lauantai 21. maaliskuuta 2015

Hauskaa hauskan perään


Viimeinkin on selvitty mid-termeistä, tai ainakin melkein. Vielä on esitys jäljellä maanantaina, mutta siittä ei oo mitään kamalaa stressiä, kun kirjotelma on jo tehty ja korjailtu valmiiks. Eli vielä pitää tehä powerpoint-esitys ja harjotella sitä vähän. Sen jälkeen takasin normi koulunkäyntiin. Kokeet meni ihan ok mun mielestä, saatiin kappale-koe heti takasin seuraavana päivänä ja sain paljon paremmat pisteet kun oletin! Eiköhän mid-termiki menny ihan hyvin siis. Kun on nyt alkuviikosta ollu sit naama kiinni kirjassa, mentiin vähän izakayaan viettään iltaa sit torstaina! Nomihoudai 2:lle tunnille oli n.1000yen, eli tosi edullista. Tuli sellanen mukava seuresteluhumala siinä ja oli hauskaa.

Ympärillä oli aluks muutama tosi äänekkästä japanilaista kaveriporukkaa. Onneks ne siinä puolentunnin sisään tais lähtee molemmat. Sit kun siinä lähti toinen porukka, kattoin että noi on kyllä niin humalassa, kuka istu/makas lattialla ja sit sille on joku toinen yhtä humalassa oleva, että nouses ylös sieltä ja kikakusta sen sellasta. Myös etittiin kauheesti kadonneita tavaroita, moneen otteeseen. Sit kun ne siinä teki lähtöö, yks niistä katto muhun ja jotain nyökkäili tai mitä tekikään ja A:kin, joka istu mun vieressä, oli mulle että "kattoko toi just suhun?" johon olin että "emmää tiiä? Muhun tai sit suhun? Mitä hittoo taas :DD mielenkiintosta." Se oli taas päivän "hei nätti ulkkarityttö" kokemus haha. Se sama tyyppi tuli viä useemman kerran takasin sinne pöydän luokse, ettii jotain mitä niiltä olikaan hukkunu, ja olin että "vältä katsetta". Toinen porukka oli hauska siinä mielessä et varmaan 15 jätkää siinä ja sit 1 tyttö siellä kaikkien joukossa. Oli hauska ilta ja kaikki oli mulle että "sää oot suhteellisen normaali humalassa" ja mietin että no mitäs sitä sit pitäis tehdä? Kuten L, ja alkaa heitteleen lasinalusia ja noita käsipyyhkeitä ympäriinsä ja kikatteleen..? No thanks. Musta tulee vaan tosi puhelias ja höpötän ihan kaikkee ja nauran.

Lähettiin takasin dormille päin joskus vähän ennen yhtä. Valvoin viä vähän päälle tunnin, mutta sit tuli liian väsy ja oli pakko mennä nukkuu. Aamulla heräsin 9:00 vaikka herätys oli 9:30. Viime aikoina oon heränny usein just ton 30min ennen kun herätyskello soi ja sit en saa enää unta vaikka ois väsy. Tosi ärsyttävää. Sit vaan pyöriskelen ja mietin et nukus viä, mut ehhei. Aamulla pohdin siinä sit vointia, et uskaltaako täältä sängystä nousta. Tuntu, että päätä alkaa jo jomottaa ja yritin juoda vettä ja tarkastella, että onko huono-olo. Vähän kuitenkin heikko-olo niinkun monesti humala illan jälkeen. Onneks siinä sit kun kävi suihkussa ja virkistäyty, olo pysy ihan hyvänä. Oottelin siinä sit A:ta saapuvaks dormille. Japanilaisilla oli tänään valmistujaisjuhla! A halus ottaa mun kanssa yhessä kuvan ja tuli sit tänne dormille käymään. Siinä 11 aikoihin sit nähtiin ja ei vitsi! Vähänkö se oli kaunis sen hakamassa ;A; Niin upee! Y tuli samalla käymään dormilla sit A:n kanssa. Harmi ettei miehet laita kanssa hakamaa valmistujaisiin, vaan ihan perus puvun. Te saatte käyttää niitä koko loppuelämän kun ootte töissä, eikö valmistujaisiin ois kiva jotain vähän erilaista?! Hakama!!! Miehet perinteisissä japanilaisissa asuissa, hakama, yukata, mitä niitä nyt onkaan, niin komeita, ahhh. Kyllä pukumiehetkin, ei siinä mitään sinänsä, mutta silti!
A ja Y lähti sit takasin koululle ja oottelin, että kello tulis 12:30. Siivoilin sit vähän siinä huonetta ja lauloin ittekseni täällä, koska me oltais menossa karaokeen! Sitä ennen käveltäis koulun läpi ja katottais hakamoiden kirjoa. Ja vitsi, tytöt oli kyllä nii nättejä. Myös näky muutamia naisia kimonossa, tosi kauniita. Ja tarviin uuden kameran.. ihan surkee tää, mitä nää kaikki kuvat loistaa tällai ja toi videon laatu, kamalaa. Ehkä mun kameraan on menny kummitus... Täytyy kattoo hommaisko sitä täältä kameran ennen kun lähtee vai sit vasta Suomesta päin.

Suunnattiin siittä sit Nishijinin asemalle, jossa tavattiin loppuseurue ja lähettiin Tenjiniin päin. Karaoke kutsuu ♪
Löysin viimein konbinista starbucksin sakura laten, joten ostin. Musta aika normi latte, mutta aika makee. Ei mitään suurempaa sakuran makua mun mielestä.


Oltiin karaokessa sit koko päivä, joku n.6h :DD. Freetime kun on niin makso vaan 740yen! Tilattiin harvinaisesti vähän naposteltavaa ja summaks tuli siltikin vaan 1030yen. Nice. Sai laulaa ja laulaa, oli kivaa. Jos meen sit ens kerralla K:n kanssa sinne karaokeen kanssa. Karaoken jälkeen mentiin pelihalleissa käymään. Kokeilin ekaa kertaa tota kouraa. Olis ollu yks lammaspehmo, minkä halusin, mut emmää saanu sitä :( 2x kokeilin ja totesin, et enempää en tohon rahaa käytä. Näistä kojuista saa siis vaikka mitä, pehmoleluja, figuureja, peittoja, laseja, karkkia, suklaata jnejne.
Poikettiin sit tower recordsiin, joka olikin auennu justiinsa eilen uudestaan, ja se oli ihan uus myymälä ja paljon isompi, vähänkö yllätyin. Yläkertaa oli myös auennu jotain animukauppoja ja selvis, että sinne on tulossa mugiwara-kauppa! Aukee toukokuussa! Ohhh!
Käytiin vielä Tsutayassa, jonka jälkeen mentiin syömään sushia. Osa porukasta lähti siinä vaiheessa kotiin.
Sushi oli hyvää. Vaihdoin muuten viimein kevättakkiin tässä olikohan tiistaina! Sen verran lämmintä täällä alkaa olee et hyvin pärjää kevättakilla nyt. Päivällä saattaa kyllä tulla sen verran lämmin, et vois mennä ilmankin.


Sushin jälkeen palattiin takasin dormille. Tänään ostelin pääasiassa kaverille juttuja, mitä se on halunnu et ostan sille, mut itelle tuli mukaan tällanen levy. K kuuntelee tätä aika paljon ja itekkin kun oon vähän tykästyny ja tykkään omistaa levyjä, ja näin tän tsutayassa niin ostin sen itelleni. Youtubesta yms, löytyy vähän huonosti biisejä, niin ihan hyvä ostos. Tosin kaikkia hyviä biisejä ei löydy tästä, harmi. Saas nähä mitä K sanoo, jos se bongaa tän tuolta levyjen seasta jossai vaiheessa. Ja oli muuten ensin ongelma tän levyn toistamisessa! Olin et ei hitto, eikö tääkään pelaa, kopiosuojaus ta jotain? Yleensä kyl pystyy kaikkee kuunteleen. No googlettelin vähän, et eikö mitenkää sais toimiin ja löysin että mee ohjauspaneeliin ja kato sieltä laitteiden vianmääritys. No minäpä testasin, että cd-aseman vianmääritys ja mitä, sehän lähti sit pyöriin. Jotain se siinä korjaili kyllä. Mut vähänkö olin et jes, koska ostin jo syksyllä yhen levyn, joka ei toiminu ollenkaan, niin täytyy kattoo jos sekin sit nyt pyöris! Ärsytti viä niin paljon kun se levy ei toiminu, koska en oo sitä biisiä kuullu koskaa, koska se on ollu harvinainen levy ja ei oo ees missää netissä saatavilla! Josko nyt viimein. Välillä kyllä asema edelleen jurraa vastaan et "ei levyä", kun äsken vaihdoin levyä. Sit ei ees auttanu eka vianmääritys, vasta tokalla kerralla. Typerää. Onneks hommaan uuden koneen hetimmiten kun Suomeen palaan. Tää muutenkin vähän reistailee akun kanssa välillä. Onhan tää aika vanhakin jo kun miettii.


Huomenna suuntaan taas Tenjiniin kattomaan fashion weekin ohjelmaa. Pitäis olla muotinäytöksiä ja kaikenlaisia kojuja pystyssä yms ohjelmaa. Toivottavasti olis viihtysää. Aamulla pitää ensin tehdä se powerpoint-esitys kuntoon. Onneks tykkään tosiaan esitysten teosta, niin siinä ei oo mitää ongelmaa. Toivottavasti ite esiintyminen maanantaina menee myös yhtä hyvillä mielin.


Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti