maanantai 13. huhtikuuta 2015

Suomea vai


Viikko meni siinä aika normi koulunkäynnissä ja perjantaina H tuli sit viimein Fukuokaan! Mulla ei ollu koulua niin tein sit siinä rauhassa riisipuuron ja kun H saapu sit iltapäivästä dormille leivottiin karjalanpiirakoita. Niistä tuli superhyviä, täytyy tehä joko niitä tai sit sämpylöitä tässä joku päivä, kun tota jauhoo on vielä. Siinä tuli sit muutama muukin meijän kanssa syömään niitä ja kaikki kehu että on hyviä! Jee! Se oli sellanen mukavan rauhallinen ilta ja sai höpötellä suomeks pitkästä aikaa.

Otin yks päivä kuvan mun muropaketista. Täällä kaikki on sokerimuroja, niin tässä paketissa sit lukee ihan erikseen että "ei makeita muroja". Olin että no minäpä kokeilen, ja joo o. Ei ollu makeita, ihan hyviä.


Lauantaina meillä oli sit suunnitelmissa karaoke ja izakaya. H halus viettää koko päivän karaokessa, koska se ei oo nyt Tokiossa ollessaan käyny kauheesti ja ne menikin jo 11 aamulla sinne. Mää menin vähän myöhempään, koska kävin aamulla lenkillä. On varmaan tyyliin eka kerta kun meen aamulenkille ja siis ihan kamalaa! Ei oo yhtään mun juttu. En jaksanu yhtään hölkätä niin hyvin kun normisti ja aurinko oli liian kirkas ja kaikkee. Sit kun pääsen viimein takasin dormille ja kello on joku 11:30 oon ihan kuollu ja puhti pois ja valmis nukkuun taas yöunet. No lähin sit kuitenkin karaokeen siinä 13 aikaan ja olin niin väsyny koko päivän iltaan asti, jolloin virkistyin. Ei aamulenkkejä mulle enään kiitos. Vie virran koko päivästä :D Lenkin jälkeen on kuitenkin tottunu vaan rentoutuun ja olla tekemättä oikein mitään. Kysyin muuten K:lta, et haluisko se tulla karaokeen, kun se monesti sinne haluis lähtee. No se kysy aamulla sit et missä päin ja sanoin et Tenjinissä, jonka jälkeen se ei vastaa mitään. Sit kun mainitsin sille myös, että lähen 13, niin 13 tulee viesti, että "nukuin". Eikä muuten oo ensimmäinen kerta kun se tekee ton. Se et kysyn et haluuko se mennä, se on vastannu sitä ennen ja sit sinä aikana mitä oon ilmottanu, se ilmottaa et olin nukkumassa. Sillain öö, voiko olla selkeempää tekosyytä. Sanon sille aina että, sano ny hyvä ihminen suoraan, jos et haluu tulla! No ei siinä sinänsä mitään, ärsyttää vaan.

No laulettiin sit karaokessa ja sit kuuden aikaan lähettiin poies. Noi oli siis 7h siellä! Kierrettiin sit pari kauppaa Tenjinissä H:n kanssa, koska meillä oli 45min aikaa. Mentiin sit viimein ootteleen muita saapuviks Tenjinin asemalle ja suunnattiin siittä yhdessä izakayaan. L, joka on 3 vuotta sit ollu vaihtarina Seinanissa ja JAMKissa koulussa myös, oli nyt käymässä Fukuokassa, tuli myös izakayaan. Tai jotta voidaan kaikki treffata sen kaa, me sinne oikeestaan mentiinkin. Ruoka oli hyvää ja olikin jo kauhee nälkä. Mutta kerrankin en ollu hirveessä ähkyssä kun sieltä lähdin vaan just tosi sopivasti söin. Ja kui ollakkaan, siellä izakayassa oli myös sit karaoke.. :DD laulaminen jatku sit siellä.

¨
Mulla on niin hölmö ilme tässä kuvassa, koska oli just mun vuoro laulaa ja en tienny et ollaan ottamassa kuvaa ja muut oli vaan et "milla kuva!" ja oon et hmm???? ja käännyn kattoo et jaahas. Tää on L:n kuva! Se muuten pitää kanssa blogia, joka on aika tunnettu ja suosittu myös!

Izakayan jutustelujen ja syömisen jälkeen kello oli siinä 21 maissa ja poikettiin Tsutayaan, minä, H ja L, jonka jälkeen L oli että ois kiva käydä vielä jossain ja päädyttiin sit tällaseen brittiläiseen pubiin, Morris Red Foxiin. Se oli 7 kerroksessa! K:lla kävi muuten vähän huono mäihä sen työn kanssa ja se ettiin nyt sit uutta työpaikkaa ja harkittee just Red Foxin ja Black sheepin välillä, molemmat Morriksen pubeja. Black sheep on kadunvarrella ja ihan järkyttävän ruuhkanen ja ahdas paikka. Me käytiin siä ensin, mut oltiin et ei jäädä kyl tänne. Mentiin sit Red foxiin sen jälkeen, ja se paikka on aivan ihana! Aikalailla samankokonen kun Black sheep, mutta koska se on 7 kerroksessa, sinne ei kaikki välttämättä löydä tietään. Mut se oli tosi kotosa ja siinä oli upee terassi ja hienot näkymät. Vilttejäkin oli saatavilla, jos tuli vilponen. Sai puhua paljon suomeen nyt, mutta silti meinas koko ajan vahingossa alottaa enkuks. Sit tuli heti, ei, ei englantia, suomea, suomea!!Istuskeltiin sit aikamme ulkona, kunnes siirryttiin sisälle hetkeks aikaa. Tilattiin pientä naposteltavaa.


Viestittelin siinä K:n kanssa ja mitäs, mitäs. Selvis, että se on karaokessa. Tenjinissä. Vähänkö olin et no just just. Eli sekö oli sit meijän seura vaan, joka ei kelpaa?! Se sano, että oottakaa siä Red foxissa tullaan sinne. No me oltais lähössä vikalla junalla, että jos se sitä ennen sinne ehtis, niin ok. Ne sit saapu siinä 5-10min ennen kun oltiin lähössä ja K oli vahvasti sitä mieltä, että Black sheep on paljon parempi, että toi tää paikka ei oo hyvä. Tänne täytyy tulla hissillä. Kattoin sitä vähän, että öö, ookei.. jos oot sitä mieltä. Sanoin sille, että ite tykkään tästä paikasta paljon enemmän, täällä ei näytä olevan niin hirvee kiire, mutta asiakkaita silti riittää hyvin, että ei tuu tylsää. Eikä oo sellasta järkyttävää älämölöö. Sanoin sille, että se on sun työpaikka, joten sun pitää päättää ite, et jos black sheep on sun mielestä parempi, niin valitse se sit. No sillä on nyt sit haastattelu kait niihin molempiin keskiviikkona. Saas nähä miten käy. Toivottavasti saa paikan!

Palattiin sit takas Nishijinille ja sanottiin heipat kaikille. Palattiin minä, K ja P takasin ja nuhtelin sit vähän K:ta siinä karaokesta ja kerroin P:lle kanssa mitä kävi. Ja se nauro että "busted, miks sää niin teit?"

Sunnuntaina suuntasin Tenjiniin ja kiertelin vähän paikkoja, mutta en päätyny oikein ostaa mitään kauheesti. Täytyy mennä tällä viikolla uudestaan, koska nyt on aleja. Haluun käydä viä parissa kaupassa. Iltapäivästä näin sit L:n kanssa, mentiin syömään Ootoyaan. En ollu ikinä käyny siellä, mutta siellä oli tosi hyvä menu! Täytyy mennä sinne ehottomasti uudestaan.Syötiin ja jultetiin siinä joku tunti-puolisentoista, jonka jälkeen L lähti takasin vuokra-asunnolleen ja minä dormille. Ilta meni aikalailla mitään tekemättä, vähän läksyjä, otin rennosti.

Tänään onkin sit taas maanantai. Taas viikko alussa. Huhhuh. Niin ne päivät vaan menee. Tein itelleni lounaaks lohisalaatin. Oli tosi hyvää.


Lisäks mulle tuli paketti. Kiitos R! Taitaa olla viiminen paketti nyt. Mulle on noin lakut ja suklaalevy, mutta muut on sit muille annettavaks. Mutta nyt kun vietän herkutonta, niin enhän mää näitä voi vielä syödä pariin viikkoon. Oottakoon sit tuolla komerossa.


Tää kortti on aivan ihana♥


Nyt pitäis viä kattella vähän läksyjä ja käydä lenkillä myös kohtapuoliin. Tällä viikolla on taas vaihteeks vähän rauhallisempi viikko ilman mitään sen erikoisempia ohjelmia.

Tähän loppuun pari hyvää biisiä, mitä oon kuunnellu tässä viime aikoina. Aqua timez on kyllä hyvä bändi. Tää biisi on kyl vähän vanhempi :D Mutta tosi tarttuva ja kivan kuullonen


Ja käänsin tän biisin tässä, koska en löytäny mistään enkunkielisiä lyriikoita.Katsotaan, mitäs ja millon sitä kirjottelee, kun nyt kauheesti mitään jännää tulossa.

Milla ☆2 kommenttia:

 1. tosi jännä kuinka karaokehulluja moni nuori tuntuu olevan siellä, suomessa se on vaan oheistoiminto mutta siellä niinku koko paikan teema ja juominen se oheistoiminto. Ihan terveellistä siis kyllä :D
  -Susku

  ps. mää sillon tällön kommentoin tänne ja varmaan vastaatkin jotain kommentteihini mutta en mää nyt niitä uudestaan muista tulla kattomaan (kun ei mulle tuu mitää ilmotuksia niistä kun en oo rekisteröitynyt käyttäjä omalla tilillä varsinaisesti, ihan vaan bloglovin tunnukset on) että älä ihmettele jos en jatka sun mahdollisten kommenttien jälkee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, karaoke on kyl nii suosittua täällä, tytöt menee kaveri porukalla niin myös pojat, toimistotyöntekijät menee porukalla ja jotkut käy jopa yksin. Kaikki melkeimpä käy, mutta siis se on kyllä hauskaa! Sit kun mukaan tulee viä drinkkibaari, vaikka ei ees kuulu alkoholi siihen on hauskaa :D sit kun se on viä suhteellisen edullista ja saa myös ruokaakin nii kyllähän siä viettää nopeesti muutaman tunnin siä!
   Ja juu, aina mää vastailen:D

   Poista