sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kyushu Rainbow Pride


Daimarussa työskentely lähti mukavasti käyntiin ja huomenna onkin jo viimien päivä siellä. Niin ne päivät vaan vierähtää. Tällä kertaa yhteistyökumppanina oli Barbie ja siksi tällaset upeet mannekiinit, uualaa. Mut löytää toisinaan myös Quantizen fb-sivulta haha Muistakaa tykätä!


Päivällä ponkasin itteni Kyushun rainbow prideen. Quantize osallistu tähän tapahtumaan sponsorina ja minä lähdin sitten vähän ottamaan ohjaajille kuvia, kun he olivat kiireisiä, eivätkä itse ehtineet.Siittä puistosta oli lähdössä kulkue ja siihen osallistuvat olivat parhaillaan kuuntelemassa ohjeita, kun saavuin paikanpäälle. Harmitti vähän kun aamulla ois ollu ohjelmassa jonkun parin vihkiminen täällä olevalla lavalla ja myös joittenkin drag queenien esittelyä. Ois varmaan ollu mielenkiintosta.
Muualla alueella tuntukin sit vähän autiolta, kun suurin osa ihmisistä oli pakkautunu sinne ruohikkoaluelle. Tarjolla oli ruokakojuja ja erilaista sälää ostettavaks.
Myös esiintymislava löyty ja siinä esiinty joku tällanen j-pop duo. Niitten esittämä biisi oli tosi tuttu, mut en tiiä ketä sit olivat.


Lauluesityksen jälkeen paraati lähti matkaan näitten rumpujen säveltämänä. Tai näillä alko siis taiko-esitys. Fukuokan yliopiston oppilaita. Ne esitti kolme biisi ja vitsi oli kyl hienon kuullosta. Otin videookin, mutten oo saanu aikaseks siirretty niitä viä koneelle, saati sitten nettii.

Parisen tuntia kattelin menoo kunnes lähin sit suuntaamaan museoon. Välissä piipahdin Tenjinissä. Siellä oli tällanen ramen-tapahtuma menossa. Näköjään joku oli tulossa myös esiintyyn, kun hirveesti ihmisiä lavan luona. (Aamulla ois ollu myös Softbank hawksien voittoparaati, mutten sitäkään jaksanu herätä kattoon. Ois ehkä pitäny.)Kävin tänään viimein siellä museossa ja oli se ihan käymisen arvonen ilmasilla lipuilla. Maksanu en ois. Näyttelyn kohokohta oli kyl ehottomasti toi kippo, joka on tossa lehtisessäkin. Se oli kyl hieno. Mun jalat huusi jo hoosiannaa tässä vaiheessa. Oon jo kaks päivää kävelly vaan näillä kengillä, aiai. Huomenna onneks töihin eri kengät.


Museo käytiin aika äkkiä kaverin kanssa läpitte. Käveltiin sit yhessä takasin Tenjiniin ja otettiin suunnaks kissakahvila, juhhuhuu. Ihmisiä riitti oikein ruuhkaks asti, jouduttiin jonottaan hetki.
Uninen vartija.Kisumacaron.
Tää on tossa ensimmäisessä kuvassa näkyvä kissa, joka kököttää siä käytävän päässä hahahah se oli nii väsyny mut ei liikkunu mihkään tästä paikasta vaan piti jotain vahtia ihan huojuvan unisena.
Tää harmaa katti vaan pomppas tän pömpelin päälle ja asettu nukkuun ton toisen kissan päällä haha.
Yks kissanpentu siä oli nii leikkisä! Se ois vaan leikkiny ja leikkiny.Tää oli niin lihava kissa! Tässä kuvassa ei saa nii selvää, mutta tää oli iso!!Tää nukku ensin yksin tuolissa, mut ehkä sillä tuli yksinäistä, koska...


...se kömpi vuorostaan näitten kahden kissan pennun päälle nukkuun ihan pokkana hahaha.


Vietittiin puoltoista tuntia kisuja katsellen, kunnes lähdettiin Tenjiniin päin. Poikettiin H&M ja Forever21, mutta ei sattunu mitään mukaan. Istuttiin alas Kego puistoon. Kaverini oli lähdössä vielä siittä viettää iltaan miehensä ja joittenkin kavereittensa kanssa. Ooteltiin, että muut saapuis paikalle. Kego puiston jouluvalot on nii kauniita ;A; mun kamera on vaan jotenkin huono, etten saa hyviä kuvia. Sen lisäks et puut on valaistu siellä ajaa sellanen valaistu juna, jonka kyytiin pääsee. Sit on myö sellanen upee katettu alue, joka on valaistu ihan täysin myös. Ehkä joskus saan teille kuvia siittä.Mut kutsuttiin kyllä mukaan illanviettoon, mutta tiesin että heillä on kunnon juomingit ja syömingit tiedossa niin ei oikein huvittanu lähtee. Mulla on kuitenkin huomenna töitä ja en halunnu nyt tällä viikonlopulla muuten juoda mitään vettä vahvempaa. Mutta ihanan rentouttava ja hauska päivä näin vähään aikaan. Sovittiin, että mennään siinä kisukahvilan lähellä olevaan ravintolaan tässä joku päivä, koska se näytti nii herkulliselta! Sitä odotellessa.

Loppuun kivan kuullonen biisi.


Milla ☆


2 kommenttia: