perjantai 2. tammikuuta 2015

Ihmisvilinää


Tänään otettiin ensin suunta Uenoon. Meijän piti nähdä T:n kanssa asemalla, mutta sitä ei näkyny missään... lähdettiin sit A:n kanssa kaksistaan kiertään Uenon katuja. Tässä sillalla oli sellanen jättipanda, mutta unohin ottaa siittä kuvan, vaikka istuttiin sen vieressä. Se näkyy tuolla kauempana kyllä tässä kuvassa!


Meillä ei ollu sen kummemmin suunnitelmaa, kunhan mentiin johkin. Ueno oli täynnä pieni ostoskatuja. Ja sitä ihmisten määrää..


Katottiin, että toi Tokyo sky treehän on melko lähellä. Pitäiskö käydä Asakusassa taas ja samalla vaikka tua tornilla päin. Lähettiin sit randomisti vaan käveleen sitä tornia kohti.
Monet oli pukeutunu kimonoihin ja hirveesti väkee menossa käymään temppelillä. Me mentiin myös.Tällanen määrä ihmisiä oli joka puolella. Onneks tää jono veti yllättävän nopee.

Päästiin käymään rukoilemassa ja ostamassa omikujit, mun oli parasta onnee ja A:n taas huonoo onnee Σ(゚Д゚). Siinä ympärillä oli sit ihan täynnä niitä ruokakojuja ja syötiinkin meijän päivällinen niistä. Ostettiin puokkiin kaks erilaista ruokaa.Lähettiin sit suuntaan sinne Sky treelle päin.Siellä oli katusoittajia.
On suunniteltu taas tarkkaan näittenkin asettelu.


Löydettiin Tokiostakin liikkuva rapu!
Meillähän ei ollu siis mitään hajua, mitä Sky treen luona on. Siellä olikin sit ostoskeskus..!
Tuttuja kaupan nimiä taas. Mielenkintonen valinta vaatekaupalle.Siellä oli ihan hullusti kauppoja.Otettiin sit juna Nipporiin, koska haluttiin käydä Yanaka Ginza nimisessä vanhankaupungin tyylisessä paikassa. Veikattiin et siellä on varmaa monet kaupat kiinni, mut käytiin vilkaseen se.

Kierreltiin hetki siinä ja palattiin sit takasin Nakanoon. Nakanossa poikettiin vielä supermarkettiin ja A sai ostettua ehkä viimiset tuliaisensa. Siinä matkalla poikettiin yhteen pelihalliin ja pelattiin taiko no tatsujiniä. Se oli hauskaa! Mutta oltiin siä ehkä se 10min ja haistiin ihan jäätävälle tupakalle sen jälkeen. Onneks vähän haihtunu nyt (tai sit nenä vaan tottunu). Tällanen cocis löyty muuten sieltä vanhasta kaupungista.


Huomenna onkin sit viiminen päivä Tokiossa. Suunnitelmissa on poiketa Koenjiin ja myös Shinjukuun. Ehkä käydään jossain muualla jos huvittaa. 

Täällä hostellilla on tänään ja eilen ollu hirmu kylmä, kun nyt on paljon kylmemmät säät verrattuna muihin päiviin. Huomaa kyllä eron niin selvästi. No jos tässä vielä pari yötä selviäis!

Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti