maanantai 4. toukokuuta 2015

春祭り


Perjantaina munkkien paistelun jälkeen illalla meillä tuli vähän K:n kanssa riitaa aika monestakin asiasta ja edelleenkin jossain takaraivossa vähän sellanen fiilis. Mentii kyl sit illasta karaokeen otettiin freetime yölle alkoholin kanssa. Ihan pirun kallista, en ees kehtaa sanoo paljon makso. Mua ei kiinnostanu yhtää hinta. K halus mennä karaokeen, minä alkoholia. No loppujen lopuks kävi nii et parin tunnin päästä K nukkuu sohvalla minä laulan ja juominkeilen sitten itekseni. Lähettiin karaokesta sit loppujen lopuks 4 jälkeen. Nukkuun menin vasta joskus 6:30 haha. Mutta aamulla oli nätti auringon nousu. Muuten koko ilta oli kyllä suoraan sanottuna aika perseestä.Toissa päivänä kävin syömässä Hottomottossa. Se on tällanen "pikaruoka" paikka, japanilaistyylisiä obentoja. Tilasin liha-bibinba. Oli hyvää.


Eilen meillä oli sit meijän japaninluokan kanssa BBQ-party yhen meijän luokkalaisen kotona. Se asuu vähän maaseudummalla, vaikka ei nyt kuitenkaan mitenkään himo kaukana. Mut pois kaupungin vilskeestä. Päästiin sit sen kämpille ja ei vitsi millanen talo sillä ja sen miehellä on. Ihan kun suoraan jostain sisustuslehdestä. Upee. Lisäks aivan upeet maisemat. Harmi kun oli vähän sateista.Meijän alkupalat.


Sit päästiin viimein ruoan kimppuun!"Alkoholia vasta kun olet täyttänyt 20v"Jälkkäriks oli sit vielä suklaakakku.
Tuli syötyä hyvin. Illaks sit jotenkin ihan väsähdettiin lähes kaikki. Otettiin 10 aikaa taksi takasin Fujisakiin, koska enää ei mennä busseja sieltä. Oli tosi kiva päivä.

Tänään oli sit puolestaan vuorossa Dontaku matsuri. Mentiin ensin syömään lounasta.


Lounaan jälkeen suunnattiin Canal cityyn. Ihmisiä oli kadulla kattomassa paraatia (joka ei just sillon menny).
Satuttiinkin sit sattumalta törmään meijän kaveriin, joka osallistu tähän paraatiin! Aika hyvä tuuri.


Nää oli kukkia! Niistä oli koottu koira.
Canal cityssä mentiin tällaseen kalliiseen jäätelöpaikkaan. En ollu käyny ikinä, mut monet kehu sitä. Ne tekee tän jäätelön tässä oottaessa. Siihen kuuluu siis joku jäätelöpohja, johon lisätään marjoja, kakkua tmv, Ne sit samalla laulaa, kun ne tekee sen :D Se oli aika jännä.
Lähettiin sit neljän maissa katteleen Dontakuparaatia, Tää paraati meni pitkin päivää. Jaksaakohan joku sitä oikeesti koko päivän kattoo?
Host-klubejakin löytyy..

Tää oli niin hyvä tää koira :D Jopa sille oli puettu happi-festivaalivaate päälle, koska oli matsuri hahaOlisin nii halunnu koklaa tätä ;A; Kultakalojen ongintaa sellasella paperilla. Tosin jos oisin saanu sen, en tiiä mitä oisin tehny sillä.


Yatai-kojuja riitti. Kakikouriakin, eli shaved ice:ä oli tullu viimein myyntiin näihin kojuihin! Kesä!


Suunnattiin sit vielä book offiin, josta löysinkin sit kerrankin japaninkielen opiskelua varten kirjoja, jee! Siellä oli vielä nyt Golden weekin ansiosta, että 20% ale kirjoista, niin sain 2 kirjaa ja cd:n johkin 1500yen, tosi hyvä hinta. Ton sinisen kirjan ostin sit yhestä toisesta kirjakaupasta alesta. Vaikutti aika hyvältä. Jos nyt viimein oppisin sit keigoo puhuun kunnolla. Nyt on aika hyvin kertyny opiskelumateriaalia. Vielä täytyy ostaa kielioppikirja. Se multa puuttuu. 


Huomenna meen ehkä uudelleen Tenjiniin, koska aattelin käydä parissa kaupassa alennusmyynneissä. Sit lisäks kattelen ehkäpä vielä Hakatassa omiyage juttuja. Toivottavasti keksii jotain ostettavaa. Mietin kanssa ostaisinko SuGin keikalle lipun, ja menisin vielä viimiselle keikalle. Vois olla ihan mukava juttu, niin tulis vielä jossain keikalla käytyä.

Nyt alan syömään ja kattomaan uusinta Game of thrones jaksoo.

Milla ☆


P.S. Sain lähetettyä mun harjotteluhakemuksen yhteen yritykseen täällä Fukuokassa! (๑•̀ㅂ•́)و✧ Toivottavasti ne vastaa pian. Joka kerta kun menee s-postiin, kauhee jännitys päällä. Varmaa nyt Golden weekin aikana ei vastausta tuu, mutta jos kuitenkin ens viikon loppuun mennessä. Toivotaan! Peukut pystyyn! d(*^▽^*)bEi kommentteja:

Lähetä kommentti