torstai 26. maaliskuuta 2015

THEKIDDIE福岡


Kävin eilen pitkästä aikaa keikalla! Tais olla nyt kun mietin niin ensimmäinen keikka tän vuoden puolella. Nyt sit kahen viikon sisään onkin kauhee keikkaputki ja sit on taas hiljaiseloo. Typerää.

Eilen siis menin katsomaan THE KIDDIE nimistä bändiä. Mikään hirmunen fani en oo koskaan ollu, mutta kiddietä tuli kuunneltua aina paljon parisen vuotta sitten! Kattelinkin ennen keikkaa, että niiltä on sen jälkeen tullu 2 uutta albumia. Samalla mulle selvis, että ne lopettaa tässä kuussa, 31.3 on vika keikka. Se oli se viiminen tönäsy, että nyt meen kyllä sinne keikalle, kun vielä pohdin että meniskö vaiko ei. Kävin sit maanantaina ostamassa lipun ja eilen sitten oli tosiaan Fukuokan keikka, niiden kolmanneks viimisin keikka. Lähin suoraan koulusta Tenjiniin, koska halusin ostaa keikkapaidan myyntipöydiltä. Jonoo ei ollu vielä onneks hurjasti muodostu. Sain ostettua paidan ja sit sattumalta mukaan tarttu vielä kangaskassi ja torekafolder. Chekejä en ostanu yhtään tällä kertaa. En mää muutenkaan ees muistanu jäsenten nimiä tai naamojakaan oikein, niin eipä niistä sillain iloo ois ollu.

Siinä sit jonottelin sakuroitten alla. Osa puista on jo enemmän kukassa, toisen vasta puhkeemassa. En oo varmaa ikinä ollu yhtä hitaasti liikkuvassa myyntipöytäjonossa.


Sain ostettua tosiaan tavarat ja bändi oli saanu yhden kukkalähetyksen. Kyuushun kiddie fanit kiitteli kaikista vuosista.Kiertelin pari kauppaa Tenjinissä. Näin sillon aikoinaan Kumamotossa sellanen Kumamon termoksen ja mulle on tullu kauhee himo saada se!! Pakko löytää se jostain. Luulisin, että hyvät mahkut vois olla Hakatan asemalla. Täytyy joskus käydä kattomassa. No hiippailin sit takas keikkapaikalle siinä kun ovet jo aukastu, ja onneks ei tarttenu kauaa ootella et pääsi sisälle. Vaikka tuli ihan viimisten joukossa sisälle sain onneks tavarat vielä lokerikkoon ja tosi kivan paikankin, että näin lavalle ihan täydellisesti. Mietin, että jos kuulisin smile, utsukushiki redrum, nutty nasty ja masterpiece biisit oisin ihan onnessani. Noi kui ollakkaan, kun bändi astu lavalle, lähti keikka käyntiin smile biisillä! Se on kyllä ihanan pirtee.


Olin ihan että jes, ne oikeesti soittaa vanhojakin biisejä! Mietin ennen keikkaa et eiköhän ne soita, kun kerta viimiset keikat menossa. Yllättäen settilistaan kuulukin sit tosi monta biisiä mitkä tunsin!

Toi biisi on niin vanha! Nyt ne oli tän näkösinä lavalla.

Tosin hiustyylit oli noilla 2:lla vasemman puolisella tyypilla muuttunu tästäkin.

Keikka jatku kivasti pirteillä biiseillä ja furitsukekin oli sellasta et pysy suhthyvin perässä. Siinä tuli muutama biisi ja viimein jäsenet esitteli ittensä. Siinä vaiheessa mullekkin selvis sit viimein jäsenten nimet varmasti. Tiesin et laulaja tais olla Yusa ja kitaristi Yuusei tai Yuudai, mutta muut oli vähän et jaa a. Sit pitihän sitä tietty kattella vähän et no kuka on parhaimman näkönen haha. Mutta Yusa laulo oikeesti niin hyvin, ihan kun levyllä! Uusimmista biiseistä tuli muun muassa nämä.


Tää on ehkä vähän erityylisempi kiddien biisi.

Tuli muutamia hitaita biisejä ja sit keikka jatku taas vähän vauhdikkaammin. Kiddien on kuitenkin tällanen enemmän pirtee bändi, millä ei mitään kauheen raskaita biisejä oo, mut silti joihinkin biiseihin oli kivasti saatu hedobania yms. vähän menevämpää furitsukee. Kauheesti ei mitään välispeakkejä ollu sen kummemmin, ennen kun vasta encoren jälkeen vähän höpöteltiin. Ja encoren sijaan tällä keikalla huudettiin 全然足りない eli ei riitä sit niin ollenkaan. Encoren jälkeen jokainen jäsen sit vähän puhu siinä ja keikka pääs sit jatkuun. Tuli muun muassa toinen biisi jonka toivoin kuulevani.


Yusa mainitsi monee otteeseen kui Fukuokan keikka on ihan paras ja että se ei haluais enää puhua mitään vaan vaan jatkaa laulamista ja fanit oli vähän että "ee?!" Se siinä sit vähän mutristeli huuliaan ja kuitenkin puhu että ollaanhan me jo tätä 7-8 vuotta jatkettu ja varmasti niin kauan mukana pysyneitä fanejan löytyy ymsyms ja jotkut alko vähän itkeskeleen siä yleisössä johon Yusa oli lopulta että "ootteko kunnossa?" Se viä jatko siin vähän jotain, että vaikka ollaan paljon kierrelty ja keikkailtu nyt tässä niin mun ääni on siihen nähden ihan superkunnossa. Ja totta kyl, ehkä muutamat korkeet äänet se missas, mut muuten tosi hyvin se laulo! En muista kauheesti, mitä kaikkee se puhu, mutta sit sano, että päätetään keikka tällä biisillä.


Koko bändi ehkä vähän herkisty siin Yusan puheen aikana, mutta hymyillen kuitenkin päätti keikan. Biisin jälkeen ne viipy viä hetken lavalla, pitempään kun bändit yleensä, kunnes viimein vilkutteli heipat faneille.

Harmikseni näitä 2 biisiä ne ei esittäny. 


Muistaakseni tää biisi tais olla se, minkä takia ihastuin kiddeyhin sillon aikoinaan.

Monet jäi vielä keikkapaikan luo norkoileen ja jonotteleen päivän chekejä, mutta minä lähdin suoraan metrolle ja takaisin kotiin. Kun viimein pääsin dormille olin niin väsyny pitkän päivän jälkeen. Olin kyllä tosi tyytyväinen ja ilonen, että päätin mennä kiddien keikalle!

Tässä nyt vielä, mitä ostin.


Ton kansion sisään saa joko chekejä tai trading kortteja ja kun mulla nyt muutamia trading kortteja on niin päätin laittaa ne tänne! Viimeinkin mun Kagrra, kortit pääsi esille.


Huomenna mulla on yllätysyllätys toinen keikka! En malta oottaa, codomo dragon♥ Siittä on ehottomasti tullu yks mun lemppari bändeistä + niitten keikat on ihan mahtavia. Mun niskat on vaan nyt vähän jumissa eilisen takia et saas nähä miten huomenna. Codomon keikalle on kuitenkin aika paljon hedobania jne et toivottavasti huomenna jaksaa! Eikä siinä vielä kaikki, lisäks viikonlopulle on kaikkee kivaa ohjelmaa♥ Näistä juttua sit myöhemmin!

Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti