sunnuntai 1. marraskuuta 2015

WEAVER福岡


Eilempä oli siis keikka! Ei vitsi, oli kyllä tosi mahtava, hyvä että päätin mennä kattomaan.

Aamulla heräilin joskus kymmenen jälkeen ja aloin valmistautumaan. Sain selville et oheistuotteiden myyntin alkais 14:30, joten mietin jos menisin siihen aikoihin sinne. Tulin sit kuitenkin aamupäivän mittaan toisiin ajatuksiin. Lähin kahen aikoihin Tenjiniin. Mun oli tarkotus mennä ostaan K:n synttärilahjaan loput jutut. Olin ostanu sille jo yhen kirjan, mut halusin ostaa viä lisäks jotain. Joten lähdin sit kiertään Tenjiniin vähän kauppoja. Aattelin et jos ehtisin tyyliin 15:30 aikoihin sinne keikkapaikalle, niin eiköhän ne viä sit myis siä niitä tuotteita. Laitoin tän uuden takin päälle, koska täällä on alkanu kylmeneen sää aika paljon. Mietin tuleekohan tällä kuuma.


Tenjinissä oli sit tosiaan kauheet alennusmyynnit, koska Softbanks voitti sen Japanin mestaruuden ja joka puolella soi se niitten biisi ja ihmisiä vilisi kaikkialla. Etin jotain edullista korukauppaa (ei mitää 10 000yen kauppoja kiitos), mitä suurin osa ei sit kuitenkaan ollu paikoissa missä kiersin. Tuli sit mielee yks kauppa, missä kävin Tokiossa ja muistin nähneeni sen jossain Tenjinissä, todennäkösesti maanalasessa ostoskeskuksessa. Kattoin puhelimella ja olin oikeessa! Se oli siä, en vaan yhtään muistanu missä kohtaa. Onneks sit kuitenkin löysin sen ja siellä oli myös valikoimaa miehille ja löysinkin parit korvikset siittä sit K:lle. Se aina jotenkin hukkaa osan korviksistaan johkin jotenkin.. saas nähä kauan noi säilyy sillä. Senkin takia myös viitti mitään kalliita ostaa. Vaikka noikin ois kyl kalliit, jos itelle ostaisin korviksia hahah No sain viimeks kaikki kasaan niin lähin kohti keikkapaikkaa. Olin liikenteessä pyörällä, koska se on ilmasta ja niin vitsin kätevää kun pääsee kaikkialle. Mutta onneks laitoin ton takin! Pyörräillessä just hyvä, vaikka shoppailessa osassa kaupoissa tuli hiki.

Pääsin sit viimein sinne keikkapaikan läheisyyteen. Jotenkin oletin, et se oli se sama rakennus kun Makiharan keikkapaikka. Menin sinne ja siä oli joku etukäteismyynti, mutta ne tuotteet näytti ihan oudoilta. Olin et wtf ja lähin sit poies sieltä. Ihmisiä oli siinä satamassa kauheesti (se oli siis sataman vieressä se paikka) ja haahuilin vähän sinne ja laitoin sen paikan nimen karttaan. No siinä kävikin sit ilmi, että kyseessä oli seuraava rakennus! Olin et huh, en sen enempää ollu väärässä paikkaa. Menin sit oikeeseen rakennukseen ja se olikin paljon uudempi ja hienompi rakennus. Se konserttihalli oli kolmannessa kerroksessa, joten käppäilin sinne ja yritin mennä myyntipöydille, mutta sellanen äijä siinä sano et "myynti on loppunu" johon sit kysyin että myyttekö viä myöhemmin, johon hän että kyllä, sit kun sisäänpääsy alkaa. Olin et selvä ja lähin poies ostaan konbinista vähän ruokaa.

Kävelin läheiseen ministop-konbiniin ja ostin pari onigiria ja vesipullon. Palasin sit takasin lämpimään ja haukkasin onigirit. Sisäänpääsy piti alkaa 16:30 aikoihin ja kello olikin jo melki sen verran niin siirryin sit taas ylös. Oottelin siinä valuin sit ihmisten mukana. Aikaa oli joku 15min ennen keikan alkua, niin jonotin sit niille myyntipöydille ja ostin ittelleni keikkapaidan. Se pyyhekin oli tosi nätti ja mietin et ostaisinko, mut totesin etten ehkä tee sillä mitään ja mulla on jo nii monta keikkapyyhettä + mulla oli enää rahaa about se 1500yen jäljellä lompakossa, mitä se maksais. Et jos haluisin tehä jotain keikanjälkee, mulla ois vaan pieniä hiluja lompakossa.

Siirryin sit keikkasalin puolelle. Kaikki paikat et ollu täynnä, mistä vähän yllätyin. Mun edessäkään ei just ollu ketään, niin oli ihan perfect näkymä lavalle. Myös mun toisella puolelle oli 2 tyhjää paikkaa. Joskus ihmettelen kui ne oikein myy nää keikkapaikat??  Miks on tyhjiä siellä täällä? Kello tuli sit 17 ja keikkalähti melko ajallaan käyntiin. En tienny kenenkään jäsenien nimiä, enkä tiedä edelleenkään hahaha tosi harvinaista, että näin käy. Lähinnä oon kuitenkin vaan kuunnellu WEAVERin musiikkia, enkä niinkään keskittyny mihinkään muuhun. Joten edelleenkään en oo selvittäny nimiä, vaikka voishan sitä.

Mut joo, siis kyllä japanilaiset artistit ja bändit on vaa nii hyviä livenä ;A; ihan kun levyä kuuntelis, ai että. Upeeta. Tuli biisejä joita olin kuunnellu ja tuli biisejä, mitä en ollu ikinä kuulluukkaan, koska en omista kaikista uusimpia levyjä. Mut nyt on kyllä pakko hankkia kaikki ennen kun lähen Japanista! Ja uus levykin tulee just hyvin helmikuun alussa, niin ehin senkin ostaan. 

Keikka lähti käyntiin tällä biisille. Koko sali oli ihan pimeenä ja sit kun toi intro alko tuli hienosti sellanen discopalloefektinen valo keskeltä lavan lattiaa yleisöön kohti.


Myös muun muassa nämä biisit tuli kuultua.


Olin ilonen et sain kuulla tän biisin livenä! En tienny et se on youtubessakin livenä.Tää biisi oli aivan upee livenä. Se tunnelma oli niin.. ai että. Oon kuullu tän biisin youtubessa vaikka kui monta kertaa ja ollu vähän et mjaah, mut livenä siis niin mahtava. Lavan taustalle heijastu toi sama graafinen video, mikä pyörii tässä videossakin. Empä ollu koskaa oikein tajunnu et siinä sellanen menee haha.Tästä biisistä yleisö innostu.


Sit tuli tietty uusin sinkkubiisi. Tuli myös b-raita sinkulta, mut sitä ei löyty youtubesta, harmi.
Oottelen vaan et settilista tulis johkin nettiin, koska haluisin tietää kaikki biisit, mitä ne laulo. Välispeakkeinä puhuttiin muun muassa lavan taustalla olleista isoista kirjahyllyistä, jotka ne oli raahannu lavasteiks mukanaan. Niissä oli sit täytteenä kaikki niitten omia tavaroita. Siellä oli sit muun muassa joukossa vihkonen, jota ne oli kolmisteen käyttäny lukion aikoihin ja säveltäny sinne yhessä kaikki biisejä. Ne sit päätti et ehkä me voitais soittaa täältä joku biisi ja kun ne sit muka alko soittamaan sitä niin laulaja alkokin soittaa ja laulaa softbank hawksien tunnari lol. Se laulo sen yhden versun sit loppuu ja onnitteli Fukuokaa voitosta. Ne päätti sit laulaa sen oikeen version ja laulajalla/pianistilla (hitto nyt katon kyl niitten nimet..) eli Yujilla, oli siis akustinen kitara tässä vaiheessa. Se sit soitti ja laulo sen biisin samalla kun Shota, basisti, kommentoi kaikkee siihen. Se piti olla joku biisi jostain pariskunnasta mut ne sanat alko vaan tyyliin et se toinen tyyppi ootti toista puistossa ja päätti yksin oottaessa ostaa jäätelön, ja sit se toinen tuli sinne puistoon ja söi sen jätskin yhdellä haukkausella ja yleisö vaan repeili siä, et mitä hittoo :D Se biisi tais olla Torun eli rumpalin tekemä lol. Ne puhukin koko ajan et tää kirja on vaan noloja juttuja täynnä, tää ei oo kyllä julkastavaa tavaraa, nyt oli myös tän biisin ensiesitys jne. Kun Yujilla oli tosiaan kitara siinä sylissään, se totes et soitetaan nyt pari biisiä sit akustisena. Toru ja Shota istukin sit yhessä pianon ääreen ja soittivat yhessä sitä. Muissa välispeakeissa oli juttua ruoasta, niinkun yleensäkin, koska japanilaiset rakastaa kokeilla paikallisia ruokia kun matkustellaan. Nyt ne oli kokeilla jotain kanan ihosta (mää en tykkää btw tästä, oon maistanu sitä normi versioo) tehtyä tällasta grillattua ruokaa, joka on niinkun uitettu marinaadissa useempi päivä, mut kun ne kysy sit et kui moni tätä on syöny niin ihan pari vaan nosti kätensä. Sit ne naurokin et ja tän piti olla paikallinen erikoisuus?! Ne sit loppuun kuitenkin kehu et se oli tosi hyvää et kannattaa maistaa ja nauroivat viä perään et miks ne ulkokuntalaiset suosittelee Fukuokalaisille, et menkään maistaa haha. Sit oli perus kiittelemiset et kiitos, kun tulitte ja tuette bändiä ja ilman teitä ei olis meitä jne. Mainostivat vielä et uus levy tulee ja sit keväällä tulee myös keikkakiertue, et tulkaahan katsomaan meitä myös sillon. Ne myös puheli et oli noin vuos siittä, kun olivat viimeks käyneet Fukuokassa. Miks ihmeessä et menny sillon kattomaan niitä?! Oompa ollu tyhmä.

Yks biisi minkä oisin halunnu kuulla livenä, oli tämä. Mutta ne ei soittanu tätä :(Keikan jälkeen aattelin et voisin mennä nyt käymään siellä Tully's Coffeessa juomassa sen kurpitsajuoman. Harmikseni täällä ei ollu sitä samaa juomaa D: mut oli pumpkin latte, joten tyydyin siihen. Oli niiin hyvää. Istuskelin siinä ja kattelin halloween menoo. Tää oli just lähellä aluetta, jossa oli paljon halloween bileitä, niin meni paljon pukeutuneita tyyppejä. Oli kyl kaikenlaisia asuja, mut parhaat asut oli sellaset pahvisen pacman puvut, jotka yhellä kaveriporukalla oli :DD Istuskelin joku puoltoistatuntia siinä, ja päätin että voisin haukata sushiroosta pari sushia, niin ei tartte tehä enää kämpillä sit mitää. Sushiroossa oli muka 60-90min jo, huhhuh. Mut koska menin yksin, yleensä pääsee paljon nopeempaa. Ootinkin sit vaan joku vajaa 20min. Olisin päässy jo 10min aikasemmin, jos ne olis vaan saakeli kutsunu mun numeron kun siellä oli KAKS tyhjää paikkaa, joihin jotkut yksin tulevat ois päässy. Sushiroonkin eessä oikein pörräs halloween tyyppejä, koska se oli ihan melki niitten baarien vieressä. Jossain vaiheessa kadulla meni jopa kameraryhmä kuvaamassa telkkaan.


Poljin sit kotiin ja hitto oli kyl kylmä. Hyi että kun kattelin niitä bileihmisiä, jotka kulki välillä pikkumekot päällä ja t-paidoillaan. Kuinka ne pärjäs?! Näin keikan jälkeekin kun joku äiti työsi lastaan rattaissa ja silla lapsella oli shortsit?! Jollain toisella lapsella oli myös ihan kesävaatteet vaan. Myös vastaan tuli joku t-paidassa kävelevä äijä, siis huhhuh. Eikö ihmiset vaan tuu kipeeks? Ehkä mun keho on sit jotenkin heikko, kun oisin varmaan heti kauheessa räkätaudissa kuolemassa.

Pääsin kotiin sit vähän kymmenen jälkeen.


Ostin muuten yks päivä tällasen gustard-makusen Häagen-Dazs jätskin. Ekaa kertaa kun ostan tätä merkkiä, koska tää on niin kallis. Mut tää maku houkutti ja se oli oikeesti ihan gustardin makunen :O hyvää.


Illalla sit vaan datailin kylmässä kämpässäki. Ulkona oli ollu yöllä vaan joku 10 astetta lämmintä. Onneks peiton alla on lämmin, mut jotenkin tuntu, että nyt on kylmempi yö kun viime aikoina. Täytyy alkaa käyttää ilmastoitia enemmän. Nytkin aamulla sitä on jo saanu käytettyä jo useemma kerran. Ärsyttää kun tää malli täällä huoneessa on niin vanha et se "hiljainen" puhallus on tosi vahva, niin ei viitti koko aikaa pitää päällä.

Tänään ois viä kiva tehdä jotain. Ehkä poikkeen Tenjiniin tai kisukahvilaan tai jotain. Marraskuu on töitten kannalta tooosi täys. Mut joo en valita, koska viime kuu oli välillä vähän lusmuilua kun oli paljon limited shoppeja. Mutta juuu, seuraava keikka onkin vasta sit joulukuussa. Tuleekohan sitä käytyä ees 5 keikalla? Nyt vasta 3 keikkaa tiedossa. Toivottavasti pääsis viä käymään parilla ees.

Milla ☆

P.s. Ja on tosiaan marraskuu :O johan täällä on tullu asusteltua 2kk. Niin se aika katoo, vaikka välillä tuntuu menevän hitaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti