maanantai 30. marraskuuta 2015

GIGAMOUS福岡


On jääny vähän kirjottaminen, mutta jos sitä vähän jotain raapustais ylös ennen kun täysin unohtuu. Gigamousella oli tosiaan ilmanen keikka viime viikon keskiviikkona Fukuokassa. Siihen sai lipun vaan omistamalla japanilaisen puhelimen, tietyt liittymät vaan kävi ja sulla täyty olla sähköposti. No määhän en näihin vaatimuksiin sopinu ja olin ihan et mikä järki tässä on! Mää oisin nimittäin voinu vaikka maksaa siittä keikasta. Luin kuitenkin kun sen keikkatourin keikat alko, että niillä on saman päivänä lippuja tarjolla, jos niitä jää ylitte. Eli mulla oli siis vielä toivoa! Keskiviikkona sit sattu oleen vapaapäivä vielä. Kyttäilin sit koko päivän niitten twitteriä ja oottelin et millon ne ilmottaa lipuista. Ne oli aika selkeet ohjeet laittanu kui kaikki toimii onneks ja luki et virallisessa twitterissä tulis vielä sit et onko lippuja saatavilla. Osa jäsenistä jo twiittaili et päivän lippuja pitäis olla myös, mutta viralliselta tililtä ei tullu tällä kertaa mitää? Ompa hyvin toimittu.. 17:30 oli viiminen sähköpostilippujen vaihto, joten sen jälkeen niitten ois pitäny tietää onko jäljellä. Lähin kotoo joskus siihen aikaa varmuuden vuoks katteleen sinne lähettyville ja kattelin samalla twitteriä. Mitään tietoo ei koskaa tullu viralliselta tililtä, mut menin sit joskus 18:15 kyttää sinne oville, kun kaikki muut oli päässy sisää nii sit ne oli et "joo ja sit kaikki kellä ei oo lippuja saa tulla". Onneks menin! Olin viiminen joka keikkasaliin tuli. Ovella tajusin et "perse!!!!! unohin korvatulpat" ja kauhun tunne valtas mielen, kui korvat tulis soimaan jonkun 3 päivää ihan varmaa hulluna ja kui keikasta ei sais yhtä hyvin selvää. Sain heitettyä kamat onneks viä lokerikkoon, niitä oli 2 viä vapaana. Lippuja oli vielä vinopino siinä vapaana, et paljon ois mahtunu viä lisää. Mekin saatiin liput käteen ja mun lippu oli tyyliin 120 numeroinen, et ei siä varmaa sit sen enempää ollu väkee? Musta vähän huonosti mainostettu. Tällasessa tilanteessa niitten pitäis laittaa twitteriin jo edellispäivänä et lippuja hyvin jäljellä, kaikki vaan mukaan, koska sillonhan väkee tulis enemmän. Lisäks kun kaikki hakijat ei ees ollu saanu sitä sähköpostia, että saavat lipun. Mikähän järki siinäkin.

