keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

梅の花


Joko sitä kuu vaihtu maaliskuuks? Hullua kuinka nopee aika menee. Viimeset kolme viikkoo on viä menny sairastellessa, mukavaa. Viime viikon olin koulustakin poissa, kun tää tauti niin meen pahaks. Onneks sain viimein paremmat lääkkeet viime viikolla. Tosin kun kävin maanantaina lääkärissä taas, sain vielä saman lääkekuurin toiseen kertaan. Kohtahan tässä on jo kuukaudenpäivät syöty lääkkeitä. Parasta olis tän jälkeen olla terve. En halua popsia antibiootteja koko ajan. Ei tee hyvää kehollekkaan. Olo on jo ihan hyvä ja normaali, jos toi turvotus noissa imusolmukkeissa nyt laskis! En oo tosiaan sit viimiseen kolmeen viikkoon oikein poistunu yhtään mihkään kauas täältä dormin lähettyviltä niin alko oleen jo vähän mökkihöperö-olo, että pakko päästä ihmisten maille. Oon kattellu vaan uudestaan Natsume Yuujinchouta, kaikki 4 kautta ehin kattella. On muuten hyvä anime, voin suositella. Kun pääsi sit taas kouluun olin että ihmisiä! Seuraa! Tietty jossain kaupassa oli käyny välillä, kun pakko ostaa ruokaa, mutta välillä nii kaamee olo, että ei ollu hauskaa. K kanssa vietti aikaa välillä täällä dormilla, mutta eipä tuolla kauheesti muitten kanssa jaksanu sosiaalisena olla. Nyt sit aika moni tuntuu kärsivän flunssaa niin toivon todellakin, että ite en saa sitä.

Kun sit viimein alko olo paraneen, huomasin että postilaatikkoon oli myös tipahtanu paketti, joka piti sisällään tällasia herkkuja! Kiitos♥


Viikonloppuna leivoin sit myös T:n kanssa juustosarvia! Tuli tosi hyviä, täytyy tehä jatkossakin.


Kävin myös shoppailemassa vähän Jumble storessa. Nyt ei parane kyllä mennä vähään aikaan sinne. Mutta tein aika löydön! Oon ettiny uutta rannekelloon jo joulusta asti ja nyt löysin käyttämättömän Jumble storesta, vaan 1600yen! Pisti heti silmää et hei, toi on hyvännäkönen. Yks hame tarttu myös mukaan. Enään en oikeesti saa ostaan yhtään hametta. Mustaa paitaa kaipaan edelleen. Valkosen myös haluisin... Kengät myös.



Tänään mentiin sit koulun jälkeen M:n kanssa käymään Tenjinissä. Mentiin ensin syömään sushia lounaaks. Oli niin hyvää! Sen jälkeen lähdettiin kiertään vähän kauppoja. Poikettiin Book offiin ja Tenjin coreen. Myös Junkudoon. Meijän päivän kohokohta ohjelmana oli kuitenkin luumupuiden kukkien katsomaan meneminen! Luumupuut on nyt kukassa. 



Oli aika kylmä sää taas vaihteeks. Onneks tuuli vähän laantu iltapäivää kohden. Japanissa on ihmeellinen ilmasto, pari päivää on lämmintä, sit tulee taas muutamaks päivää himo kylmä. Se kuulemma jatkuu tällasenä koko kevään. Pikkuhiljaa lämpimämpää koko ajan.


Mentiin Maizuru puistoon ja siellähän löyty luumupuita paljon! Niin nättejä. Ei oltu ainoita, ketä sinne oli lähteny niitä kuvaileen. En tiedä huomasko kukaan, mutta kerrankin oon muokannu joka ikisen kuvan postauksessa!! Kukkien värit tulee paremmin esille, kun viitti vähän muokata.




























Tää oli upeimman näkönen, tosi punanen luumupuu. Harmi vaan, että kaikki kuvat siittä oli kauheen tummia :/










Kukkien kuvailun jälkeen käveltiin Oohori puiston Starbucksiin. Halusin maistaa Sakura frapucchinoo, mikä piti olla niillä myynnissä. Mutta kui ollakkaan, se oli jo loppuun myyty. Vähän olin pettyny :( Istuskeltiin sit hetki Starbucksissa, kunnes käveltiin takasin Nishijinille.






Junkudosta ostin kanjikirjan itelleni. Täällä muuten kirjakaupoista saa tällasen coverin kirjoille, jos tahtoo. Kukaan ei tiedä mitä luet, jos luet julkisilla paikoilla.



Käytiin parissa anime-kaupassa, koska halusin ostaa ittelleni Nyanko-sensei tavaraa. Tosi huonosti oli tavaraa kahessa kaupassa missa käytiin. Ostin sit vaan yhesta gachasta ja sain tällasen itelleni. Hakatassa on vielä yks animukauppa ainakin niin täytyy käydä siellä kattoo, jos löytyis jotain. Unelmoin vaan niistä Tokion Nyanko-sensei tavaroista. Harmittaa, kun en ostanu mitää sillon.


Tähän loppuun kivan rento biisi.


Lisäks pakko jakaa tällanen Starwberry Rainbow biisi, joka tuli Jumble storessa kun shoppailin. Tosi outo ja ehkä vähän ärsyttävä, mut samalla se melodia tarttu mun päähän niin nyt sit kuuntelen sitä täällä välillä Σ(゚Д゚)



Alkaa tää layoutti olla taas vähän liian talvinen tähän vuoden aikaan. Täytyy varmaan muokkailla vähän keväisempään tunnelmaan se jossain vaiheessa tässä.
Muokkailin sitä nyt tässä vähän, mutta en oo oikein täysin tyytyväinen.. saattaa olla että muuttelen sitä tässä vielä lähipäivien aikana.


Milla ☆



元気になりたいです!!


P.s. Oottelen hanamia innolla jo nyt! Niinkun M sano tänään, että sit joka päivä hanamissa sitten kun sakurat kukkii lol.


2 kommenttia:

  1. Jo on kumma tauti ku ei meinaa hellittää >_< toivottavasti nyt lähtis kokonaan eikä tulis takas.
    Mukavaa että yllätys piristi päivää ♥

    Sä oot ostanu nii paljo ihania vaatteita et kateeks käy! Harmittaa ku en ite tajunnu enempää ostaa saatika sit Nyanko-sensei tavaraa, se magneetti ;A;

    Ja noi puut on nii kauniita! Pakko käydä Japanis joku kevät et pääsee itekki ihastelemaan~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, en osannu yhtään odottaa mitään postia! Hihii~
      Toisaalta kaipaan Suomen kirppiksiä, koska niistä voi tehä löytöjä, mutta tuun niin kaipaan Jumble storee Suomessa!! Niin söpöjä vaatteita.
      Joo, itekkin muistelen Tokion nyanko-sensei kamaa haikein mielikuvin ;A;
      Jep, joskus huhtikuun vaihteessa kun tulee niin sakurat näkee! Ootan innolla :3

      Poista