lauantai 28. maaliskuuta 2015

コドモドラゴン福岡


Tänään oli viimein vuorossa mun kauan odottamani codomo dragonin keikka! Olin niin fiiliksissä!! Puol kahden maissa lähdin Tenjiniin päin, koska puol kolmelta alkais keikkakamojen myynti. Päädyin sinne jotenkin jo 13:50. Siellä ei ollu vielä kauheesti ketään. Tällä kertaa päätin mennä ajoissa, koska kaikille edelliskerroilla joku juttu minkä oon halunnu, on myyny aina loppuu. Olin että tällä kertaa en anna niin käydä. Siinä keikkapaikan vieressä on puisto, jossa on ilmanen wi-fi, niin kuvailin sit sakuroita, mitä siin oli ja surffailin netissä.


Pääsin sit viimein jonotteleen ja olin jo päättäny etukäteen, mitä ostan, niin ei tarvinnu enää pohtia. Mutta, sitten kun pääsin siihen myyntipöydän luo päädyin ostaan kuitenkin ylimääräsiä juttuja, hitto. Ja siinä kun jonoteltiin, MeN-MeN alko vilkutteleen sieltä yläkerran ikkunasta meille heh.


Mulla oli siinä about 2,5h aikaa, ennen kun keikka alkais. Olin syöny vasta aamupalan niin suuntasin sit yhteen sushipaikkaan. Sinne en mee kyllä enään.. kallispaikka. Sen jälkeen kiertelin muutamia kauppoja, kattelin vaatteita ja sen sellasta, mutta en päätyny ostaan mitään. Sit viiden jälkeen aloin suunnistaa takasin keikkapaikalle. Löysin oman paikkani jonosta ja siinä kun jonoteltiin yhtäkkiä MeN-MeN taas ilmesty sinne ikkunaan ja vilkutteli meille kauheesti ja sit myös Hayato tuli siihen kameran kanssa! Olin että voi hitto, tästä niin päätyy klippi youtubeen, ihan varmasti. Se vielä kuvas useeseen otteeseen molempia jonoja ja vilkuilin muutaman kerran kameraan, mutta suurimmaks osaks vähän awkwardina, että miksiii. No ne katos sit takas huoneeseen ja itekkin pääsin piakkoin sisälle. Sain ihan mukavan paikan keikkasalista ja kun keikka pääs alkaa totesin, että täähän on ihan pirun hyvä paikka. Ketää ei sattunu olee siinä eessä, vaan näin just hyvin ihmisten välistä koko lavan.


Keikka lähti käyntiin uusilla biiseillä ja siinä sit tajusin ite, että mitä hittoo! Mää en oo muuten kuullu tätä uutta sinkkua ollenkaan, ainoostaan nimikkobiisin...!!! Kui tää on mahollista. No onneks pysy fureissa jotenkin mukana, mutta niistä biiseistä ei saanu nautittua niin hyvin kun muista sit. Ja huomas jo heti keikan alussa, että oli viä vähän niskat kipeet keskiviikosta, mutta se katos siinä sit keikan edetessä. Saas nähä käykö taas niin kun kerran aiemmin, et kun meet juminiskoilla keikalle niin sit kun niitä siä pyörittelee yms niin ne paraaneekin sit siinä :DD. Olin just lavan keskellä sillain, että oikeestaan ihan Hayaton eessä, ja kun se siinä vilkutteli yleisölle keikan alussa se sit se katto muhun ihan suoraan ja nyökkäs ja olin et hohohoho kiva kun ulkkarina saa joskus huomioo. Olin kanssa sillain, että näin kerrankin Chamun tosi hyvin sen rumpujen takaa! Sen katse oli välillä tuijottava.

Codomon keikat on kyllä niin parhaita. Biisit on hyviä, jäsenet on hauskoja ja furitsuket ihan mahtavia kanssa! Ensin tuli heti alkuun hyvin meneviä biisejä joku 4 tai 5 jonka jälkeen sit perus "taukoaika" eli hitaita biisejä 2-3kpl. 


Sit Hayato oli että noniin, nyt on tauko ohi ja jatketaas taas sit yhtä kuumalla meiningillä! Encoreen asti keikka olikin sit kunnon work-outtia haha. Mulla tuli niin kuuma ja hiki ja olin että kamalaa. Onneks ostin sen pyyhkeen, niin sai välillä pyyhkiä siihen naamaansa. Muutamia välispeakkejä Hayato heitti välillä, ei mitään sen suurempaa, kunhan vähän puheli ja yritti pitään meidän hyvässä tunnelmassa.

Mielestäni oon linkannu tän aiemminkin, mutta tän biisin furitsuke on vaan ihan paras.Encoren alussa, codomon keikalla huudetaan muuten かえだま eli kaedama. Mietin aina et miks hitossa, mut tällä viikolla kaveri sattu mainittee, että Fukuokassa joissain ramen paikoissa saa toisen annoksen nuudeleita, ja sitä kutsutaan kaedamaks. Eli toinen annos siis. Olin et "no siittäkö se tulee!" Encoren alkaessa lavalla tuli ensin Yume, Men-men, Chamu ja Kana. Ne huudatti kaedamaa siinä vielä vähän ja Kana sano jonkun hienon väläytyksen siinä ja sit se suuttu kun ei vihelletty sille ja laitto meijät tekee sen uudestaa haha. Se sit anto puheenvuoron Chamulle, jolla oli taas perus virallinen puhe. Seuraavaks men-men, joka puolestaan laitto meijän vastaan aina そうですねー sen lauseisiin. Se on joku sen juttu, minkä se tekee keikoilla aina. Se tavallaan esittää kymyksen viimikseks, mihin ei voi vastata noin, mutta fanit silti vastaa ja se on että "ei nyt meni ihan vääriin!!". Jotain men-men ja Kana alko siinä kinastelee ja kattelin Chamua moneen otteeseen, sen ilme näytti niin tympääntyneeltä, tyyliin "ja taas sitä mennään.. loppuuko tää koskaan? Koska pääsen soittaan?" Seuraavaks oli Yumen vuoro ja mää ajauduin hetkeks johkin tyhjiöön, koska havahduin kesken sen puheen, että "tän takia mää en muista ikinä mitä ne puhuu!" ja yritin kauheesti et nyt kuuntelen tarkkaan. Taisin ihastella Yumen tukkaan, et vitsi, vähän sillä on kivasti saatu toi tukka ja mitenhän.. ei! kuuntele mitä se puhuu! En nyt kyllä siltikään muista, mitä se puhu. Kana kutsu sit Hayaton lavalle, ensin pohdittuaan, että onkohan se ees valmis tuleen, kun sitä ei kuulunu ensin. Kyllä se sieltä silti tuli ja Hayato puhu kanssa kuinka Fukuoka on kyl tähän mennessä kaikista menevin ja äänekkäin paikka tällä tourilla. Tää oli nyt viides keikka. Puheli se siinä kaikkee muutakin. Encore lähti sit käyntiin, ja toka biisi oli ゼロアイデンティティー ja hitsi kun en löydä sitä online mistään! Se on kyllä kanssa ihan paras livenä. Keikka päätty sit tähän biisiin. Yks mun suosikeista!


Tän biisin furitsuke on esimerkiks tällänen. Tää on kanssa nii hyvä biisi livenä! Ne pelleilee myös aikapaljon tossa videossa :DD


Tää biisi tulee kanssa yleensä aina keikoilla ja tää furi on kanssa ihan mahtavaaa!

Keikan jälkeen jonottelin sit viä uudestaan tän päivän chekejä. Ostin 5, siinä toiveessa et yks jokaisesta jäsenestä. Hiton Chamu! Miks saan aina monta chekiä susta ja Hayatosta en ikinä ;A; Sain myös kaks chekiä Kanasta, mut onnistuin onneks vaihtaan men-meniin, joka multa puuttu kanssa. Tykkään Hayatosta kuitenkin eniten, niin harmittaa, ettei sen chekiä tullu. Mut mitä nyt kuuntelin muiden juttuja, niin muut valitti kanssa, että Hayaton chekejä ei tuu ollenkaan, mut Chamulta sit ihan sikana. Mikähän siinäkin..

Keikan jälkeen mun oli tarkotus mennä käymään K:n työpaikalla. No kävelin sit Nakasuun ja K:kin oli että tuu sit tänään! No kun pääsen sen työpaikan luo, siinä ei oo ovet ollenkaan auki niinkun yleensä sinne portaisiin on ja ovessa on joku lappu, jossa on monta aukiolo-aikaa ja luen sitä vähän sit siinä ja ymmärsin, että siä on sit joku yksityisvaraus. Olin et voi saakelin äijä, etkö niinkun voi kertoo tällasta etukäteen??? Mun ymmärtääkseni se olis niinkun ollu sit normaalisti auki taas 22:30 eteenpäin ja mää olin et hyvä vitsi, mää en ala jumittaa jossain 1,5h. Lähin sit takasin dormille ja sain viimein syötyä ruokaa. Oli kauhee nälkä.

Tässä mitä ostin nyt sit keikalta. Niin surullinen et vika codomo dragonin keikka, ainakin nyt näillä näkymin ;A;


Huomenna on aamulla make-up class. Hitto kun lauantaina joutuu herää jo ennen 8. No päivällä T saapuu sit viimein tänne♥ Vietetään kaveriporukalla hauska viikonloppu yhessä :3 Siittä lisää sit myöhemmin.

Milla ☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti