sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sunnuntai laiskuuttaTänään tuli nukuttua vähän pidempään. Eilen menin nukkuun melko myöhään niin ei jaksanu nousta. Kun viimein pääsin ylös jumitin lähinnä koneella alkuun. Sit joskus 15 lähdin käymään supermarketissa. Ajattelin, että tänää vois oikeesti tehdä jotain ruokaa! Päätin, että jos tekisin currykastiketta, missä oikeesti olis niitä vihanneksiakin. Ostin sit erilaisia vihanneksia, tein pelkän kasviscurrykastikkeen. Ugh, Japani, miks sun hedelmät ja vihannekset yms. on niin kalliita. Aatelkaa nyt, 4 perunaa maksaa tyylii 1,5€. Suomessa saisin ne 40snt. Sain myös viimein ostettua riisiä, kui sekin on kalliimpaa täällä, mitä ihmettä oikeesti.

Kokkailin sit tossa keittiössä ja yks kiinalainen tuli kans kaupasta ja olin että "täällä tuoksuu nii hyvälle! Ei vitsi, sun curry näyttää nii paljon paremmalta kun mun!" Olin et oho, oikeestikko?!

Olihan tää kyllä hyvää! Sitä jäi hyvin vielä huomiselle, onneks koulu on lähellä nii ehin lounastunnilla tulla tänne syömään. Käytin myös riisinkeitintä ekaa kertaa. Se on nii hidas. Tekisin nopeemmin varmaa kattilassa.


Mietin siinä sit et olisin lähteny käymää joko Tenjinissä tai Hakatassa, mutta kun kello oli tuli siinä viiden maihin nii tuli sellanen fiilis et joo mihkää jaksa lähtee. Siinä tuli sit jostain mieleen, että "ainii! Oonkohan mää saanu sen keikkalipun?!" Kaveri osallistu keväällä etukäteen myytävien keikkalippujen arvontaan(?) tai etukäteismyyntiin, niin perjantaina tuli tosiaan tieto, että saako niitä. Muistin sen torstai iltana, mutta sit unohdin sen ihan täysin kaiken keskellä. Kysyin sit R:ltä, että no mikä on tuomio?! Ja se oli saanu lipun! Ei vitsi, vähänkö olin onnessani. Se keikka on nimittäin loppuunmyyty jo ja tää oli melkeinpä ainoo keino saada lippu sinne. Onneks onnisti! Olin sit ihan että en usko tätä ennen kun saan sen lipun käteen ja lähdinkin sitä heti noutaan konbinista. Kysyin sit H:ltä, että haluaako se lähtee käymään samalla tässä lähellä olevalla temppelillä. Poikettiin siellä ja juoruttiin samalla. Oli kyllä nätti paikka. 
Ja kyllä, nyt mulla on se lippu! Aaaaa, en usko tätä! Täällä keikkaliput on vielä aina numeroitu, eli aikanen lintu madon nappaa. Itellä ei oo mikään superhyvä numero mutta mikää huonokaan! Varmaan siinä keskivaiheilla pääsen sisälle. Ne siis huutaa siinä oven luona aina ne numerot, ja ne ihmiset kellä on ne numerot pääsee sisää. Täällä ei siis tartte jonotella montaa päivää keikkapaikkojen eessä, jotta pääsis eteen. Yleensä ihmiset tulee ihan sillain jotain varttia ennen aikasintaan tyyliin keikkapaikan eteen. Ite meen yleensä vasta sillon kun ovet aukee, niinkun moni muukin. Suotta siellä seistä. Tietty on ihmisiä ketkä menee sinne muutamaa tuntia ennen, siinä toiveessa että näkis bändin sillon kun ne saapuu. Mutta tää numerointi on niin kätevä juttu, oispa Suomessaki.


Illalla tän dormin monitoimihuoneessa sai mennä kattoo Summer wars animeleffaa, jos kiinnosti. Ite en ollu nähny sitä aikasemmin nii menin kattomaan. Ei siellä kyllä paljon ihmisiä ollu, ehkä vajaa 20. Ihan ok leffa, muistutti kyllä niin paljon sitä Digimon leffaa, ehkä vähän liikaakin.


Huomenna on sit eka koulupäivä! Mulla on koulua näillänäkymin 9-16:40, mahollisesti jopa 18:20 asti. Huh huh. Onneks saan sit ens viikolla pudottaa muutaman kurssin, mut ekat kaks viikkoo mennää nyt näillä, mitä on alkuun valinnu. Saapahan ainakin sitä kautta valittua ne mitkä vaikuttaa mielenkiintosilta.

Sain lisäks viimein kännykästä ladattua kuvat koneelle, niin lisään tässä vanhoihin postauksiin muutamia uusia kuvia!


Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti