torstai 16. huhtikuuta 2015

Otan tämän ja tämän ja..


Mulla on tiistaisin vaan aamutunti yheksältä ja sen jälkeen on monesti sellanen fiilis, että mitäs tässä nyt tekis? Joskus menee nukkuun pariks tunniks kun väsyttää viä, joskus yrittää olla aikaansaava ja tehä läksyjä. No tiistaina istuin koneella parisen tuntia tunnin jälkeen ja olin et nyt lähen kyl Tenjiniin shoppaileen. Taivas näytti vähän harmaalta, että saattaa sataa, jos sataa. No sit kun pääsen Tenjiniin, niin eikös asemalta ulos tullesta just sada?! Kuinka just sillon... Onneks oli huivi kaulassa niin sain sillä suojattua itteeni ja kävelin vilkkaasti kaupoille (koska enhän mää nyt tietenkään sateenvarjoo ottanu mukaan). Kiertelin aikana hm:llä ja Forever21:llä. F21:stä sovittelinkin sit muutamia vaatteita ja jotain tuli mukaankin. Vietin aika kauan aikaa F21:llä. Löysin jopa muutamat kivat kengät, mut just se kenkä, minkä oisin halunnu, mun koko puuttu välistä. Sit en välittäny ostaa niitä toisia. Täytyy kattoo, jos viikonloppuna menee Tenjiniin, jos ne kuitenkin ostaa. Mun ballerinat alkaa nimittäin olla sen verran rikkinäiset, et tarttis jotkut uudet kyl.

F21 jälkeen ponkasin sit Tsutayaan kattelemaan levyjä. Sateesta ei ollu tietookaan enää. Tsutayassa kattelin hyllyjä hetken ja tuli sellanen fiilis, että en jaksa kattella enempää, en tiedä mitä ettiä, ja lähin menee. Tuli väsyny fiilis. Tsutayan jälkeen päädyin kuitenkin poikkeen sit vielä yhteen kauppaan kattoon, josko sinne olis tullu uusia Nyanko-sensei pehmoleluja. Näin viikonloppuna nimittäin pelihallissa uudenlaisen Nyanko-sensein ja se oli just sellanen, minkä haluun!! Olin nähny siellä kaupassa aiemmin pehmoja, joita oli ollu pelihallissa, joten elättelin toiveita. No kun sinne pääsin niin mitäs! Niitä oli siä, oh my! Nappasin siittä sellasen heti mukaan, koska se oli viä suhtedullinen mun mielestä, vaan 1600yen, ihan uutena vielä. Kiertelin vähän Book offin vaatepuolta sen jälkeen. Kattelin oisko mitään jännää, mutta ei siellä oikein. Lisäks se on vähän hintava paikka verrattuna Jumble storeen.

Otin sit viimein metron takas Nishjinille. Mun oli aivan pakko poiketa vielä Jumble storeen, vaikka olin jo kierrelly vaikka missä. Mulle oli jääny ne yhet kengät mieleen jumble storessa ja nyt kun löysin yhet housut F21, mietin, että niitten kanssa ne kengät sopis hyvin. Ja kun noita kenkiä ei tossa nyt niin kauheesti täällä oo ja noi alkaa oleen vähän rikkinäisiä, nii ei kai se ois pahitteeks ostaa ne, jos niitä nyt sovittais uudelleen ja ne ois ihan ok? Kaiki syitä sitä ittellensä selittää. No menin sit sinne ja kattelin hyllyjä ja silmiin sattu aika kiva laukku, joka oli sit pakko napata mukaan. Kengät löyty myös edelleen hyllystä ja sit yritin kattoo jotain paitaa, mikä vois sopia hyvin kevääseen/kesään, joka menis mun ostamien housujen kanssa. No sieltä hyllystä löytykin pari kivaa kappaletta ja sovittelin ja löysinkin edullisesti sit kivan paidan. Jee!

Lähin sit viimein käveleen dormille päin. Matkalla poikkesin K's oven nimiseen leipomoon, joka on mun suosikki leipomo nyt. Sieltä saa sellasta kovakuoristapatonkia, millasia Suomestakin saa! Lisäks siinä on myös ciabattaa ja pähkinärusinaleipiä ja "ruisleipää", joka nyt ei vastaa meijän ruisleipää todellakaan, mut jotain vähän moniviljajauhoo siihen on käytetty. Ei pelkkää sitä hirveetä höttöpaahtoleipää, mitä täällä lähinnä syödään. Dormille päästyäni loppupäivä olikin opiskelua sitten.

Katotaan, mitä kaikkee sit oikein löyty!

Tässä ensin housut, jotka pisti vaan sattumalta silmään. Niin ryppyset, en oo viä jaksanu silittää. Mut tykkään tän tyylisistä housuista! Istuu viä niin hyvin takamuksestakin heh. Näitten kanssa sopii just korkkarit kivasti.


Näyttää kyl niin joltain jumppahousuilta tässä hahahah

Nää pisti kanssa silmään vaan että "ompa kiva väri, kokeillaanpa huvikseen.. kai tää koko vois olla sopiva". Yleensä Japanin housut on sellasia, että ne ei kauheen hyvin istu länsimaiselle vartalolle. Ainakin mitä nyt on aiemmin kokemusta. Nää olikin sit yllättävän kivat päällä ja istu suhtkoht hyvin. Mietin, että nää menis hyvin niitten paitojen kanssa, mitä ostin joulunaikaan F21 alesta. Nappasin ne sit mukaan. Sovittelin muitakin shortseja, mutta ne olikin just sit sitä mallia, että istuu muuten, mutta vyötäröltä sais lähtee jonkin verran senttejä, että ne tosiaankin menis kiinni... ehkä se johtuu kans siittä, kun täällä on sit lihonu lol.Jumble storesta sit puolestaan tää laukku iski silmään. Kattoin, että ompas kivan värinen.. osaisinko käyttää ton tyylistä laukkua. Mun laukut on yleensä aika pelkistettyä tyyliä, ei oo kauheesti yleensä mitään rimpsuja, koristeita jmv. No nappasin tän kuitenkin sit ostoskoriin, koska jotenkin ihastuin siihen. Otinkin sen käyttöön sit heti seuraavana päivänä. Hyvä ostos loppujen lopuks! Mitähän tää makso, olisko joku vähän päälle 10e ja ihan kun uudessa kunnossa.


Jotain paitaa yritin sit kattoo noitten housujen kanssa, mitä menis keväällä ja tällanen sattu sit käteen. Saas nähä, jos jonkun vähän paksumman vielä löytäis...


Ne kengät, mistä puhuin ehkä jo jossain aiemmassa postauksessa, on sit nämä. Ihastuin tähän väriin jo sillon ekalla kerralla, mutta mietin pysyykö nää jalassa sit niin hyvin.. No nyt kun kokeilin, niin oli ne nyt tarpeeks hyvät ja ostin ne sit. Täällä on kuitenkin nii vaikee löytää kivoja kenkiä, että täyty..! Tykkään vielä kiilakorkokengistä tosi paljon. Nauroin sitä jo kaupassa, että noi shortsit, laukku ja kengät on vähän samaa väriskaalaa kaikki. Noh, ei parane kaikkia käyttää samalla aikaa :D


Tässä näätte, mitä joillekkin mun kengistä on käyny. Sit kun on aika lähtee Japanista, nää lentää roskiin, mutta vielä ei raaski. Toi vasemman puoleinen kenkä pitää sellasta ärsyttävää narskumisääntä kun kävelee. Yhdet korkkarit, mitä mulla on mukana alkaa puolestaa hajoon tuolta kenkien kärjestä. Jotenkin liimaus pettää. Sit lisäks sellaset vähän flipflop-tyyliset kengät, jossa varpaat on piilossa, käytin niitä syksyllä nii paljon, että nekin on jo ihan hajalla. Syksyllä oli kyllä niin kuuma niin pitkään. Nyt kun miettii, niin ei kevät oo ollu läheskään sellanen. Aattelin, että kevät Japanissa olis itseasiassa lämpimämpi, kun mitä se on nyt ollu. Ehkä se sit tosiaan alkaa vasta kesäkuusta. Saas nähdä.


Sit kun poikkesin siihen yhteen animukauppaan, niin sieltä löyty tosiaan tämä!


Nyanko-sensei!
Nyt voin olla siis tyytyväinen, että löysin Nyanko-sensei tavaraa myös. Ei tartte enää niittenkään perään kierrellä. Ainoo mikä harmittaa on se Tokion Nyanko-sensei teemuki. Se oli niin upee. Harmi, etten ostanu sitä. No, jos joskus meen Tokioon, täytyy kattella jos näkee.

Kohta ollaan menossa K:n kanssa syömään päivällistä. Alkaa olla nälkä pikkuhiljaa. Mennään yhteen ravintolaan, jota kaveri suositteli viime viikonloppuna. Toivottavasti on hyvää! K:lla oli myös sen työhaastattelu eilen ja huomenna se saa ymmärtääkseni tietää saako se paikan, ja jos saa, niin kummasta pubista. Se haastattelu oli niinkun kumpaankin, ja ne päättää sit siellä, kunpaan se sijotetaan. Jännästi tehty. 

Viikonloppuohjelmana aattelin ehkä poiketa kissakahvilaan, jos saan jonkun mukaani. Lisäks tiedossa olis yakinikutabehoudai, jos haluun osallistua. En oo vielä varma. Viime viikonloppuna tuli kuitenkin käytyä siellä izakayassa. Toisaalta yakiniku.. ai että. Se ois kyl nii hyvää. Houkuttais. Tänään on taas myös vähään aikaan ollu lämmin sää. Ehkä se kesä sieltä pikkuhiljaa tulee. Sitä odotellessa.

Pistetään kerrankin vähän menevämpi biisi tällain loppuun! Oon kyl niin tykästyny Himuroon.


Milla ☆


P.s. Viikonloppuna yritän ahertaa harjoitteluun liittyvien juttujen kanssa. Haluisin saada lähetettyä hakemuksen johonkin! Toivottavasti oon aikaansaava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti