perjantai 4. syyskuuta 2015

Space world


Tänään oli tosiaan suuntana Space world. Aamulla meni kyllä hetkeks usko, että tuleeko tästä menee, mut päästiin me sit siinä kymmenen maissa lähteen. Otettiin juna, joka oli lähijuna, eli se pysähty joka hiton asemalla ja meni 1,5h et päästiin paikanpäälle.

Asemalta tultaessa näky heti puisto.
Täällä oli hyvin hiljasta. Mietin, että onkohan koko puisto auki.Ei näkyny porteillakaan ketään. Se oli auennu jo joku vajaa 3h sit. Meille kerrottiin, että 2 laitetta on huollossa tänään ja toinen niistä oli just toi vuoristorata, mikä näkyy tossa ylemmässä kuvassa. Oltiin et mitä?!Puistokin oli nii autio. Hyvin vähän ihmisiä. Suunnattiin ekana yhteen toiseen vuoristorataan sit. Oli tosi kuuma.
Olisin halunnu tähän vesilaitteeseen, mut se ei ollu käytössä. Ihmettelin kui se puisto voi olla auki, kun nii moni paikka oli kuitenkin et "ei käytössä".Käytiin yhessä sisävuoristoradassa.


Löyty myös koskiseikkailun tapanen laite. Tässä noi penkit on kyl kaikki irti toisistaan, et ne joustaa kun törmää enemmän ja suurin osa vedestä menee siittä välistä.Oikeesti niiiiin kuuma. 

Avaruusmuseo löyty myös.Mentiin sit maailmanpyörään. 

Meidän onneks se vuoristorata aukeskin sit iltapäivästä! Mentiin kyytiin kaks kertaa. Se oli sellanen, joka lähtee paikaltaan 130km/h nopeudella ja menee sen ison mutkan. Se oli kyllä siisti. Se vaan oli vähän liian lyhyt. Käytiin lopuks vielä planetaariossa ja en oo nukkunu tarpeeks niin heti kun meni pimeeks se huone aloin nuokkumaan ja silmät painu kiinni. Sit säpsähti et älähän nukaha. Paikka meni kiinni 17 ja laitteisiin pääsi 16:30 asti. Lähettiin sit takasin päin 16 jälkeen. Otettiin juna joka oli rapid juna, mutta yhellä asemalla K oli et vaihetaan junaa ja vaihettiin lähijunaan?! Kysyin et miks hitossa vaihettiin hitaampaan junaan ja se itekkin tajus siinä vaiheessa et oho tosiaan. Palailtiin sit takasin päin ja sain viimein sen pyörän tänne asunnolle. Mutta mulle selvis, että siihen saattaa tarvita jonkun hiton tarran, että sitä saa pitää tässä pihalla, voi hitto. Kyllä tehään taas vaikeeks. Sinänsä ymmärrettävää kun pyöriä on hirveesti niin sit merkitsemättömät heivataan mäkeen pihoilta. Täytyy kysyä huomenna tuolta aulan työntekijältä, että tarviinko jonkun tarran mun pyörään. 

Kävin matkalla samassa kaupassa, missä aina vaihdon aikanakin ja ei vitsi mikä remontti siä on tehty! Olipa siittä tehty modernimpi. Iltapalaks zarusobaa, nam.Huomenna nään sit muutamia kavereita, vietetään iltaa izakayassa ja sen sellasta. Haluisin myös ostaa sen riisinkeittimen ittelleni ja ehkä kiertelen muutenkin.

Milla ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti