lauantai 3. tammikuuta 2015

Ihana Tokio


Tänään lähdettiin matkaan taas siinä puolen päivän maissa. Kun oltiin takoyaki paikan lähellä, Takoyaki nii-san oli et いらっしゃい!おはようございます! ja heilutteli oikein isosti sieltä! Oltiin molemmat A:n kanssa et heippahei ja heiluteltiin sille takasin. Käveltiin vähän matkaa ja A oli et vitsi, viä pitää kyllä ostaa takoyakia. Se paikka on vaan menny viimepäivinä aika aikasin kiinni, nii olin et pitäiskö kysyy moneen asti se on auki? Ja palattiin sit takasin ja oltiin et "umm, moneenhan asti ootte tänään auki?" Ja se oli että "aha! Palaatteko tän kautta takasin? Varmaankin johkin noin kymmeneen asti." Olin et selvä ja se oli että "ootan teitä täällä sit innolla!" (気合でまってます se muistaakseni sano) ja naureskeltiin siinä vähän et nähdään taas ja sekin oli että nähdään, pitäkää hauska päivä. Se oli niin sulonen :DD

Lähdettiin sit käveleen Koenjiin päin. Koenji on siis Nakanosta seuraava juna-asema. Koenjissa on noita käytettyjen vaatteiden kauppoja niin meijän oli tarkotus mennä käymään niissä. Tosin poikettiin vaan yhteen, koska en tiiä, missä päin ne oikein Koenjissa on.. Mutta oon ymmärtäny, että niitä on useita siä.

Löysin sit sieltä yhdesta kaupasta ittelleni laukun ja hameen! Oli viä tosi halpoja, vaan 800yen yhteensä eli joku 6e varmaan. Katteltiin vielä katuja vähän ympäriinsä. Tosi moni paikka oli kiinni. 

Lähdettiin sit Shinjukuun päin. Katottiin A:lle valmiiks kuinka se pääsee huomenna limusiini bussiin, jolla se pääsee Naritalle. Kävästiin sit Book Offissa ja otettiin suunta kohti Tokyo Government buildingiä.

Päästiin tosiaan sinne tornille, ja mitä!! Se ei ollu auki, ei oo totta prkl... netissä viä kun kattoin nii ois pitäny olla auki, mutta ei sitten. Siellä oli paljon muitakin ihmisiä käymässä ja kaikki käänty sit ovella poies. Se oli vaan ollu 1.1 auki ja huomisesta eteenpäin taas. Oltiin petyttyjä.Käveltiin sit tälle LOVE-merkille. Vähän jotain turisteilua.Lähdettiin sit suuntaan levykaupoille päin kuin myös hakeen ruokapaikkaa.Mentiin taas Gustoon. Tässä oli joku sieniriisikeitto.


Lähdettiin sit levykaupoissa pyörimisen jälkeen kattoon Shinjukun aseman jouluvalaistuksia.
Nättejä olivat. Poikettiin vielä yhteen book offiin matkalla, ennen kun otettiin juna Nakanoon.
Nakanossa mentiin sit kuten luvattiin niin ostaan takoyakia! Takoyaki nii-san heilutteli meille heti sieltä et hei terve!! Se sano että kestää about 6min, että ne on valmiita ja oltiin et juu käy. Juteltiin siinä kaikkee ja se kyseli muun muassa, että mites meni uus vuos ja shoppailitteko paljon ja mihis asti te ootte täällä? Se oli ihan että oho, kun sanottiin että huomenna. Kun se kuuli, että ollaan Suomesta, se oli että "Suomi, en kyllä siitä kauheesti mitään tiedä. Kauniita ihmisiä siä näyttää olevan", ja osotteli meihin päin haha. Se kyseli kanssa jotain tunnettuja ruokia Suomesta, mutta ei meillä kyllä sellasia oo lol. Sanottiin jotain ja se oli että sori, en tiedä! Ja siinä samalla työskentelevä, tilapäisesti nimettiin se Mopiks sen tukan takia, myös ties Suomesta vaan sen, että siä on kylmä. Siinä kun ooteltiin niitä niin meille selvis myös Takoyaki nii-sanin nimi: Morishita. Ja samalla mulle selvis, et se on myös sen paikan pomo, 部長. Ja kyllä, Takoyaki otokon nimi on Satoshi. Harmi vaan, että se ei oo tässä nyt ollu uuden vuoden tuumilla ollenkaan töissä! Takoyaki nii-san kyseli vielä, että ootko siis opiskelija? Ja olin että vaihtarina Fukuokassa. Se sit kanssa kyseli, että ollaanko palaamassa takasin Tokioon ja oltiin että viä ei oo suunnitelmia ainakaan, mutta halutaan kyllä tulla takasin. Ja se oli että kun tuutte takas, nii tulkaas sit taas käymään! よろしくね se sano siis muun muassa ja oltiin et juu, nähdään taas!

Takoaki nii-san on kyllä kanssa niin ihana! ♥ Ollaan A:n kanssa täällä molemmat ihan hihihi

Huomenna meillä on tosi aikanen herätys, hyi. Oon takasin Fukuokassa jo 12 aikoihin. Siittä sit dormille, ja mietin, että onkohan sinne alkanu tuleen jo uusia tyyppejä. Joko nyt viikonloppuna jo, tai sit vasta maanantaina/tiistaina. Saas nähä. Toivottavasti ei oo ketää viä.

Tokio oli kyllä taas hauska ja ihana paikka. Ens kerralla riittää kyllä vähempikin aika tänne tosin. Ja jos matkailtua tulee, nii mielummin meen sit jonnekkin muualle päin Japania kyllä, koska täällä on sen verran useesti tullu käytyä. Mutta haluan kyllä taas joskus Tokioon päin ehdottomasti tulla!

Seuraavat päivitykset taas Fukuokasta päin. Loppuilta onkin sit pakkailua.

Milla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti