perjantai 19. helmikuuta 2016

Hiroshima②: Kaupunkikiertelyä


Tiistaina W:llä oli töitä niin kiertelin Hiroshimaa M:n kanssa. Mentiin käymään atomipommimuseossa ja rauhanpuistossa. Oli jotenkin pysäyttää nähdä tää kupoli.


Tää oli kuulemma alkanu rapistuu tässä viimevuosina, niin sitä on alettu korjaamaan, jotta se ei romahtais.
Mentiin syömään sit lounasta ja tietenkin yhtä Hiroshiman nimikkoruokaa, okonomiyakia.
Kukkia vai kaalia..?
Okonomiyakikylä. Joku 3 kerrosta pelkkiä okonomiyakiravitoloita vierivieressä. Lounaan jälkeen istahdettiin Starbucksiin, koska sinne oli viimein tullu niitten uudet kausijuomat. Ja viimein sakura frapucchino! Tän kevään maku on sakura strawberry frapucchino. Musta tää maistu ihan mansikkajätskiltä. Oli hyvä, kun tätä tilatessa siinä oli sellanen söpö myyjä, joka piti sit pientä small talkkia harvianaisesti. Se myös harvinaisesti kysy mun nimen ja kirjotti sen siihen mukiin. Yleensä Japanissa ei kysytä vaan juomat annetaan kuitin mukaan. Se kyseli sit et mistä oon ja oli et Suomi, muumit! Ja.. marimekko! Ja mikä se nyt on.. iittala! Olin ihan et oho, tunteepa hyvin. Sit se totes et suomalaisethan tykkää muuten juoda kahvia aika paljon, ja mietin et kui se senkin tietää. Siittä asiakaspalvelusta jäi hymy naamalla ja tulee takasin kun mietin näin jälkeenpäinkin.


Kierreltiin vähän kauppoja vielä ennen kun suunnattiin bussiasemalle.

Ah~ Tuun niin kaipaan noita vuoria, kuinka ne on vaan nii osa päivittäistä näkymää.
Mun bussi kohti Fukuokaa lähti puol seittemän aikoihin. Matka meni taas mukavasti ja Kyuushun ja Honshun yhdistävän sillan ylittäessä näky upeet kaupunkien valot pimeessä. Saavuin Fukuokaan vähän ennen yhtätoista, bussi oli yllättäen melkein puoltuntia etuajassa. Mutta sellanen Hiroshiman matka. Oli oikein mukavaa.Tein eilen omuricee ruoaks. Nami.Kävin tänään vähän shoppailemassa ympäriä Fukuokaa ja tällasta tarttu matkaan.
Tätä maybelinen mineraalisarjaa ei taida enää myydä Suomessa? Joskus näin muutamia tuotteita, mutta mun mielestä ne katos sit jossain vaiheessa. Ostin vähän mielenkiinnolla tollasen värillisen huulirasvan. Saas nähä onko siittä mihkään.


Ostin kasan ruokaa Suomeen vietäväks.


Oon vähän haikaillu Rilakkuman kissasarjan perään, mutta tuotteita ei oo tosiaan oikein näkyny missään. Tänään kun kiersin kauppoja, etsiskelin sit myös niitä ja yhdessä kaupassa sattu oleen kaikki tuotteen -30% alessa ja tällasta kaikkee tarttu mukaan.


Toi käsipyyhe ja sukat oli nii söpöjä, että ostin. Kyllä, Suomessakin kannan nykyään noita pyyhkeitä mukana laukussa :D Tullu tavaks. Tota kirjesettiä kattelin jo Rilakkumakaupassa, mut onneks en ostanu vielä sieltä! 


Aattelin et nää vois olla käteviä huomiolappuja kalenterin väliin. Mietin, et vois kattoo jos täältä löytyis joku kiva kalenteri itelle. Täytyy huomenna tai sunnuntaina kattoo kun ehtii. Nää Rilakkuma mukit oli nii söpö löyty, että oli pakko ostaa. Ensin näin vaan ton pinkin ja keltasen, mut sit osu viä toi yks silmään niin ostin :3 Vähän painavia ehkä vietäväks Suomeen, mutta kiva saada nää sit käyttöön kotona. Ton yhden mukin mukana tuli sit vielä pyyhe. Oudosti se oli halvin tuote näistä kolmesta.Kiertelin lisäks book offeja ja jumble storin, mut harvinaisesti ei tarttunu mitään mukaan. En viä viittiny ostaa, täytyy kattoo sit ens viikon loppupuolella. Tiedän et kaks levyä ainakin vielä haluisin ostaa. Katsotaan, katsotaan.. :D täytyy vähän miettiä rahaakin. Ja matkalaukkujen painoo. Osa tavaroista menee onneks roskiin täällä, mut alkaa pikkuhiljaa kauhistuttaa, paljonkohan sitä tavaraa on loppujen lopuks.

Huomenna nään kavereita ja mennään karaokeen heti päivällä muutamaks tunniks. Sunnuntaina puolestaan aattelin käydä Dazaifussa. Jee, mukavaa tekemistä.


Ostin niitä Acid Black Cherryn ja Janne Da Arcin levyjä Tokiosta, niin oon kuunnellu niitä viimeaikoina paljon. Vähänkö haluisin nähä ABC:n livenä ;A;Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti