keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kukkivat luumupuut


Koska näin, että Tokiossakin luumupuut kukki jo vähän, päätin mennä perjantaina kattoo Fukuoka linnan pihassa olevia luumupuita, jos ne ois nätisti kukassa jo. Ja olihan ne jo. Tykkään näistä niin paljon, niin kauniita. Välillä siellä kiersi kattomassa muitakin, mutta aika hiljasta oli. Japanilaset kuitenkin rakastaa sakuroita ja odottaa vaan hanamia. Luumupuut jää ehkä vähän sakuroitten varjoon, mikä on harmi.

Tää tummanpunanen on mun suosikki.
Ne muuttu violeteiks :O

Nää oli ihan sakuran värisiä.
Vielä ei ollu täydessä kukassaa nää puut kuitenkaan. Täytyy käydä ens viikolla kattomassa uudestaan.

Sit sieltä löyty tällanen kaveri. Jatko vaan pesuaan, vaikka tulin ihan lähelle. Myöhemmin kun siinä kiertelin aika kauan, tuli muutama kissa lisää ja joku toi niille ruokaa. Näin myös kun nurmikolla kaks kissaa paritteli ja sit viereisellä penkillä kolmas kissa seuras tiiviisti tätä menoo haha.


Aurinko alko laskee siinä kuuden maissa ja tulikin sit ihan pilkkopimeetä.Kävin myös Nishi puistossa tässä yks päivä.

Yhtäkkiä tuli tääläkin kisuja vastaan. Ne luuli varmaan et olin tuomassa ruokaa niille.


Täällä on välillä tosi keväinen ilma. Japanin kevät on sellanen, että 2-3 päivää on tosi lämmintä ja sit tulee himo kylmät ilmat takasin muutamaks päiväks. Tää toistuu sit ihan loppukevääseen saakka. Tässä just yks päivä oli jopa 20 astetta, mutta se tuntu vaan sellaselta raikkaalta kevät säältä. Sit seuraavana päivänä 5 astetta vaan. No, täytyy nauttia kun voi :D


Laitampa tähän loppuun Flumpoolilta kivan biisin. Niillä oli keikka sillon WEAVERin keikkapäivän jälkeen ja mietin, että menisinkö.. voi olla, että jos en mee tuun ehkä katuun sitä.. ja joo. Niinhän siinä on käynyt. Olis pitäny mennä!Milla ☆


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Oon itse pienestä pitäen unelmoinut Japanin matkasta mutta vielä en oo suunnitellu matkaa tarpeeksi. Tosi kiva että pidät tällaista blogia, jäin lukijaksi :) Voit kurkkaa myös mun blogin (beautiful---visions.blogspot.fi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa ehdottomasta kyllä käydä! Täällä on paljon nähtävää.

      Poista