lauantai 14. helmikuuta 2015

♥ystävänpäivä♥


Toissa iltana piipahdin Nishijinin Jumble Storeen. Se on siis käytettyjen vaatteiden myymälä, kauheesti kaikkee kivaa halvalla. Hintahaarukka on jostain 300yen ylöspäin. Normi vaatteet pyörii yleensä 500yen-1000yen välillä ja merkkivaatteet jossain 1500yen-3000yen, ellei enemmänkin. Löytyy vaatteita, laukkuja, kenkiä, asusteita, korujakin vähän, niin naisille kuin miehille. Jumble storejahan löytyy ympäriä Japania, mutta koska kyseessä on tosiaan käytettyjen vaatteiden liike, valikoimien laajuus ja hintaskaala myös vaihtelee. Sen huomaa jo jopa Fukuokan sisällä. Täällä vähän syrjäsemmässä on paljon enemmän valikoimaa ja halvemmalla, mutta kun meet Tenjiniin, Fukuokan keskustaan, valikoimaa ei oo läheskään niin hyvin ja vaatteet paljon kalliimpia. Kävin myös Tokiossa Jumble Storessa, Shibuyan liikkeessä, ja sekin oli vähän niin ja näin. Kumamotossa oli puolestaan tosi kivan iso liike ja paljon valikoimaa.

Tällä kertaa itelle mukaan tuli hame ja paita! 500yen kpl.Niin söpöjä! Olin jotain ton tyylistä hametta yrittäny ettiä jo aikasemmin. Yhden ihan kivan näin Forever21:ssä aikasemmin, mutta siinä ei ollu kun pieniä kokoja jäljellä. No mutta kiva et nyt löyty edullisesti. Kauheesti tuli kokeiltua vaatteita, mutta jos niissä on vähänkin jotain että ei istu tmv niin laitan aina suoraan poies. Tiedän, että niitä ei tulis ikinä käytettyä vaikka halpoja oiskin. Kattelin esim sellasta tosi kivaa paitaa vaan 300yen, mutta ei se ollu sit päällä nii kiva nii olkoon sit ostamatta. Aattelin tässä nyt samalla kuvata sit muutaman muunkin vaatteen, mitä oon täällä ostanu, mitä en oo täällä viä esitylly. Forever21:n alesta ostin tällaset kaks paitaa.Tän tyylisiä paitoja on niin kiva käyttää sit kun tulee vähän lämpimämpi ja ne menee kivasti shortsien  kanssa. Toivon, että sopivat myös hyvin ton hameen kanssa minkä ostin nyt Jumble Storesta.

Tokiosta ostin sillon Koenjin yhdestä käytettyjen vaatteiden kaupasta tällasen hameen. Tää tais olla muistaakseni 300yen. En oo sitä viä osannu kauheesti käyttää.. Tarttisin mustan paidan sen kanssa. Oon yrittäny metsästää kivaa mustaa paitaa jo vaikka kui kauan, mutta kaikkialla löytyy vaan paljon söpöjä valkosia paitoja...


Ennen joulua ostin Jumble storesta tällasen hameen. Tääkin oli muistaakseni 500yen. Muistan kun kattelin, että hyllyssä oli 2 ihan samalaista hametta, toinen punamusta, toinen beigemusta, ja beige oli 1200yen. Sovitin molempia, mut punanen oli enemmän mun makuun.


H&M:n alesta nappasin nämä kaksi paitaa itelleni. Niin paljon punasta ja pinkkiä ja vaaleeta. No ne on kyl lempiväritkin + musta.

Tänään kävin sit kahen kaverin kanssa Canal Cityssä. Tavattiin Nakasun asemalla ja toinen kaverista oli, että "tiiättekö muuten sen ison temppelin tossa ihan vieressä?" Oltiin molemmat että ei ja piipahdettiin siihen.Lähellä oli myös jotain tällasia käsityömuseoita ja näyttelyitä.
Lähettiin sit viimein Canal Cityyn ja kauheesti kiinalaisia ja korealaisia turisteja liikenteessä. Sit kun niillä on viä se ryhmänvetäjä siinä ja kaikkee seuraa isona massana perässä. Nähtiin täällä Canal Cityn lavalla joku tuliesitys ja myös joku tyttöbändi.


Kierreltiin vähän kauppoja. Nappasin muutamasta gachasta kuvan. Haluun ton nukkuvan Nyanko-sensein.


Tästä eteenpäin vähän kyseenalasia gachoja.
Lähettiin sit käveleen Hakatan asemalle päin, koska halusin käydä Tokyu Handsissa. Sitä ennen poikettiin yhteen toiseen temppeliin.


Täällä oli kanssa huone, jossa oli tosi iso Buddhapatsas! Sit sinne buddhan alle pääsi ja siellä oli labyrintti, tai mutkitteleva käytävä, joka kulki pilkkopimeessä. Se oli aika siisti. Siä ei siis nähny yhtään mitään.

Tokyu Handsissa oli muumi-gacha.


Otettiin Hakatan jälkeen viä metro Tenjiniin, jossa poikettiin pariin paikkaan ennen kun lähettiin takasin kotiin päin. On kyl nii väsyny olo. Ehkä voisin vaa kattoo jonkun leffan ja mennä makoilee sänkyyn. Kattelin muuten eilen illalla sen uusimman Gozilla leffan ja se oli aika hyvä! Suosittelen. Lisäks kattoin uusimman Hobitin. Ehkä voisin viä jossain vaiheessa vaivautua kattomaan sen ykkös osankin haha.


Ostin tänään myös lipun codomo dragonin keikalle! Hiii, oon niin innoissani! Ihanaa, että nään ne vielä kerran ennen kun lähen Japanista.


Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille♥


Milla ☆ 


元気になりたいです!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti