maanantai 14. joulukuuta 2015

Herkuttelua ja joulun tunnelmaa


Heippahei näin vähään aikaan taas. Viikonpäivät menee harjottelussa ja ei mitään jännää oikein tapahdu sen kummemmin. Sain tehdä töissä joulupaketteja yks päivä limited shoppia varten. Niistä tuli aika kivoja. Hullua et enää ei oo kun vähän päälle kuukaus jäljellä harjottelua. Tammikuun loppuun asti vielä ja sen jälkeen aion kirjottaa rapsan ja suunnistaa Tokioon muutamaks päiväks. Myös Hiroshimassa ois tarkotus käydä. Saas nähdä tuleeko mihkään muualle mentyä. 



Kokkailin yks päivä sellasta curryn tapaan tehtävää beef stew kastiketta ja tää oli nii herkkua. Miksen oo ennen tajunnu kokeilla. 



Tenjinissa on yhden tavaratalon eessä joulukoristeita ja siinä on tällasia ihme jenkka-seiniä. En yhtää tiiä mitä varten. Kysyin työkaverilta ja se ei osannu sanoo mitää. Tuskin mitään Suomeen viittaavaa. 


Ihmiset otti tässä kauheesti kuvia. 



Viime aikoina oon ottanu paljon kylpyjä nii ostin sit myös viimein kylpyjauhetta. Tuli vähän luksus olo, vaikka se mun kylpyamme on ihan rupunen heh. 



Ostin myös tällasen tosi pehmosen ja aivan uskomattoman lämpimän yöpuvun. Tää oli vaan 800yen, nii edullinen. Päädyin sit myöhemmin ostaa saman tyylisen mut ihan valkosen. Saas nähä miten raahaan ne Suomeen. 



Maistelin tässä myös yks päivä tällasta uutta persikan makusta alkoholijuomaa. Tää on aika hyvää monista chuuhaista poiketen. Sinä iltana olikin sit aivan jäätävä humala, koska tää on aika vahvaa ja join aika monta. En tiedä millon oisin viimeks ollu niin ulkona kaikesta. 



Lauantaina kävin sit puolestaan kaverin kanssa kakkubuffetissa. Täällä siihen kuuluu kyllä myös pastaa, currya, salaattia, poppareita, hattarakone, drinkkibaari, pehmis  ja tietty ne kakut. Sit jos maksaa joku 300yen lisää saa myös hägendaz jätskibuffet. Me ei sitä valittu, kun muutenkin syömistä riitti. 


Mulla oli kauhee nälkä kun päästiin tänne ja muistinkin ottaa vaa ekasta lautasesta kuvan. 





Syömisen jälkeen suunnattiin joulutoreille. Käytiin ensin kiertämässä Tenjinin joulutori. Se oli aika upee ja siä oli paljon sellasia isoja lämmittiä, joitten ääressä sai syödä ilman että tulee kylmä. Ois kiva käydä siä syömässä joku päivä, ne ruoat oli nii hyvän näkösiä. 



Lähettiin sit käveleen Hakataan päin Hakatan joulutorille. Matkalla poikettiin canal cityyn. 


Canal citystä matkattiin Hakatan asemalle, jossa oli kyl hienot valaistukset! Koko matka canal cityltä oli valaistu myös. 




Siellä oli kaikenlaista ohjelmaa menossa ja ihmisiä oli paljon. 





Sinne oli myös keksitty tällanen oiva rahastustapa, "toivelaatta", jonka sai ostaa siittä ja kirjottaa jonkun toivee ja ripustaa sit noihin valaistuksiin. 



Viime aikoina kattelun muutamia japanilaisia leffoja. Yks leffa jonka katoin oli ima ai ni yukimasu ja se oli nii ihana ja surullinen. Voin suositella.


Ja kävin tässä yks päivä shoppailemassa Jumble storessa (vaikka ei ehkä pitäis) ja matkaan tarttu kaikkee mukavaa ja edullista.


Ostin tän koska tää oli vaan 100yen ja oon nähny näitä kaupoissa joittekin kauluspaitojen kanssa ja ne on nii söpön näkösiä. Täytyy kokeilla osaako käyttää.


Tää mekko oli niin pienen näkönen ja olin aivan varma ettei mee päälle, mut sehän meni päälle paremmin kun hyvin..?! Olin yllättyny


Tästä puolestaan aattelin et tää on liian pramee, mut se olikin aika upee päällä. Tätä voi talvellakin käyttää, kun laittaa vaikka poolopuseron alle ja sit päälle vaikka villatakki. Aion kokeilla joku päivä!



Viimein löysin pari kivaa mustaa paitaa nii ei tartte enää metsästää. Niitä kun ei tunnu löytyvän mistään. Olisin halunnu enemmän villapaita tyylisen, mut nää saa luvan kelvata!


Nyt on kertyny vaatekaappiin taas kaikkee kivaa. Saa kyllä tehdä siivouksen sit kun menee takasin Suomeen ja mennä kirpparille myymään sellaset vaatteet mitä ei tuu käytettyä. 


Tänää mulle tipahti myös pari kirjettä postiluukkuun *-*



Ihanaa, kiitos♥ Nautin nää herkut sit jouluaattona.

Mut tässäpä nää päivät menee harkassa käymisessä. Pieni joululoma on, kuten myös sit lyhyt loma uuden vuoden vaihteessa. Ihan kiva saada pari päivää vapaata, jotenkin viikonloppu on liian lyhyt.

Loppuu tällanen kiva biisin.


Milla ☆


P.s. Haluun nii mennä uuden vuoden loman aikana Tokioon ;A; Täytyy kattoo jos päädyn käymään. Riippuu ihan kui raaskin käyttää rahaa, ei sitä nyt kuitenkaan hulluna oo, mut jotain ois kiva tehä. Tietty on sit sekin, et millasia majotuksiakin on enää saatavilla.

P.s.s. Tällä viikolla codomo dragon....!!!!!!


2 kommenttia:

  1. Voi ku tulee viime vuos iha mielee kaikista noista jouluvaloista (´∀`*) Haluun iha hirveesti viettää joulun tääl mut vähä tekis mieli myös lentää sinne..

    Ja miks tääl ei oo tollasia kakkubuffetteja!? Vähän o pakko käydä sit ku joskus taas pääsen japanis käymään u_u

    Noi vaatteet on niin söpöjä! En oo varmaa ikinä nähny sulla mekkoa, mut noi on ihania!

    Hehe mukavaa että kortti saapui ⌒‿⌒

    Kyllä se aika vaa menee nopsaa, kohtaha sä oot tääl taas ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos täälä ois viä näitten valaistuksien lisäks kunnon joulutunnelma niin ois aika jees! Muistaakseni Harajukusta löytyy toi sama kakkubuffa.
      Joo :D Mekkoja ei oikein oo, mut nyt löytyy pari. Jos oppis käyttämään.
      Jep, samalla oottaa Suomee, mut tiedän et kun oon pääsen sinnn oon et noooooo ;A; Olispa Japani lähempänä.

      Poista