keskiviikko 10. syyskuuta 2014

お化け屋敷 ja hyvä tuuri


Hellou~

Sunnuntaina suju aikalailla opiskelun parissa, paitsi illalla! Illalla oli tiedossa se Fukuoka Domella oleva kauhutalo! Olin nii fiiliksissä siitä. Jonoo riitti. Oltiin ihan viimisiä ketä sinne pääsi. Ehkä tyylii 30-50 enää meijän jälkeen. Meille jaettiin ensin ovella sellaset lappuset, missä oli tän kauhutalon tarina. Siittä ei ollu tosin kauheesti iloo koska hurjasti kanjeja, joo ei ymmärrä. Se ovella ollu mies oli että "osaatko lukee tän?" Olin sit et "öö, kanjit on kyl vähän.." Se alko sit selittää siinä, mitä siihen tarinaan kuulu. En ihan tajunnu kaikkee, onneks yks toinen sit selitti jälkikäteen uudestaan englanniks. En kyllä sillonkaan tajunnu oikein kaikkee lol. Meitä lähti sinne täältä dormilta yhteensä 10, mutta paikan nähdessä yks japanilainen tyttö lähti karkuun. Jonon nähdessä 3 lähti menee. Eli meitä oli sit loppujen lopuks 6 siellä, muut oltiin ihan fiiliksissä paitsi yks toinen japanilainen tyttö oli ihan kauhuissaan :DDD Jonoteltiin siinä sit joku tunti varmaa. Päästiin viimein alas ostaan liput ja se sama mies sieltä ylhäältä tuli selittää meille niitä juttuja, tällä kertaa se yritti parhaansa enkuks, no sai se asiansa jotenkin selväks.


Sit päästiin viimein sinne kauhutaloon! Mentiin 3 hengen ryhmissä. Jonkun piti siinä lopussa ottaa sellanen tiukukello sen kauhutalon haamulta, joka piti olla sen jalassa. Millanen juttu se oikeesti oli, oltiin vähän pihalla. Piti päättää kuka sen kellon ottaa ja jotenkin se tehtävä pääty mulle?! Olin että hyi, apua, pelottavaa. No päästiin sit viimein sisälle. Se oli sellanen tosi japanilaistyylinen vanhanajan talo. Seinillä oli verta ja "haamuja" siellä täällä, ne oli kai kaikki oikeesti ihmisiä, vaikka osa niistä näytti nii nukeilta. Aluks oli siinä vähän hölmistyny fiilis ja että eihän tässä mitään. Koska mulle tuli tehtäväks ottaa se kello, jouduin menee meistä kolmesta ekana. Se siis oli se talo sellanen, että oli kapeita käytäviä ja ovia vähän väliä. Japanilaistyylisiä sivulle avattavia liukuovia ja normi ovia. Jännittävin oli aukasta uus ovi ja olla et "EEIII mitä sieltä nyt tulee, oon viä tässä ekana joka joutuu sinne menee..!!" Mut se teki siittä just jännää, se oli kivaa! Mun takana tuli sit toinen vaihtarityttö S ja poika J viimisenä. S oli oikeestaan alusta asti kun päästiin sisälle kauhuissaan ja se alko sit pikkuhiljaa tarttuun muhun, pääsin tunnelmaan. Mentiin siinä sit varovasti, että mitähän täältä tulee. Kyllä me siinä sit ääntä pidettiin kun sitä edettiin eteenpäin. J meni aika rauhallisesti koko ajan, mutta yhessä vaiheessa se pelästy ihan himona ja juoksi meijän kahen ohi sinne ensimmäiseks hahah se oli nii huvittavaa. Yhessä vaiheessa myös S pelästy nii paljon, että jäi jumii yhtee huoneesee, ja mää en huomannu et jatkoin vaa yksin eteenpäin. Sit huomasin et oon yksin sellasella pitkällä käytävällä ja huudan sieltä että "heei älkää jättäkö mua yksin....!!!"

Kaiken kaikkiaan oli kyllä ihan vitsin upee paikka! Ainoo miinus oli se et se oli vähän lyhyt, mää oisin halunnu paljon pitemmän kierroksen! Lopussa siinä yhessä huoneessa oli sit sellanen muikkeli kellä oli jalassa se tiuku ja oltii et "tääkö meijän pitää ottaa?" No otin sen sit siittä ja mitää ei tapahtunu ja olin vähän et "huh, just joo" ja menin seuraavaa huoneeseen, mut kuulemma just kun J oli sen muikkelin kohalla se syöksy ulos siittä ihme kaapista missä se istu. Kyllä sit saatiin vielä viimiset säikytykset kun se kello piti seuraavassa huoneessa palauttaa nii sieltä laatikon alta tuli kanssa yks tyyppi viä.

Päästiin sit ulos sieltä ja naurettiin kyllä nii paljon, hauskaa :DD Oltiin että S, japanilaistyttö, on kyllä varmaa nii kauhuissaan tua.


Maanantaina menin iltapäivästä käymään kaupassa ja sitä ennen poikkesin tohon läheiseen Book Offiin. Ja olin nii silmät lautasina siellä, koska löysin tän levyn!


Halusin ostaa tän jo Tokiossa, mutta koska pelkäsin painorajoja jätin sen viä ostamatta ajatellen, että ostan sen Fukuokasta. Kävi kuitenkin niin, että missään Fukuokan levykaupassa ei ollu sitä.. (tosin nyt kun eilen käytii Hakatassa, bongasin sieltä Tower Recordsin ja siä ois ollu se, fail). Sain tän sit varmaa joku about 7e halvemmalla kun levykaupasta, sekin ihan kiva. Nyt kun tota on kuunnellu nii ei toi kyllä yhtä hyvä oo kun aiemmat levyt. Ihme läppää kaikki biisit tässä.

Vietin myös aikaa kattellessa mangahyllyjä Book Offissa. Silmiin sattu tällanen manga. Se oli uutuus ja pikkusen hintavampi, 400yen, mutta koska kissoja, olen myyty.


Luin tän sit viimein tänään ja tossa kannessa lukee että "netissä 4 000 000 ihmistä itki!". Tää on siis alkujaan kai joku nettimanga, josta on nyt tehty painettu versio. Ja joo... itkin kyllä sit itekkin. Itkin nii paljon, että mun päähän alko sattuu, vähän kun päänsärky. Ihana manga kyllä, oli ostamisen arvonen.


Tiistaina mun yks ainoo iltatunti oli peruttu. Yahhoo vapaapäivä. Keskiviikoks piti kyllä kauheesti opiskella, että aamupäivä ja ilta menikin sit siinä. Päivällä käyntiin sit H:n kanssa Hakatassa muuten vaan. Kierreltiin Hakatan ostoskeskuksia. 

Kattokaa mitä bongasin! Ostan niin näitä jossain vaiheessa.
Ehdin ottaa yhen kuvan, ennen kun mulle alettiin sanoo että "täällä ei saa ottaa kuvia" hahaha oh damn. Olisin halunnu niitten oikeesta logosta vaan kuvan. Se oli hieno.

Mentiin sit Pokemon centeriin.Eilen oli myös 月見 eli tsukimi, kuun katselemispäivä tai joku vastaava. Oli kyllä upee kuu, sattu olee viä pilvetön taivas.


Löysin muuten näitä tosta kaupasta. Vähänkö oon onnellinen. Täällä kaikki on nii sokerisia. Mutta normaaleja maissimuroja!Jos menisin tästä käymään pienellä iltakävelyllä. Tuntuu, että täällä huoneessa on nii huono ilma, vaikka ovi on ollu koko ajan auki. Kaipais vähän raitista ilmaa. Huomaa muuten että illat alkaa jo vähän viileneen. Päivällä oli kyllä taas tänään ja eilen nii himo kuuma. Olin myös yllättäny tässä yks päivä kun kaipasin jo kauheesti syksyä. Ehkä mun keho on jotenkin Suomen ajassa ja se on tottunu, että tähän aikaan on jo syksy.


Voisin viä jakaa tässä sellasen hauskan jutun, kun Suomessahan on ihan normaalia syödä vaikka porkkanaa, kurkkua, parsakaalia jmv ihan sellasenaan. Oon sit muutaman kerran syöny vihanneksia tua keittiössä ruoan kanssa ihan sellasenaan, niin aina melkeimpä kaikki on että "syötkö sen vaan tollasena?!" Kerrankin yks japanilainen oli että "etkö laita siihen ees majoneesiä tai mitään?!" kun söin keitettyä parsakaalia. Siinä vaiheessa tuli itelle sellanen hyi helv.. "majoneesiä?! Joo en laita??" Sit kaikki sanoo vaan aina että "niin terveellistä! liian terveellistä!" Sit vastaan että "mutta kun ne on hyviä ihan tällasenaan!" ja ne kattoo mua kun outoo.


Hehkutan vielä tätä tähän loppuun (っ´ω`c)♡ Viimein koko musavideo julkastuMilla ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti