maanantai 23. marraskuuta 2015

Quantights anyone?


Jos jotakuta sieltä Suomesta päin kiinnostaa hommata itelleen Quantizen sukkiksia, niin voin olla välikätenä. Sukkiksia löytyy 5 eri lajia. Kuvioton, pitsikuvio yhdessä jalassa, pitsikuvio molemmissa jaloissa, keltainen keiju, kultainen keiju. Kuviottoman hinta on 17€ ja kuviollisten 22€. Tässä on pieni henksuale mukana sit jo! Päälle tulee sit tietty postit Suomeen. Niistä veikkaan, että eivät 5e enempää ole. Jos jotakuta kiinnostaa, voi jättää kommenttia. Nyt mahollisuus saada erikoiset sukkikset jalkaan tai vaikka joululahjaksi!En usko että kysyntää on hurjasti, koska melko hintavat ja blogi on ollu aika kuollu viime aikoina, mut jos jotakuta kiinnostaa niin nyt on chänssi. Tämä olkoon ainoa kerta kun tästä mainostan.

Milla ☆


P.s. Mulle selvis justiinsa että tähän blogiin ei oo välttämättä tullu teijän postaamia kommentteja ollenkaan..? Veikkaan et jos teillä ei oo näkyny captcha eli sanavahvistus-ruutu niin kommentit ei oo tullu perille asti vaan kadonnu vaan. Otin sen nyt pois käytöstä, mut jos alkaa tulla spämmiä niin laitan sit päälle kyllä. Mutta en tosiaan tiedä. Ehkä blogi on vaan ollu kuollu tai sit ei oo kommentit toiminu? Jos ei kommentti tuu näkyviin heti sen julkamisen jälkeen suosittelen kokeileen toista selainta, että onnistuisko sit. Ainakin mozillan kanssa vaikuttaa olevan jotain häikkää joillakin.

2 kommenttia:

 1. Noi kuvioton ja pitsikuvio molemmissa jaloissa on nii ihanat!! Mut joo ei kyl oo varaa :DD Sit ku oon joskus rikas nii tilaan oli kui kalliita hyvänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun on kyllä itelle pakko ostaa muutamat ennen kun lähen! Harmittaa kun oon jotenkin saanu rikki noi mitkä sain ilmatteeks D: huomasin pari päivää sit et jalkapohjaan tullu jostain reikä ja sit lähteny silmäpako pitkin jalkaa. Typerää.
   Pitäis varmaa lottoo haha

   Poista