maanantai 1. kesäkuuta 2015

Nähdään taas Japani


Lauantaina oli viiminen normaali päivä Fukuokassa. Sen kummemmin ei ollu mitään ohjelmaa ja lähettiin sit K:n kanssa syömään sushia vielä kerran.
Sushipaikoissa saa siis sushi lisäks kaikkee muutakin. On jälkkäreitä, ramenia ymsyms.
Illasta mentiin sit vielä leffaan ja katottiin yks Japanilainen leffa. Mikähän se nimi nyt taas oli.. se oli kuitenkin host-leffa. Niin japanilaista huumori et huhhuh. Jokkut jutut oli kyl hauskoja, mut se leffan alku oli niin hidas. Ja vähän ennalta arvattava leffa myös. Leffan jälkeen pääsin sit viimein pakkaileen viimisiä juttuja, hermoilin siittä koko päivän. Onneks olin tosi hyvin pakannu jo edellispäivinä. Sit oli viiminen yö tiedossa ja jotenkin päädyttiin dormin sijaan kuitenkin K:n kämpille. No oltiin sit kuitenkin hereillä johkin 2-3 asti ja mulla oli herätys aamu neljältä et nukuin ehkä jonkun tunnin siinä. 

Tää yks ei heränny sit nii millää.

Siirryttiin sit dormille ja pakkasin vikat kamat kun K nukku sit vähän lisää. Joku 40min aikaa mulla oli siinä dormilla. Sain siittä niin söpön kuvan kun sen nukku...❤

Joku paljas jalka tuolla.. :DKun lähettiin dormilla yks advisori oli siinä aulassa ja mietin, että oliko se oottamassa mua..? Sanoin sille, että sen ei tartte herää, kun lähin nii aikasin ja mua ei oikein kiinnostanukkaa, niin se oli vähän awkward haha. Olin sille vaan et "huomenta..? eh? ootko tulossa..?" Ja osottelin ovelle päin ja kävelin sinne. Meillä ei ollu kuitenkaan siinä aikaa seistä niin lähettiin menee. Se räpläs puhelintaan ja olin et "oota hetki.." mut mehän vaan mentiin. Katteltiin siinä tiellä peräämme, mut ei siellä ketään tullu niin mentiin sit vaan. Se oli tosi hämmentävä juttu. Se tekstas mulle myöhemmin, et sori kun en voinu sanoo heippa sulle!Päästiin sit asemalle asti ja sain laukut jätettyä. Istuttiin hetkeks alas. Eipä meillä siinä ollu aikaa kun joku 15min vaan. Halailtiin siinä pari kertaa ja vitsi oli kyl itku lähellä siinä. K jäi katteleen vielä kun menin turvatarkastuksesta läpi ja heiluttelin sille vielä sen jälkeen. Siinä ei ollu mitään jonona niin näki sinne käytävälle asti läpi. Sit kun siinä viimeset heilutukset oli ja käänty käveleen portille päin niin sithän ne kyyneleet lähti tippuun. Nyt en oikeesti nää sitä vähään aikaan... Kävelin siinä sit ihan pokkana vaan eteenpäin itkien ja se on hyvä kun siinä seisoo poliisi sellasen palkin päällä, joka valvoo vähän että kaikki sujuu, niin se varmaan katto että jaaha taas tällasta sit vaihteeks. No mää aattelin vaan että lentokenttä, tuskin oon ainoo joka täällä itkee. Eiköhän jotkut muutkin joskus. Siinä kun sit oli matkaa kävellä portin sain itteni rauhoteltua ja koneeseenkin oli alkanu jo päästä sisään ja siinä ei ollu ees enää jonoo. Kävelin sit koneeseen asti ja kattelin että se on nyt heipat sit Fukuokalle.


Se puoltoista tuntia koneessa meni ihan hujahtamalla ja tuijottelin koko matkan vaan ikkunasta ulos. Naritalla hain laukkuni ja suuntasin sit Finnairin check-inniin. Naritallakaan mulla ei sen kummemmin ollu aikaa vaan menin heti turvatarkastukseen ja luovuin resident cardistani ja kävelin mun portille päin. Mulle tuli tässä vaiheessa kauhee nälkä ja yritin kattella kartasta et eikö täällä oo konbinia missään? Lähin sit vaan käveleen ja onneks tuli kahvila vastaan. Oli ehkä 15-20min aikaa ennen kun pitäis nousta jo koneeseen kyytiin.Tässä vaiheessa tuli sellanen fiilis, et nyt se Japani jää taakse ja kohta sitä on Suomessa. Koko koneessa istuminen tuntu iäisyydeltä ja tuntu että tunnit meni niin hitaasti. Leffa tarjonta oli aika surkee, oli nähny muutaman leffan jo ja kauheesti ei mielenkiintosia ollu. Jouduin istuun keskirivin keskipaikalla, että nukkuminen kahden vennon välissä oli lisäks vähän et ei voi mihkään nojaillakkaan. Onnistuin kuitenkin pilkkiin siinä pari tuntia ja saamaan niskani kipeeks.


Koko lento tuntu vaan niin epätodelliselta ja kun Suomeen pääsi oli niin outoo, kun horisontti vaan jatkuu ja jatkuu ja ei oo mitään vuoria missään. Oli kylmä. Täällä on kylmä.


Kun pääsi sit kotiin purki tuliaiset pois laukusta, mutta muuten on vielä kaikki kamat edelleenkin niissä. Täytyis vähän siivota tota huonetta, ennen kun voi sen kummimin purkaa. Mulla on niin paljon vaatteita ja kenkiä, joiden olemassa olon oon unohtanu. Kiva yllätys. Luulin, että ostaisin kenkiä nyt lisää, mutta.. ehkä en tee sitä sittenkään haha.


Lentokentältä tuli mukaan vielä muutama erikoinen kitkat. Se oli kiva yllätys.


Yön nukuin sit tosi hyvin ja päivällä mulla oli heti hammaslääkäri tarkastusaika. Tässä nyt sit vähän järjestelly juttuja ja kohta meen ehkä ostaan ittelleni uuden läppärin. Sähköpostia oottelen muutamasta paikkaa, jotta saisin edistyttyä harkkajutun kanssa.. sen eteen en voi nyt oikein tehdä mitään :( Uus kamerakin täytyy tässä kesän aikana ostaa. Kampaajallekkin pääsen viimein perjantaina, ihanaa! Mutta rahan menoo ja lisäks oo ees töitä, hitto. Tällä viikolla käydään ehkä porukoitten kanssa päiväreissulla Tuurissa huviksemme ja viikonlopusta ja ens viikolla nään sit kavereita! Mutta Suomi on kylmä. Täytyy laittaa takki päälle. Tulispa tännekkin vähän lämpimämmät ilmat. 

Sentään mulla on tää pörrönen kaveri täällä lämmittämässä, kun toi yks jäi tonne maailman toiselle puolen.


Milla ☆

P.s. Suomalainen vessapaperi on hiton kovaa! Vaikka meillä on viä niitä "pehmeitä" merkkejä niin mitä hittoo.. muistan, kun joku japanilainen bändityyppu (ehkä Aoi?) kerran sano, että euroopassa on kovaa vessapaperia, et pitäis ottaa mallia Japanista, nii joo, nyt ymmärrärrän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti