maanantai 9. marraskuuta 2015

Pikavisiitti Kokuraan


Lauantaina tuli käytyä Kokurassa harjottelun vuoksi. Kokura on n.1h junamatkan päässä Fukuokasta, Kita-Kyushun isoin kaupunki. En paljoo missään kyl kierrelly, menin vaan kattomaan tätä tapahtumaa, missä Quantizella oli muotinäytös. Saavuin vasta vähän joskus puol neljän maissa perille ja meninkin suoraan kattomaan tätä tapahtumapaikkaa. Siellä oli paljon tällasia digitaalisia innovaatio juttuja, mistä vähän yllätyin, et kui tällasessa paikkaa on muotinäytös..? Tuntu et saavuin johkin elektroniikan näpläily messuille ja että olin ihan erottuva muitten joukossa haha. No kiertelin sit muutaman työkaverin kanssa ja siellähän oli kaikki ihan hauskoja juttuja, mitä sai kokeilla ja aivojumppailla, oli zombi-kasvokuvamaalausta, jossa sai ensin piirtää paperilla oleville kasvoille zombimeikin, jonka se siinä pöydällä työskentelvä tyyppi sit maalas kasvoille. Oli sellasia isoja puupaloja, joista sai koota sellasen näyttävän 3D-palapelin. Sit oli sellanen erikoinen musiikki juttu: kun laitto tietylle alueelle sormia, pysty tuottaan musiikkia ja sormet heijastu 3D:nä sellasen kuution sisälle. Kaikkee jännää ne keksii.

Meidän muotinäytös alko sit viiden maissa. Ymmärsin viimein, miks se oli sisällytetty tähän tapahtumaan. Siinä oli käytetty hienosti taustalla digitaalista videoo. Toi valkonen tausta liikku mallin mukana ja muutenkin taustat muuttu hienosti. Malli myös lisäs vaatteita sitä mukaan kun esitys meni pidemmälle. Näytöksiä oli kaks, mutta en ottanu kun toisesta kuvia. Siittä otettiin myös videoo, jos löydän sen joskus niin laitan linkin tänne.Tässä pari hassua kuvaa, mitkä oli siltä lyhyeltä matkalta joka oli asemalta tähän tapahtumapaikkaa. Perille pääsi sellasta katettua siltaa pitkin. Kätevää, kun viä illalla alko sataan niin pääsi kastumatta perille asti,


Lauantai iltana lähin sit vielä vähän klubittaa. K pyys mua mukaan, koska monet baareissa joissa se käy usein halus kuulemma tavata mut lol. Ajattelin no miks ei ja pyysin yhtä työkaveri mukaan. Sen piti lähtee jo viimisellä junalla ja jäinkin sit K:n ja sen yhen kaverin kanssa loppu ajaks. Tanssin joittenkin randomien kanssa paljon ja juttelin niin paljon kaikkien eri tyyppien kanssa, et oon ihan hukassa oikeesti nimien ja kasvojen kanssa ja osa mennyt jo unholaankin. Aattele nyt, baariin on sisään pääsy 1000yen naisilta, joku 8e ja sillä saat juoda niin paljon kun jaksat. Jos maksat 2000yen saat juota myös energiadrinksuja ja olutta. Miesten hinnat on yleensä vähän kalliimpia. Mutta tuli juotua paljon, mutta ei liikaa, sellanen sopiva pieni humala haha. Sosialisoiduin hyvin. Kello tulikin sit jo aamu 7 ja olin et hitto, haluun kotiin. K ei kuitenkaan ollu sitä mieltä vaan se oli et mennää viä takas ja olin et joo mene vaan, mää lähen kotiin. Otin sit junan kotii ja hyvä kattella ihmisiä, jotka ihan virkeinä aamulla ja ite laahustat kotiin puoli kuolleensa et nukkuuuunnn. Sunnuntaina oli viä maratooni Fukuokassa niin näky myös juoksijoita kauheesti.. :DD että sellasta.

Mutta tapas kyllä niin monia kivoja tyyppejä. Toisaalta mietin et mitähän kaikkee oon ihmisten kanssa puhunu.. joooo. Ehkä se ei koskaan selviä, ellen tapaa tyyppejä uudestaan. 

Aamu 7 näkymä.

Mutta eipä täällä sen kummempaa. Kunhan normaalia elämää, ei mitään kovin jännää. Kirjottelen taas joskus kun jotain tapahtuu.


Tässä viä tällanen mukava loppukevennys innoittamaan teidän mielikuvitustanne.Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti