keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Heippahei


Heräilin maanantaina aamuyöllä 4 maissa. Olin nukkunu ehkä joku noin 3h, mutta oli yllättävän virkee olo. Siivoilin kämppää ja laitettelin laukut kuntoon. Ulkona oli vielä pilkkopimeetä ja lähdin asemalle siinä puol kuuden maissa mun kahden valtavan laukun kanssa. Ketään ei näkyny mailla halmeilla ja oli hiljasta. Kun pääsin asemalla K tuli mua vastaan ja ooteltiin junaa saapuvaks.


Näytän kyllä just siltä et oon nukkunu viimeset pariyötä sen muutaman tunnin :D

Lollailtiin K:n naamalle tässä kuvassa.

Lentokentälle saavuttiin vähän kuuden jälkeen ja menin sit jonottaan check-inniin. Tietty mun kohalle satu joku aika alottelijan tuntunen tyyppi  ja se näytti sellasta hämmentynyttä naamaa koko ajan kun se teki töitä, paitsi sillon kun se sano mulle jotain, se hymyili. Siinä meni himo kauan, kun halusin ostaa toisen laukun mun lippuun. Lopuks se kysy sit neuvoo joltain ja joku puoltuntia siinä tais mennä.

Ehtittiin istahtaa K:n kanssa ehkä vajaa 5min siinä ja olin et juu, mäpäs lähen tästä nyt tonne turvatarkastukseen, kun mun lentokin lähtee jo tässä ihan kohta. Sanottiin sit heipat ja se jäi heilutteleen sinne köyden taakse sit.

Lentokoneessa pääsin kivasti istuun ikkunapaikalle kerrankin.Fukuoka oli tosi harmaa ja jotenkin surullinen.
Naritalle saavuin sit yheksän maissa ja kun ei täytyny tehdä check-inniä uuestaan pääsin nopsasti ja mukavasti kulkeen sit Suomen lennon portille. Tällä kertaa mulla oli jopa aikaa joku tunti siinä istuskella. Ostin viimiset ostokset siittä lentokentän kioskista. Mun käsimatkatavarat oli kivasti ylipainoset, mut onneks kukaan ei kiinnostunu niistä koskaan. Jännitti vähän, et tullaanko niitä tarkistaan jossai vaiheessa.
Koneessa oli mielenkiintosia elokuvia ja sarjoja onneks kateltavaks. Nukuin parisen tuntia ja onneks lento meni jokseenkin nopsaan. On se 10h silti pitkä aika.

Suomessa oli sit just sen näköstä kun aattelinkin.

Kotiin kun päästiin purin laukut ja laitoin suurimman osan tavaroista paikoilleen. Kauhistelin vaatteiden ja kenkien määrää vaihteeks. Osa tavaroista oottaa edelleen vähän siivoomista ja pitäis järkkäillä muutenkin. 

Mutta tässäpä oli tosiaan mun vaihto ja harkka Japanissa. Nyt täytyy sit ryhtyä vähän tarkemmin valmisteleen opparia. Se on kyllä niin alkutekijöissä, ahdistaa. Kunhan sen sais nyt vähän alkuun niin eiköhän se lähde siittä hyvin kulkeen. Mutta tosiaan, tämä blogi varmaankin hiljenee tähän. Jos ja kun taas joskus Japaniin matkustelen, teen varmaan taas sit uuden matkablogin sitä varten. Todennäkösesti en tähän blogiin jatka, mutta mistäs sitä koskaan tietää. Blogia seurailen tässä jatkossakin, että jos tulee kysymyksiä tmv, niin lueskelen kyllä kommentteja ja vastailen. Kiitos kaikille lukijoille :)

Milla☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti