maanantai 10. marraskuuta 2014

Koti-ilta


Tänään mulla oli tosiaan se home-visit ohjelma, joka on meille kaikille vaihtareille pakollinen. Mun onnekseni mun home-visiitti oli suhtkoht lähellä ja ei tarttenu matkustella kauas! Kävelin sit Oohori puistoon ja tapasin N:n kanssa. Se oli ulkoiluttamassa niitten söpöö Choko koiraa. Kyllä, minä joka olen niin kissaihminen ajattelin että ompa se söpö. Se ei ollu sellanen hullukoira, joka pomppii sun päälle ja haukkuu vaan käyttäyty nätisti. Käveltiin N:n kotiin päin ja nähtiin sen äiti nopeesti siinä kadunkulmassa. Se otti Chokon ja anto meille ostoslistan, mitä ostaa kaupasta. Käveltiin sit kauppaan ja ostettiin vaadittavat välineet. Me oltais tekemässä temakizusheja ja dangoja. Kuullosti herkulliselta. Käveltiin sit N:n kotiin ja se oli ihan normaalin näkönen koti, kivan kotoisa. Alettiin heti laitteleen ruokaa siinä, leikkeleen aineksia ja näin. Minäkin pääsin kokkaileen. Juteltiin siinä samalla kun laiteltiin ruokia valmiiks.

Eikö näytäkki niin hyvältä(*´ω`*)


Choko tykkäs nukkua mun takin päällä :DD se tuli myös mun syliin rapsuteltavaks. Mukavan rauhallinen koira, tykkään.


Sit vähän lisää ruokaa. Tää on viimisin kuva, minkä otin pöydästä, mut siihen tuli vielä jotain lisää kyllä. Kastikkeet ja norit ainakin.


Siittä sai sit ite ottaa mitä täytteitä halus ja rullata ittelleen temakizushin. Niin hyvää(*´ω`*) söin niin monta, olin ihan täynnä.


Ruoan jälkeen maattiin kaikki vatsan täynnä sohvalla ja juteltiin samalla kun sen äiti katto Die Hard leffoja siinä :D. Kyllä siinä ehti varmaan kaks leffa pyöriin. Sit siinä joskus 4 jälkeen N:n kaveri M tuli viimein paikanpäälle syömään haha. M oli oikein puhelias persoona ja vaikutti hauskalta tyypiltä. Näyttelin siinä kuvia, mitä oon tehny Japanissa ja siinä samalla mulle selvis kun olin ottanu host-clubista kuvan, että N:n äiti on töissä snackbaarissa, eli hostess-clubilla mamana. Olin et oho! Oikeesti?! Wow! Voin kyllä jotenkin kuvitella. N:n äiti oli niin söpö kyllä. Näyttelin siinä sit myös kuvia Suomesta ja et missä päin se oikein sijaitsee. Alettiin sit joskus viiden aikoihin väkertään dangoja. N:n teki mulle nimikko dangon, söpöö.
Oli hyviä dangoja. Syömisen jälkeen M halus alkaa kattoon きょうは会社休みますnimistä draamaa ja olin vähän et mikähän sekin on, mut jäin ihan koukkuun siihen haha. Katottiin 2 jaksoo putkeen, täytyy seurata sitä jatkossakin. Se tulee nyt telkasta parhaillaan ja siittä on tullu kait 4 jaksoo. Oli kyl niin kotifiilis siä ja tosi mukava ilta. Kello tuli siinä 8 paikkeille ja lähin sit viimein dormille päin ja sanoin heipat. Puhuttiin, että nähdään taas ja N tulee joskus kokkaileen suomalaisia ruokia dormille :)

Sain niiltä muuten kaks kauhuleffaa. Olin ihan et mitä, oikeestikko?! Mut niillä kuulemma kukaan ei tykkää kauhusta ja kukaa ei kato niitä, nii ne anto ne mulle. Mietin et miks ne on ostanu ne :D R ajattelin heti sua, kun näin kuka näyttelijä tossa kannessa on. Toisen leffan oon nähny, mut toista en. Sit ne mietti et pitäskö mulle antaa yukata, kun niillä on kuulemma niitä niin paljon. Olin et ei teijän tartte oikeesti, nääkin on jo niin että wao. 


Kävelin sit takas dormille tosiaan ja opiskelin kauhistuneena huomisia testejä ajatellen. Toivottavasti jää nyt jotain mieleen. Nyt täytyy kyllä mennä nukkuun, huomenna on viä niin aikanen aamu. Tuun ehkä oleen niin väsyny. No otan sit päikkärit.


Milla ☆6 kommenttia:

 1. Se mitä katoit on Ayase Harukan draama! Kyaah~ Pitäs alottaa kattoon itekin mut ku on kaikkee muitakin sarjoja ny katottavana! OTL
  Hiroki <3 En oo nähny tota leffaa enkä oo ettiny edes onks subbeja, mut tiedän sen olemassaolon. :'D Se on aika uus... Oon kyl tosi huono kattoon kauhuu. heh
  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelin itekkin et leffassa on se mies kestä tykkäät ja tässä draamassa se nainen josta tykkäät :DD

   Poista
  2. Ja nyt mulle tuli mielikuva draamasta/leffasta jossa olis molemmat! omg Jotta saatais voileipä aikaseks niin mä voisin olla mukana... keskellä... :Q___ (nyt meni taas sinne puolelle juttuja että...)
   -R

   Poista
 2. Luin ton draaman ylimalkaisen kuvauksen ja tuli jotenki Last Cinderella mieleen, haha. Pitää ehkä lisätä tuo sit katsomislistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan hauska sarja kun sitä kattottiin :D vähän awkward ehkä mutta silti ihan hyvä

   Poista