Kun keikka pääs sit alkuun olin vähän et miten täällä keikoilla taas ollaankaan, koska tuntu et nii pitkä aika edellisestä keikasta. Väkee oli sillai vähän et olin tyylii 4 rivissä, ja oisin päässy tokaankin jos oisin halunnu, mut se olis ollu liian lähellä ja ahdistavaa haha. Rai, rumpali, oli kyllä niin yhtä kaunis ja nukkemainen kun sen twitterin kuvissa. Yukkie, kitaristi, puolestaan oli paljon paremman näkönen kun twitterin kuvissa. Olin Yukkien puolella heilumassa. Seiya, basisti jäi vähän pimentoon lavan toiselle puolella, koska sen eessä oli jonkun pää melki koko ajan. Shiki, laulaja, mun ekana ajatus siittä oli et huh mikkä meikit... Kuten melki aina olin ainoo ulkkari koko paikassa, ja kyllähän sitä taas erottu. Sain nii paljon katseita ja yhden sellanen vähän eroottisen kuullosen biisin aikana Shiki tuli yhtäkkiä hinkkaileen itteensä mun eessä oleviin kajareihin ja katteli intensiivisesti suoraan muhun päin ja siis ette tiiä kun mulle tuli oikeesti nii kiusallinen olo ja olin et mihin oikein voin kattoo. Ensin siihen ja sit silmät pomppi ties minne ja olin nii vaivaantunu hahahah monet fanit ois varmaa vaa innostuneita mut se oli jotenkin.. ei :DDD näin jälkeen päin aateltuna se huvittaa mua kauheesti. En Seiyaa tosiaan kauheesti nähny, se pyörähti joku pari kolme kertaa siinä Yukkien paikalla, jollon sitä sai kattella paremmin. Sit se katsahti muhun yhellä kerralla ja hymyili ja oli et just noiin, oot hyvin mukana -tyylinen katse. Mut siltä tosiaan hupeni vaatteet pitkin keikkaa. Yhtäkkiä kun nään sen siltä oli kadonnu takki ja sit myöhemmin sillä ei ollu enää mitää paitaa..? Okei, miksipäs ei. Oli se vähän käyny treenaamassa ja nännikoru koristi toista nänniä, et kukapa ei sellasta näyttelis ja myös katselis. Jo toinen paidaton basisti -keikka hehe.

Lähinnä silmät pyöri Yukkiessa ja Shikissä, koska ne näki parhaiten. Raita olisin mielelläni kattellu enemmän, mut rummuille ei nähny hurjan hyvin. Shikin laulamisesta sen verran et jonkin verran erikuullosta kun levyltä, sen ääni on niin paljon korkeempi ja sellanen vähän nasaalimman tyylinen livenä. Se oli vähän pettymys, koska musta se kuullostaa levyllä paremmalta. Kyllä siihen jonkun verran tottu keikan aikana, mut edelleen tykkään levyltä enemmän. Kerrankin näin päin Japanin artisteista, usein ei käy näin. Biiseistä tunsin osan, osa oli ihan täysin uusia. Mut hyvin pysy tunnelmassa mukana.

Tää on yks suosikki biiseistä, mut kuullostaa paremmalta youtubesta.

Tää oli hauska livenä. Yleisö laulo osan tästä biisistä ja tää on myös se renkutusbiisi, mitä venytetään ja venytetään ja yleisö pomppii lavaa kohti.Tää on kans yks biisi mistä tykkään paljon!


Lopussa tuli joku biisi mikä oli ihan mahtava livenä, mut ehkä se on sit jotenkin erilainen levytettynä, kun en löydä..? Olin kuitenkin kuullu sen aiemmin, joten pitäis tunnistaa, mut en tiedä D: Mikähän se oikein oli.

Keikka oli kaiken kaikkiaan tosi hyvä ja oli mukavaa päästä pitkästä aikaa pomppimaan johonkin. Korvatulppien puuttuminen oli tosin iso miinus ja sen takia ei just saanu biiseistä yhtä hyvin selvää ja jotenkin ei voinu nauttia yhtä hyvin. Toinen korva soikin sit seuraavat kaks päivää ja viä kolmantenakin tuli välillä takasin. Kerran korva meni Japanissa keikalla nii puuroks et sen jälkee aina pelottaa mennä ilman tulppia, et jos vaikka jääki pysyväks soimaan?! Toivottavasti ei.

Minutkin voi löytää tuolta :D

Tässä mitä tarttu mukaan. Ekat chekit tällä kertaa! Onnistuin viä saamaan 2 Shikiä, hihii ja Rain! Tosta Seiyan cosplay chekistä en välitä sit nii yhtää, se oli viä joku vanhempi cheki. Pakko tuntee niitä samaan pinkkaa? :(

Gigamous tuleen vaan aina muistuttaa mua DOWNERista, koska Shiki ja Anzu oli kun veljekset. Forever sobbing koska downer meni lopettaa ennen kun pääsin käymään niitten keikalle. Olin viä Japanissa, mut mahdoton ajotus, stna..

Mutta seuraava keikka onkin sit joulukuussa ja codomo dragon♥♥♥ Haluisin nii nähä ne viä toisen kerran mut en tiiä onnistuuko :( Toivottavasti.

Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti