkuton menossa ja loppujen lopuks se ei oo ees niin vaikeeta, jännää. Lenkkeilyä myös jatkaessa...


Milla ☆


P.s. Haluun käydä batting centerissä kokeileen osuisinko palloon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti