torstai 12. helmikuuta 2015

Karvapalloja ja sairastelua


Ennen Osakan matkaa käytiin muutaman kaverin kanssa keilaamassa ja syömässä yhessä hampparipaikassa. Oli varmaan eka hamppari Japaniin tulon jälkeen. Paikkaa on nimeltä Hungry Heaven ja se on saanu jotain kunniamainintojakin, että niillä on tosi hyvät hampurilaiset. Aika perus mun mielestä, mutta niillä oli kyllä kaikkia erikoisiakin tarjolla, kuten joku avokadoburgeri. Harmiksen mulla oli huutava nälkä, niin en muistanu kuvaa ottaa lainkaan annoksesta..Nähtiin myös yks gacha, joka myi pikkuhousuja. Toivottavasti nää on ihan puhtaita ja uusia, ettei mitään käytettyjä..


Käytiin tosiaan siellä usj:ssä, niin mun oli pakko ostaa itelleni yks suklaasammakko! K oli ihan et "ostat itelles???? Oikeesti??" ja katoin sitä vaan et "öö, miksen ostais?" Tällanen se on sisältä.
Tässä on millasia keksejä siellä purkissa oli. Näitä oon antanu tuliaisena muutamalle tyypille. Kaikki on eri makusia. On plain, tea, maple ja vanilla.


Toissapäivänä kävin sit pienellä kävelyllä ja napsin viimein kuvia Fukuoka tornista, missä on nyt ystävänpäivä-teema. Joulunakin siinä oli lentävä joulupukki esimerkiks. Millanenhan se on ollu uutena vuonna? Kerran se oli yhtenä iltana ihan sellanen demonin punanen ja mietittiin, et mitä hittoo.

Kävelin sit rannalle, joka on ihan tän tornin takana. Hyvin hiljasta.
Eilen mentiin sit parin kaverin kanssa käymään Fukuokan kissakahvilassa. Täällä on niitä kaks. Ollaan aikasemmin käyty toisessa, mutta täällä ekaa kertaa. Saman yrityksen kahviloita tosin. Ja vitsi, vähänkö siä oli paljon kisuja.Kivat maisemat kahvilasta.
Hintaan kuuluu yks drinkki. Me otettiin 90min ja se makso 1300yen. Tän drinkin hinta erikseen ostettuna ois joku vähän päälle 500yen. Ei siis mikään hassumpi hinta mun mielestä.
Kissat ryhty vähän levottomaks siinä, ja selvis et niillähän oli ruoka-aika!Sit kun ne sai syötyä, suurin osa kävi nukkumaan. Pari alko riehuun myös.


Siellä oli Helsinki-kello! Tosin siinä ei ollu pattereita, et väärä aika.
Kisujen jälkeen poikettiin muutamaan kauppaan ja ostin ittelleni viimeinkin hyödyllisen kirjan. Onomatopesta kertovan kirja. Josko siittä sais vähän opiskeltua sillon tällön.


Mullahan oli tässä matkan jälkeen ollu vähän kurkkukipeenä ja eilen kun heräsin huomasin, että mukavasti aristaa taas noi imusolmukkeiden kohdat kaulalla ja vähän turvonneetkin ehkä. Olin että voi saakeli, sain sit oikeesti kylmää siellä matkalla... olisin menny jo eilen lääkäriin, mutta olikin national holiday niin enpä sit päässytkään ennen tänä aamua. Mukavasti sai taas lääkkeitä kouraan.. musta pari vähän turhaakin lääkettä. On antibiootit, kipulääke ja sit lääke yskään ja myös siihen että lima irtoo helpommin kurkusta yms. Noitten kahden viiminen lääkkeen tarkotusta en ihan tajua kyllä. Onneks huomaa, että kyl noi heti jonkin verran vaikuttaa, nyt kun on 2x jo ottanu. Kurkun kipuun varsinkin, nyt saa nieleskellä rauhassa ilman kipua. Mutta hurjan usein noita otetaan! 3x päivässä ruoan jälkeen. Kipulääkettä 2 tablettia kerralla, mutta ne onkin vaan 200g, et ymmärrän. Kun ei nyt mitään jälkitauteja tai sivuoireita niin tulis. Vähän joku noista lääkkeistä laittaa nukuttaan, mutta se lukee myös tossa ohjelapussa jonka sain. Tällä kertaa sain siis ohjelapun, missä lukee jokaisesti lääkkeestä erikseen, kui se toimii yms. Ei kyllä silti todellakan vedä vertoja niille suomen sisällyspapruille, mitä lääkepaketeissa aina on haha. Viikon verran näitä täytyy sit syödä. Jos tän jälkeen oikeesti pysyisin terveenä. Inhottaa tällanen sairastelu.


Huomenna mennään poikkeen parin kaverin kanssa Canal cityyn. Viikonloppuna varmaan makoilen vaan täällä, ehkä kattelen leffoja. K lähtee käymään uusien vaihtareitten kanssa matkalla, jonka koulu järjestää, vähän kun ite kävin Kiotossa sillon syksyllä. Typerää, mut me vanhat vaihtarit ei saatu osallistua nyt, vaikka ihan eri kohde. Tosin vielä typerämpää on että se on laitettu just ystävänpäivälle. Jos sais sit kavereista seuraa..

Milla ☆


元気になりたいです!!2 kommenttia:

 1. eikä miten ihania kissoja! noi lasin alta otetut kuvat on aina niin koomisia :D tosi tyhmää kyllä että vain uudet vaihtarit pääs matkalle... :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kyllä oikein suloisia! Nythän on Suomeenkin Tampereelle päin aukastu se kissakahvila niin pääsee sielläkin päin piipahtaan kisukahvilassa.
   Niimpä, harmi vielä kun sellasiin paikkoihin menevät, mihin välttämättä tuu ite käytyä niin ois kivasti siinä päässy käymään, mutta ei sitten :(

   Poista