lauantai 25. huhtikuuta 2015

Neko cafe Keurig


Eilen suunnattiin parin kaverin kanssa Keurig kissakahvilaan! Tällä kertaa mentiin taas Akasakan kahvilaan Tenjinin sijaan. Se olikin paljon pienempi, mitä muistin. Sisällä haisi aika vahvasti kissanhiekka ja -pissa, mistä oltiin vähän että, ei täällä aikasemmin kyl näin vahvasti oo tuoksunu. Onneks nenä tottu aika nopeesti. Tosi monet kisut oli just päiväunilla siinä kun tultiin, mut ne alko sit heräileen pikkuhiljaa. Ja koska ne oli just heränny, niillä riitti myös energiaa!


Tän mahaa sai rapsutella.
Tältä kisulta puuttu toinen silmä! Mitähän sille oli sattunu.
Otettiin taas 90min aikaa. Se makso 1300yen eli 10e. Hintaan kuuluu yks juoma ja mää otin ittelleni taas tän saman alkoholittoman drinkin. Muuten menuun kuuluu myös limsoja, kahvia ja teeta. Kaveri otti teetä ja se sai mukaan sellasen söpön teepannun, josta se sit ite kaateli teetä kuppiinsa.
Yhtäkkiä kisuja alko sit ilmestyy lisää jostain..?
Leikitin tota valkosta kissaa paljon. Se oli vähän arka tuleen alas, mutta se leikki mielellään tuolla korkeuksissa.


Tää kissa oli nukkumassa katossa olevan ilmastointolaitteen päällä! Miten se sinnekkin oli oikein ahtautunu. Mutta tää oli ihana sellanen karvapallo, oikeen pörrönen. Se oli ollu varmaan jossain leikkauksessa, koska osa sen karvoista oli ajettu. Se olikin sit vähän arka, ja pysytteli kanssa tuolla ylhäällä.


Meijän aika tuli sit täyteen ja mentiin syömään. Syömään tuli useempikin kaveri ja nähtiin ne sit siellä ravintolassa. Mentiin Hungry Heaveniin, koska siellä oli syö niin paljon ranskalaisia kuin-jaksat perjantai. Tää oli toka kerta täällä ja no jaa, vähän pettymys kyllä. Ei tartte enää mennä. En ois menny nytkään, jos kaikki ei ois sinne halunnu mennä. Pyydettiin sit lisää ranskalaisia ja saatiin niitä ihan liian monta lautasta ja kaikki kieri sit ulos. Mää en pystyny ees paljon enempää syömään kun tän mun oman annoksen. Ketsuppia täällä annetaan kauheen vähän.. nirsot.


Ruoan jälkeen mentiin käymään pelihallissa, kaveri halus ittelleen ja tyttöystävälleen Yokai watchista kaks pehmolelua. Se käyttikin niihin sit varmaa 2000yen, ellei enemmänkin. Itte kiersin siinä vähän, mut ei siinä ollu mitään kiinnostavaa. Kattoin, että mitä hittoo nää on?


Pelihallin jälkeen mentiin enää me kissakahvilatyypit vielä baariin istuun hetkeks. Piti mennä ensin Red foxiin, mutta siellä oli himo kallis kalja, niin noi ei halunnu sit jäädä siihen. Mentiin sit tällaseen vanhanaikaseen izakayaan. Siellä soi joku 50-60 -luvun musiikki ja seinät oli päällystetty vanhoilla julisteilla. Tosi kiva tunnelma! Siellä roikku lippuja katossa ja Suomen lippukin sieltä löyty. Oisin ottanu kuvan, mutta kännykän muisti oli täynnä..! Damn.

Olisin nii halunnu siittä sisään tulosta kuvan, Se oli sellanen jännä pitkä käytävä, tosi kivan näkönen paikka kyllä. Palvelu täällä oli myös ehkä yks parhaimmista, mitä oon izakayassa saanu. Tosi mukavaa ja ystävällistä, ihania työntekijöitä. Juteltiin kaikkee siinä ja oli tosi mukava ilta. Kaveri puhu muun muassa kui se kävi viime viikonloppuna Taiwanissa ja se tajus siellä, että se on nii tylsistyny ja saanu tarpeekseen Japanista. Taiwanissa oli kuulemma paljon aidompi ja rennompi meininki ja Japanissa kaikki on jotenkin kauheen feikkiä. Ymmärrän pointin joo. Sit puhuttii myös kui syksy oli jotenkin paljon enemmän tutkistelua ja kaikkee hauskaa, mut nyt kevät on vähän ollu sellanen jatkoaika, millon on ehtiny tylsistyynkin. Niin se normaali elämä täälläkin kulkee. Vähän oli sellastakin tunnelmaa, että "kun kohta kerta jo täytyy lähtee niin melkein ois sama jos lähtis saman tien". Jep, joskus voi kyl samaistuu. Pääsis ehkä eroon kaikesta liiasta tunteilusta ja ajatuksista. Kiirehdettiin sit keskiyönaikaan viimisimpiin juniin ja palattiin dormille. Oltiin niin väsyneitä, mää en ees pystyny juomaan kun 2,5 lasia, koska olin nii täynnä siittä ruoasta, ihan kamalaa. Sit tuli just hirvee väsyny olo siellä izakayassa sen takia. 


Tänään hengailen varmaan vaan lähinnä dormilla ja tutkiskelen harjoitteluvaihtoehtoja, josko sattuis jotain mielenkiintosta silmään. Missähän sitäkin päätyy sit loppujen tekeen harjottelun.. tuntuu että nyt ei oo sitten niin mitään ideaa. 

Tässä jossain vaiheessa täytyy löytää ittensä myös lenkiltä. Ainii! Kun menin torstaina lenkille, rannalla oli siinä tiellä todennäkösesti jonkun mainoksen kuvaukset menossa. Olin että voi hitto, mistä mää nyt voin mennä, kun ne oli vallannu tien. Olin lisäks viä lenkin aika loppupäässä, niin oli ihan hikinen ja kuolleen näkönen varmasti. Se yks tyyppi oli kuitenkin, et mee ohitte vaan ja menin sit et sorikunmeentästä ilmeellä ja kun pääsin ohitte ne alkokin sit filmaan. Mut vähän kyllä ehkä nolostutti siinä haha. Jos tänään säästyisin moisilta.


Milla ☆
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti