perjantai 21. marraskuuta 2014

Japani on kylmä


Noniin, kyllähän se tauti sieltä pamahti päälle. Mikä tauti tää sit on, onko pelkkä flunssa vai mahollisesti angiina, en tiiä. Meen huomenna käymään lääkärillä. Ensimmäistä kertaa lääkäriin Japanissa.. vähän jännittää. Oon kuullu, että japanilaiset lääkkeet väsyttää ihan sikana.

Joka tapauksessa, kelataas vähän viikon tapahtumia. Tiistaina jumittelin lähinnä dormilla, oli yks tunti iltapäivällä vaan. Tein vähän muutaman paperihomman valmiiks vaihtoo varten. Pitäiskö kokeilla vähän listata, mitä pitäis vielä tehdä:

- Visa hoitaa (lisää tietoo koululta myöhemmin)
- Matkavakuutus Suomesta päin
- Hankkia viimisin twinrix rokote ens kuussa
- Vaihtaa paluulento myöhemmäks
- Maksella Japanin puolen vakuutuksia

Tällä hetkellä täytyy näyttää tolta. Sain just tänään ostettua Osakan lennoille check-in laukun, niin sen sai listasta poies. Keskiviikkona oli koulua aamusta ja iltapäivällä näin hetken aikaa K:tä ennen sen töitä. Illasta luin sit kokeisiin ja torstaina olikin sit tosiaan taas japanin koe. Kokeita on oikeesti joka pirun viikko jollakin tunnilla... Päivän toisella japanin tunnilla mentiinkin sit taas Dazaifuun kattoon ruskaa ja tekeen haikuja. Oli tosi kaunis saa verrattuna sillon kun viimeks käytiin ja puut oli myös kauniisti ruskassa.


Mun tekemä haiku:

色の森
落ち葉の海は
美しい








Käytiin myös temppelillä päin. Tossa ei oo enään sitä kalajuttua, jos vertaatte täällä oleviin kuviin!


Opettaja tarjos meille vihreetä teetä ja mochit. Istuskeltiin puutarhassa ja nautittiin hiljasuudesta. Ennen lähtöö poikettiin vielä Kyuushun kansalliseen museoon, koska yhdellä kaverilla oli sinne 4 vapaalippua. Se sisäänkäynti sinne oli tosi hämmentävä. Vuoren seinässä näky vaan sisäänkäynti ja noustiin monet liukuportaat ylös, ja sit oli pitkäkäytävä liukuportaita, sillain lentokentän tyylisesti, Kun päästiin viimein ulos, sieltä vuoren takaa, paljastu tällanen modernirakennus. Oltiin kaikki vähän et wtf.



Kierrettiin sellanen joku Taiwanin näyttely ja palattiin sit junalla takasin Tenjiniin. Kaks kaveria jäi sinne ruokaileen ja palasin yhen kaverin kanssa takasin dormille. Mulla oli illalla sit treffit K:n kanssa, koska sillä oli vapaata töistä. Syötiin yhessä päivällistä ja käytiin kävelyllä illalla. Oltiin aika pitkään ulkona, mikä ei tehny varmaa yhtää hyvää mun alkavalle flunssalle? No eipä voi mittää..

Tänään mulla ei sit tosiaan koulua ollu, mutta tänään päästiin sovittaa hakamaa päällemme! Siä oli oikeesti valintaa niin paljon, että olin ihan että minkä mää näistä valitsen! Onneks sain sit viimein päätettyä. Tässä muutama kuva.


Tää on mun suosikki!




Niitä sovituskertoja oli 4, niin tällä kertaa siä oli tällanen porukka. Toi hakama on aivan ihana ♥ Niin kaunis. Tän sovituksen jälkeen kävelin sit vähän Nishijinillä ja shoppailin ittelleni vähän juttuja. Ostin muun muassa tällasen viltin.


Tykkään koneen ääressä kietoutua tällaseen. Oli edullinen niin raaski ostaa. Menin supermarketin kautta sit takasin dormille ja tein ruokaa sit siinä. Ja tein makaroonilaatikkoo! Tuli tosi hyvää, mut ens kerralla tiedän tehdä pienemmän annoksen lol. Annoin muillekkin syötäväks tästä ja hyvin riittää vielä huomisellekkin.


Illalla alko sit taas vilu iskee päälle ja tautinen olo. Ei oo mitenkään nuhanen olo mut kurkku kipee ja kaula myös toiselta puolelta + kuume. Veikkaan et oisko tää angiina.. No onneks pääsee huomenna aamusta käymään lääkärillä varmistaa. Ihan pyllystä vaan, että huomenna on se keikka ja mun piti sen jälkee mennä käymää moikkaa K:tä sen työpaikalla, sillai kiitti. Aivan varmasti sinne keikalle meen, koska lippukin jo löytyy. En varmaa kauheesti siellä osallistu mihkään pomppimiseen, et meen norkoileen sinne johkin takanurkkaan ja katteleen menoo, näämpähän ne ainakin livenä. Harmi vaan, ettei voi täysin nauttia.

Meen varmaan kohta nukkuun, että jaksaa sit aamulla herätä ja jos tää olo tästä vähän parantuis. Löysin muuten Vicksejä täältä. Ja täällä niitä on aikka minkä makusia, appelsiini, hunaja, minttu, normaali ymsyms. Olin et oho.

Toivottavasti tästä pian paranee. Pitäis koulujuttujakin jaksaa tehä, mutta ei kyllä tässä olossa innosta.


Milla ☆


5 kommenttia:

  1. Twitter ei jostai syystä näyttäny kaikkia sun postauksia, en tienny olleskaa että oot sairaana :o onneks ei mitään vakavamaa, koetahan parantua<3

    Ja nytkö siel o vasta syksy?! Täällä on kerenny syksyt menee ja talviki jo tulee :DD Mut on kyl kauniin näköstä, ihanan punaset lehet nois puissa *A*

    Ja en vaan pääse yli tosta hakamasta, se on niin nätti!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneks nyt kun sain lääkkeet niin heti paljon normaalimpi fiilis ja parempi olo. Kurkku on viä kipee, mut eiköhän sekin tässä viikon mittaan parane.
      Joo, nyt alkaa vasta enemmän muuttaa kaikki väriään, tosi myöhään :DD Ja rakastan noita punasia puita, niin kauniita!
      Ja siis oisit kuule nähny sen valinnan määrän mitä siä oli, olin niin hukassa! Niin paljon kauniita yläosia, ensin meinasin ottaa punasen, mut päädyin sit tohon valkoseen. Ton alaosan kanssa mulla meni kanssa niin kauan, mut onneks sit löyty sellanen, mikä miellytti omaa silmää. Oikeesti, sitä valikoimaa oli metrikaupalla siä, sellanen isosali ihan täynnä. Ne oli kaikki nii kauniita *-*

      Poista
    2. *0* vähän haluisin joskus itekki kokeilla hakamaa ja kimonoo ja yukataa~

      Poista
  2. Sielläkin on ollut kaunis ruska.
    Söpö hakama ja kiva syyshaiku! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli tosi nättiä! Nyt on kylmä ja talvi tulee :D
      Ja kiitos!

      Poista