maanantai 30. maaliskuuta 2015

Nokonoshima ja sakuroita


Lauantaina aamulla mulla oli pari make-up classia, tehtiin inkanit shodon tunnilla. Päätin mun kanji nimeks 未蘭. Musta mun inkan, eli nimileima, onnistu tosi hyvin! Tehtiin nää siis ite veistämällä pyyhekumiin.


Tunnin jälkeen T saapu sit viimein dormille! Tehtiin ruokaa yhdessä ja se toi meille omiyaget Nagoyasta! Kattokaa kui söpöjä.
T kokkas meille kaikille ruokaa, tehtii oyakodonia.


Mää puolestaa leivoin sit juustosarvia vähän eri täytteillä. Ei jaksattu syödä kaikkia niin otettiin sit evääks mukaan!


Lähdettiin sit Meinohamaan päin. Meijän suuntana oli Nokonoshima. Se on saari, jonne mennään lautalla. Makso about 500yen menopaluu, ja lautta menee 10min sinne saarelle. Se on kyllä ihan täydellis treffi-paikka! Suosittelen.. vaikka kaveriporukan kanssa mentiin kyllä mutta..!!
Ihme länsimaalainen alue.


Tää lautta kulki hirmu nopee! Nokonoshima näkyy tuolla taustalla!Otettiin sit bussi sinne saaren huipulle. Siellä oli Island Park niminen puisto, joka on tän saaren kohokohta.Ja vitsi, vähän tää puisto oli upee! Siellä on paljon kukkia istutettu ja jokaisena vuodenaikana siellä kukkii eri kukat.Eikö muistutakkin nää kolme puuta henkien kätkemän niitä kolmee päätä?!


Siellä oli sit tällanen pieni kylä. Tosi söpö!

Ostin tällasen karkin yhestä kaupasta. Näytti just nii joltai ysäri karkeilta, mitä ois syöny lapsena.

Kun päästiin tällaseen isoon puistoalueeseen sit viimein, oltiin kaikki et vähän upeet maisemat!
Tässä ei ollu mitään aitoja tai mitään, että parempi ettet putoo.


Sit siellä oli tällanen iso leikkialue, mihin pysty aikuisetkin mennä leikkii.Sit alko pikkuhiljaa aurinko laskeen.


Näitä keinuja ettin siellä!

 Nähtiin sit nätti auringonlasku!Aurinko laski viimein, joten lähettiin taas vähän matkaan siittä.
Nää oli niin söpöjä, otin niistä kuvan salaa heh.


(´・ω・`)Kello tuli sit lähemmäs seittemää ja otettiin sit bussi takasin alas satamaan ja palattiin hetkeks dormille.Meijän loppuillan suunnitelma oli mennä Ohori puistoon ja istua hanamia illalla! Puistosta paljastukin sit paljon yatai-kojuja.
Juopoteltiin siinä sit parisen tuntia ja lähettiin vähän ennen keskiyötä takasin dormille. Ihmisiä oli ihan kauheesti liikenteessä. Seuraavana päivänä olis taas paljon ohjelmaa ja aikanen herätys..!!

Milla ☆
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti