maanantai 16. maaliskuuta 2015

Pikakelaus


Heippahei vähään aikaan taas! Tässä on taudista yritetty parantua ja päästy viettään normaalia elämää. Kertailen tässä nyt sit vähän mitä kaikkee tässä on sattunu muutamien kuvien kanssa, mitä on tullu napattua.

Viikko sit sunnuntaina leivottiin pizzaa porukalla! Ei ollu mun idea vaan muut halus syödä. Oon kuulemma näitten pizzamestari nyt sit täällä haha. Se on jännä, kun tuntuu ettei muissa maissa kauheesti tehä pizzaa kotona?Olin ollu niin kauan kipeenä, et sallin itelleni ostaa kalliita mansikoita. Niin hyviä. Olin muuten jotenkin niin kauan kipeenä, että tuntu et aloin jo pikkuhiljaa seota. pinna oli kireellä ja lyhyt. K:kin sai osansa tästä, ja se olikin vähän et "mitä sää ny viime aikoina oot koko ajan niin kylmätunteinen.." Joo.. tuntu vaan ettei mikään menny parempaan päin sitten niin minkään kanssa. Mutta tosiaan, olla nyt ensin 2 viikko kipee, sit maata sängyssä seuraava viikko ja sit syödä viä toinen viikko samoja lääkkeitä. Määhän kävin viä sen jälkeen lääkärillä(4 kerta) sit ja se ehdotteli et "no jos annan sulle viä vähän hellemmän antibioottikuurin" ja olin suoraa et "mut eihän ne tehonnu aikasemmatkaan, ellei ollu kunnon lääke.." Mulla oli siis edelleen pikkusen imusolmukkeet turvoksissa. No se oli sit et no mennäänkö itsehoidolla ja olin et joo, käy mulle. Kyllä ne edelleen vähän tossa tuntuu, mutta mikään ei oo kipeenä tai muuta ongelmaa, niin luulis, että tässä ihan ok jatkaa eteenpäin normisti. Mitä nyt oon lueskellu, niin voi kait kestää aika kauankin et ne palaa normaaliks taudin jälkeen...


Tiistai iltana poikkesin sit Tenjiniin ja K:n työpaikalle syömään. Se on töissä sellasessa irkkupubissa. Ihan hyvää ruokaa. Siellä käy kuulemma paljon ulkkareita ja se aina kertoilee et tänään kävi sellanen ja sellanen tyyppi. Se kutsuu sinne myös muitakin vaihtareita aina joskus ja antaa sit aika hyvin alee ihmisille ketä on sen kavereita. Se niin saa viä joskus kuulla siittä.. Se paikka on kyllä kivan viihtysä.
Ostin sit myös samana päivänä Book Offista ittelleni NatsumeYuujinchou pyyhkeen. Vitsi, se on nii upee! Mietin pitkän aikaa otanko vai enkö sitä, mut onneks päätin et otan!


Siellä ois ollu myös toi keskimmäinen pyyhe, mutta sitä en halunnu. Nyanko-sensei♥


En tiiä onko sit tällanen pyyhe kanssa olemassa?


Samalla löysin viimein tän mangan! Siis vitsi, oon niin ettiny.Keskiviikkona oli tiedossa baseball-peli iltapäivästä! Olin ihan fiiliksissä. Tosin harmittelin vähän kun T ei ollu enää täällä.. vietin sen kanssa kaikki aikasemmat pelit ja meillä oli ihan mahtavaa kaksin. No koulun jälkeen suunnattiin peliin ja kieltämättä oli vähän tylsää. Ketään mun tän hetkisistä hyvistä kavereista ei myöskään tullu peliin, koska ne ei oikein tykkää. Yhen tyypin oli tarkotus tulla, mutta se oli saanu just edellisyönä kauheen mahataudin, että se siitä sitten. Se tuli kouluun tunnille sitä päivänä ja se oli kyllä ihan jäätävän olonen, olin et kui et jääny dormille?! 

Oli siinä sit muutamia tyyppejä, kenen kanssa joskus hengailee, mutta satuinkin istuu just sellasten randoimeitten tyyppien viereen, että se oli vähän sellasta hiljasta istumista. Sit kun oli niin tylsä tunnelma siinä alko väsyttää, mutta halusin kattoo pelin loppuun. K sai kanssa mystisesti lipun itteelleen, just siltä kaverilta ketä sairastu, mutta se vietti aikaa enemmän omien kavereittensa joukossa. K:lla on siis kanssa paljon vaihtarikavereita, mut me ollaan ihan eri porukoissa. Se viihtyy paljon amerikkalaisten kanssa, mun kaverit on pääasiassa eurooppalaisia ja aasialaisia. Mistähän sekin johtuu? Tai no K:n tiedän, kun se Amerikasta jokseenkin tykkää ja pääsee kuunteleen natiivia englantia, kai se on yks houkutus. Kainne sit mukavia tyyppejäkin? Kauheesti en oo ollu tekemisissä, mukavilta kyl vaikuttavat. Sit muuten jännä, japanilaisten tapa pitää matalaa profiilia kaikista seurustelusuhteista julkisillä paikoilla, vähän kun Suomessakin, mut sanoisin kyl et japanilaiset viä enemmän. Ja se, että japanilaiset ei oikeestaan juttele kauheesti mistään seurustelusuhteistaan kellekkään, tai näin oon ymmärtäny? Saattaa olla, että kaverit ei välttämättä ollenkaan tiedä seurusteleeko joku jonkun kanssa. Sit yhtäkkiä tulee vaan että "menin tossa naimisiin" tai vastaavaa. Pointsit outoudesta taas Japani, jos homma oikeesti näin. Mutta oon mää tätä kyllä itekkin saanu vähän todistaa. Yks japanilainen tuttu tuli kysyy multa et "ootko K:n kanssa yhessä?" ja olin et "..öö.. joo.. kui?" Ja se oli et "Mitä! Miks mää en tienny! Kerro mulle kaikki sit tarkemmin myöhemmin!" Sit kun kerroin tästä episoodista K:lle jälkikäteen se oli et "no saakeli on kyl taas liian tunkeva/tuttavallinen sekin" ja mietin vähän et olikohan se kyselly jo siltäkin sit tyyliin et kuulin vähän juttuja tmv? Tässä kanssa joku viikko-pari sit sain kanssa kuulla et uudet vaihtarit, jotka on myös K:n kavereita, oli pohtinu ja juoruillu et "Mikshän K aina menee nii usein Millan huoneessa käymään?" ja et "onkohan ne yhessä" jmv, johon sit joku japanilainen muija oli ollu et "ei ne oo". LOL. En tiiä kuka se oli, koska kaveri ei tunnistanu sitä. Mut näitten perusteella voisin vähän ehkä väittää, että jotain perää tossa aikasemmassa selityksessä on.

Mutta takasin baseball peliin haha. Peli meni sit siinä kattellessa. Oli aika eri pelaajia kun viimeks, muutaman vaan tunnisti. Ehkä koska on viä pre-season? Just se parhaimman näkönen pelaaja ei nyt pelannu lol. Osa ihmisistä jatko pelin jälkeen vielä izakayaan alkoholin perässä. Itellä oli seuraavana päivänä 3 tuntia koulua niin ei kauheesti houkuttanu ja olin ihan väsyny. K lähti sit baariin tyyppien kanssa myös, se on kyl viime aikoina juopotellu kauheesti. Kyllä määkin tässä sit ehkä ens viikonloppuna tai sitä seuraavana viimeistään..!


Torstaina tapasin sit mun tuutorin kanssa pitkästä aikaa. Meijän oli pitäny nähdä tässä viime aikoina muutamaan otteeseen, ja nähtiin sit viimein. Y tarkasti ensin mun yhden japanin kirjotelman ja sen jälkeen mentiin syömään yhteen sen suosittelemaan kiinalaiseen. Pitkästä aikaa sain puhua pelkästään japania koko ajan. Y:n kanssa juttelen aina japaniks. Jotenkin paljo helpompaa ja rennompaa sen kanssa puhua, kun se tietää mun japanin taidon.Y oli käyny siinä viikkoo ennen Guamissa reissaamassa kaverinsa kanssa ja toi mulle tuliasia! En muuten ollu ees ikinä kuullu Guamista, mutta se näytti kuvia ja vitsi ihan kun paratiisi. Upeen näkönen paikka.Syötiin siinä sit aikamme ja sanottiin heipat ruokailun jälkeen. Y valmistuu nyt perjantaina koulusta ja sit sillä alkaa ens kuun alussa työt! Japanin työnhaku ja työllistymisprosessi on kyllä niin erilainen verrattuna Suomeen. Töistä tulikin mieleen, kun tässä hakee kesätöitä, että kyllä on taas niin huonosti paikkoja tarjolla, että voi huhhuh. Vielä kun ei pääse ees paikanpäälle viemää mihkään hakemuksia vaan täytyy vaan sähkösesti laittaa. Alkaa tuntuu et taas on työttömänä koko kesän ja pyörittelee peukaloita. Tosi masentavaa. Olis aikaa tehä töitä ja saada kokemusta, mutta kun ei saa töitä. Vuosi vuoden perään. Melkein tekis mieli jäädä Japaniin kesän ajaks ja hommata se lisä viisumiin, et saan tehä osa-aika töitä. Täällähän siis joka nurkalla notkuu kylttejä, että haetaan työntekijöitä. Ihan joka paikassa. Kävelet vähänkin kadulla niin aivan varmasti näät sellasia kylttejä. Etenkin ravintolat hakee paljon osa-aika työntekijöitä. Japanissa kun kuka tahansa pääsee tyyliin ravintolaan töihin, ei tartteta mitään anniskelupasseja yms, sinne vaan töihin. Täällä ihmiset siis menee ja vaihtaa tosta noin vaan osa-aika työtä, jos paikka ei miellytä. Näin teki muun muassa yks vaihtarikaveri. Twiittailinkin sit twitteriin vähän et "pitäis varmaa jäädä Japaniin kesätöihin, kun täällä riittäis osa-aikatöitä" ja kaveri oli vähän et "niin muuten, miksei". Siinä vaiheessa aattelin, että sanoin ton kyllä aika vitsillä mutta nyt tuli kyl sellanen fiilis, et oisko se ollu oikeesti viisas valinta?!


Kirjottelen tässä heti perään toisen postauksen viikonlopusta, koska haluan tehdä siittä erillisen postauksen!

Julkasen sen tässä illan mittaan!

Loppuun kiva mutta vähän surullinen biisi DIVin uudelta albumilta.Milla ☆


4 kommenttia:

 1. BYHYYY haluun ton mangan ja pyyhkeen ;A;

  Joo vähän kumma toi seurustelu juttu siel kyl, niiku hä oikeesti? Iha hyvä jos ei liikaa lääpi julkisesti yms (kute eräät täällä >_<) mut toi menee jo yli lol

  Ja vähän oon kade! Työllistymine siel o nii paljo helpompaa (tai siis kesätyön saanti jne) vitsi jos oisit voinu jäähä sinne kesäks ja vitsi ku pystys ite tulee sinne :(

  pizzamestari :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sullon viä "Millan special service chanssi" käyttämättä! lol Pyyhettä ei varmaan löydä, mutta muuta tavaraa.
   Joo, tulee aina niin sorry fiilis sulle kun nään sun juttujas twitterissä, se on kyl ärsyttävää kun lääppii koko ajan siellä toisiaan.
   No niin ois! Saakeli, löydy ees paikkoja mihkä hakee ellet haluu siivoon Suomessa... Tullu vaan kieltäviä vastauksia tähän mennessä :( Katotaa vaan niin kesä taas tekemättä mitään ja sit harmittaa.

   Poista
  2. Omg tosiaa! xD nyt ku pitäs yrittää muistaa mitä jäi ostamatta nii mitää ei saa päähä.. o.o
   Mulle eivät ees vastaa! Ärsyttää ku ei tiiä et onks mu hakemus menny ees perille. Laiitasivat ees et "sori, mut ei tällä kertaa".. Varaa ei ois olla kesää työttömänä, ehä mä saa vuokraa maksettua. Nytki jo nii tiukoilla u_u

   Poista
  3. Miellellään sit vähän etukäteen kuitenkin.. :D Tän tai ens kuun aikana!

   Poista